VAND MULINETE

dai un ban, da' stai in fata

Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman

Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
andrand
senior
senior

VAND MULINETE

Mesaj de andrand » 15 Iul 2010, 12:12

Vand 2 Mulinete SERT SYMBOL 5003 RD, stare exceptionala, 3 rulmenti, corp-rotor carbon, tambur metalic + tambur rezerva grafit, galet supradimensionat anti-rasucire, anti-retur infinit, frana spate micrometrica, manivela ONE TOUCH, greutate 480 gr.
Caracteristici Produs
 Frana: Spate
 Numar rulmenti: 3
 Capacitate tambur: 275m—0,35
 Tambur rezerva: Da.1 grafit
 Material tambur : grafit
 Rata de multiplicare: 1:5.2
 Greutate: 480gr.
 Capacitate recuperare fir : 0,80m

Achizitionate in 2009 si sunt echipate cu cate 150m fir Fluo Carpexpert de 0,35mm. Pret: 65 Ron/buc.(neg.) Tel.: 0744388313, e-mail: catalin.dutulescu@yahoo.com
Fişiere ataşate
DSC00076.JPG

gor965
Site Admin
Site Admin

Re: VAND MULINETE

Mesaj de gor965 » 15 Iul 2010, 12:43

V-am modificat titlul anuntului , ptr. a nu se crea confuzii ! O caracteristica specifica mulinetelor de crap este legata de sistemul de tambur liber ...sistem pe care mulinetele dvs. nu il detin ! Drept urmare sa anuntati ca vindeti niste mulinete clasice ,marimea 50 pe post de mulinete de Crap , mi-i se pare eronat !
Vanzare buna ! :)
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!

Imagine

PsiHo
senior
senior

Mesaj de PsiHo » 15 Iul 2010, 18:32

NU ma intereseaza mulinetele, dar pretul este cam mare avand in vedere ca sunt achizitionate in 2009! Noi sunt 70lei.
asta aviz amatorilor care vor sa le cumpere!

andrand
senior
senior

Mesaj de andrand » 28 Iul 2010, 16:52

salut! in primul rand pt gorr696 si nu mai stiu cate numere ,banuiesc ca dreptul de moderator al situ-lui iti da dreptul de a modifica anunturile membrilor acestuia.Cat priveste faptul ca sertu-rile cu pricina sunt sau nu de crap,iti recomand calduros si fara ranchiuna sa verifici mai cu atentie situl de prezentare al celor de la mim-team,unde nu numai ca sunt recomandate pt pescuitul la crap,ci si chiar spre surprinderea ta si la somn.Acum,nu vreau sa par malitios dar nu toti suntem pescari ca tine,mai apucam si noi cateodata in carlig si mici exemplare de 6-8-10 kg,nu numai de 15-20 sau eu stiu cate kg.Nu doresc sa intru in polemica cu nimeni dar prea ne dam ,unii dintre noi atotstiutori,ori poate nu sunt eu pus la curent cu noutatile,posibil sa fii tu mai destept decat fabricantul sau decat cei de la mim-team,cine stie?.......P.S. iti recomand cu caldura sa inveti ,daca tot rectifici anumite anunturi,din lb romana,fiindca ai destule lacune in scris,ori poate vrei chiar sa induci in eroare membrii situ-lui.

pt psiho.......... in loc sa ma scarpin unde ma mananca,il pun pe altul sa ma frece pe sau pe la ..........spate,cam asa esti tu sau alfel daca poti sa intelegi macar prostul moare de grija altuia,nu de grija sa......ai dreptate intr-o perioada de timp mim-team a avut o promotie in care se incadrau si aceste mulinete,dar sau cam schimbat datele problemei intre timp.Oricum observ ca nu te interesau pt cumparare ,dar daca ti le dau cadou psihopatule? ce zici?
C atch
A nd
R elease
P lease !!!

marianp
utilizator
utilizator

Mesaj de marianp » 28 Iul 2010, 16:56

sunt cam scumpee de unde esti?

