vladeni ialomita pe borcea
Moderatori: gor965, mini_mic, Sebastian, vali003
Re: vladeni ialomita pe borcea
miercuri deja venea puternic si tulbure..sa nu ai surprize
mai urmaresc cotele... ca n-o fi luni si-o fi marti-miercuri... tot ma duc
mai stai si u 2-3 saptamani
mi-am facut bagajul de 2-3 zile, mai am de cumparat coropisnite si de scos rame - iti dai seama ca fierb? ma gandesc sa schimb Borcea cu Oltul, acolo e nivelul apei normal, cu toate ca nu are farmecul Dunarii...PsiHo scrie:mai stai si u 2-3 saptamani
daca te duci pe borcea ia doar coropisnite rame negre si albe gasesti acolo,iti tre` doar o cazma.
pe net am vazut ca debitul Borcei creste intr-una pana cel putin la sfarsitul saptamanii viitoare. oricat as vrea, cred ca as bate drumul absolut degeaba la Borcea.
Fir intins!!!!!!
Sar'na!ciubicu scrie:Fir intins!!!!!!
dabia in august pot merge,dar ce mai e...cateva zile
shopy astept sa postezi cand te vei intoarce////
Am stat 5 zile, am dat din barca si de pe mal... Apa venea tulbure, capturi putine si mici
La rame toaca guvizii si racii cat e ziua de lunga, iar noaptea le toaca somoteii nou nascuti (ca cel din poza).
Spre final abia mi-a dat o moaca la vreo 3 kg dimineata, si un salau la vreo 2 kg. In rest ciortan, caras, moace. Se pare ca nivelul si turbiditatea apei ar fi de vina pentru lipsa poftei de mancare a pestilor. Mai stau pe-acasa 2-3 saptamani si merg din nou, tot dau de el
La rame toaca guvizii si racii cat e ziua de lunga, iar noaptea le toaca somoteii nou nascuti (ca cel din poza).
Spre final abia mi-a dat o moaca la vreo 3 kg dimineata, si un salau la vreo 2 kg. In rest ciortan, caras, moace. Se pare ca nivelul si turbiditatea apei ar fi de vina pentru lipsa poftei de mancare a pestilor. Mai stau pe-acasa 2-3 saptamani si merg din nou, tot dau de el
Saptamana trecuta am schimbat locul, au aparut si cateva capturi, in 48 de ore 4 somotei si 3 salai la kil-kil jumate, apoi 2 seri in care somnul a disparut, doar dimineata cate 2-3 salai
salut,stie cineva cand incepe prohibitia si cand se termina pe bratul borcea? am auzit ca incepe pe 15 aprilie si se termina pe 15 iunie....
informatii noi? shopy?;))
Acum am ajuns acasa, dupa 4 zile pe Borcea... Peste... mai incolo! Somotei cat bricheta garla, in rest doar hoardele de raci galeau orice puneai pe ac in cateva minute! Nici in plase la aia cu barcile nu se lua peste! Concluziile le trageti singuri!