andrand
senior
senior

Mesaj de andrand » 28 Iul 2010, 17:11

daca sunt asa de scumpeeeee,de ce ma mai intrebi de unde sunt?
C atch
A nd
R elease
P lease !!!

gor965
Site Admin
Site Admin

Mesaj de gor965 » 28 Iul 2010, 17:31

andrand scrie:salut! in primul rand pt gorr696 si nu mai stiu cate numere ,banuiesc ca dreptul de moderator al situ-lui iti da dreptul de a modifica anunturile membrilor acestuia.Cat priveste faptul ca sertu-rile cu pricina sunt sau nu de crap,iti recomand calduros si fara ranchiuna sa verifici mai cu atentie situl de prezentare al celor de la mim-team,unde nu numai ca sunt recomandate pt pescuitul la crap,ci si chiar spre surprinderea ta si la somn.Acum,nu vreau sa par malitios dar nu toti suntem pescari ca tine,mai apucam si noi cateodata in carlig si mici exemplare de 6-8-10 kg,nu numai de 15-20 sau eu stiu cate kg.Nu doresc sa intru in polemica cu nimeni dar prea ne dam ,unii dintre noi atotstiutori,ori poate nu sunt eu pus la curent cu noutatile,posibil sa fii tu mai destept decat fabricantul sau decat cei de la mim-team,cine stie?.......P.S. iti recomand cu caldura sa inveti ,daca tot rectifici anumite anunturi,din lb romana,fiindca ai destule lacune in scris,ori poate vrei chiar sa induci in eroare membrii situ-lui.

pt psiho.......... in loc sa ma scarpin unde ma mananca,il pun pe altul sa ma frece pe sau pe la ..........spate,cam asa esti tu sau alfel daca poti sa intelegi macar prostul moare de grija altuia,nu de grija sa......ai dreptate intr-o perioada de timp mim-team a avut o promotie in care se incadrau si aceste mulinete,dar sau cam schimbat datele problemei intre timp.Oricum observ ca nu te interesau pt cumparare ,dar daca ti le dau cadou psihopatule? ce zici?
Domnule ,eu recunosc ca n-am multa scoala ...asta este ...mi-a placut mai mult sa fur si sa beau ! Cu toate astea ,atat de frant cum zici ca sunt ,iti spun sincer ca mulinetele dumitale sunt bune la orice specie de peste vrei dumneata ,numai la crap NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...si ti-am explicat de ce ,dar vad ca n-ai bagat de seama decat un dezacord si-o litera in plus prin textul postat de mine ! Eu ti-am modificat doar titlul topicului nu si anuntul ! In rest tot raspunsul tau e o dovada ca n-ai habar ce mulinete sunt alea ...n-ai habar cat de bine isi prezinta Mim-Team (si nu doar ei) produsele on-line ...n-ai habar cum se raspunde unui coleg de forum ...si mai ales, n-ai habar cu cine stai de vorba !
P.S
Ptr. lamuriri suplimentare iti stau la dispozitie pe privat !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!

Imagine

darius123
senior
senior

Mesaj de darius123 » 28 Iul 2010, 17:39

Daca aia de la MimTeam ,,nu stiu" ce inseamna o mulineta dedicata pescuitului la crap, nici dvs. nu stiti?Daca nu stiti cum arata o mulineta de crap,intrebati si dupa aia va contraziceti cu cineva.Ca se poate prinde crap si cu o mulineta de stationar, este adevarat, dar nu este recomandata acestui stil de pescuit.Pe majoritatea site-urilor de pescuit, sunt greseli de descriere la anumite produse,nu are nimeni timpul si cunostinta sa verifice daca descrierile primite corespund in totalitate.Domnul George este utilizator al acestui forum, un pescar si dupa aia este moderator.A modificat un titlu care inducea lumea in eroare si vi-a explicat de ce a luat aceasta masura.Daca nu sunteti sigur de ceva, intrebati.Spor la vanzare...

Scrie răspuns

Înapoi la “Vanzari - articole pescuit”