Delta Dunarii...oamenii ei...discutii generale !

la pomul laudat...

Moderator: Sebastian

Scrie răspuns
Paun Ion
Veteran
Veteran

Re: Delta Dunarii...oamenii ei...discutii generale !

Mesaj de Paun Ion » 26 Iul 2010, 09:17

Dunarea 26 iulie

craparulsef
Veteran
Veteran

Mesaj de craparulsef » 26 Iul 2010, 14:13

gogu steriade scrie:...Don bulibasa craparilor apai pa Goguta nul bagi la sama la festinu lu peste cadacada vine Gogu cu cataramanu sa aduce sa pa piranda, dapai sa cu tatii puradei cala fomea da la sta in gatu manca si pa potenkin dai zacea octomvrie rosu ...

Invitamu bre si pa matale, gratare ca la ghiauri faceam, la satar...sa nu doare la puradele dintele, fragezeam cu vin albinos de nisipu deltaicu, de la Sfistoafca de unde se trage toti liposca...haide bre de vino si cu pirandela lu matale ca poate ei place la blondutii de balta...numa cand cobori din autobuzu fara roate la ponton sa ai de gat un carton pe care sa scrie Gogu! Sa traiesti!
INFO SULINA !!! - 0723.658.807

Paun Ion
Veteran
Veteran

Mesaj de Paun Ion » 27 Iul 2010, 08:46

Dunarea 27 iulie

craparulsef
Veteran
Veteran

Mesaj de craparulsef » 28 Iul 2010, 01:24

Din nefericire la Sulina tot 105 cm au fost !

craparulsef
Veteran
Veteran

Mesaj de craparulsef » 28 Iul 2010, 01:56

Propunere pentru... administrator, moderatori.

Lansez aceasta propunere si las la latitudinea dumneavoastra, care din subtopicurile foarte rar accesate din topicul Delta Dunarii, ar putea fi eliminate...se pare ca unele nu s-au bucurat de prea multa atentie, probabil au fost gasite suficiente raspunsuri in celelalte, frecvent cautate de pescari. Nu am verificat atent ce se intampla pe alte topicuri pe care si eu la randul meu le-am accesat rar sau deloc, in ultimile 7 luni. Probabil e o chestiune de interes diversificat. Recunosc, pentru mine tot ce e legat de Delta Dunarii, prezinta interes major. Cu alte cuvinte propun o mica toaletare a topicului, iar in momentul cand cineva va propune o alta tema, un subtopic deci, il vom trata cu interesul cuvenit daca propunerea in sine are subiect si predicat si implicit convinge. Daca considerati ca exista suficiente motive intemeiate ca topicul Delta Dunarii sa ramana neschimbat, evident ma voi alinia la randul meu majoritatii. Lansez aceasta propunere, in ideia in care oricine verifica lecturand, constata ca din pacate sunt teme lansate in aceasta zona fie de un restrans interes... fie sunt fara raspuns!

Exemplu...subtopicul - "Incepator cauta raspunsuri" - initiat de Iovita, autentificat in 03 mai, ultima vizita in 04 mai, 3 posturi.....si de la ultima postare o mare pauza!

Va multumesc pentru rabdarea de a citi aceste randuri.

Paun Ion
Veteran
Veteran

Mesaj de Paun Ion » 28 Iul 2010, 08:58

Dunarea 28 iulie

Sebastian
site team
site team

Mesaj de Sebastian » 28 Iul 2010, 09:31

craparulsef scrie:Propunere pentru... administrator, moderatori.

Lansez aceasta propunere si las la latitudinea dumneavoastra, care din subtopicurile foarte rar accesate din topicul Delta Dunarii, ar putea fi eliminate...se pare ca unele nu s-au bucurat de prea multa atentie, probabil au fost gasite suficiente raspunsuri in celelalte, frecvent cautate de pescari. Nu am verificat atent ce se intampla pe alte topicuri pe care si eu la randul meu le-am accesat rar sau deloc, in ultimile 7 luni. Probabil e o chestiune de interes diversificat. Recunosc, pentru mine tot ce e legat de Delta Dunarii, prezinta interes major. Cu alte cuvinte propun o mica toaletare a topicului, iar in momentul cand cineva va propune o alta tema, un subtopic deci, il vom trata cu interesul cuvenit daca propunerea in sine are subiect si predicat si implicit convinge. Daca considerati ca exista suficiente motive intemeiate ca topicul Delta Dunarii sa ramana neschimbat, evident ma voi alinia la randul meu majoritatii. Lansez aceasta propunere, in ideia in care oricine verifica lecturand, constata ca din pacate sunt teme lansate in aceasta zona fie de un restrans interes... fie sunt fara raspuns!

Exemplu...subtopicul - "Incepator cauta raspunsuri" - initiat de Iovita, autentificat in 03 mai, ultima vizita in 04 mai, 3 posturi.....si de la ultima postare o mare pauza!
interesanta propunerea ta si doar stii ca nimic nu este nou sub soare ;) ca doar si eu.....si altii.... #-o .insa vezi tu cum sta treaba ,sunt absolut sigur ca vom fi acuzati de cenzura ,de ingradire ,de spirit dictatorial,iar nemultumitii se vor inmulti direct proportional cu numarul de,,toaletarii".

craparulsef
Veteran
Veteran

Mesaj de craparulsef » 28 Iul 2010, 12:14

Atunci sa mai asteptam sa vedem reactiile colegilor si in mod special a celor ce in mod fregvent, construiesc aici...

gor965
Site Admin
Site Admin

Mesaj de gor965 » 28 Iul 2010, 12:24

craparulsef scrie:Atunci sa mai asteptam sa vedem reactiile colegilor si in mod special a celor ce in mod fregvent, construiesc aici...
O intrebare daca-mi permiteti...cu ce va deranjaza ca mai sunt in acest subforum si topicuri mai vechi ? Sunt alte subforumuri care nu au doar o pagina ,ca aici , ci au 10-12 pagini pline cu subiecte ,care la randul lor au 10-12 pagini cu postari ale tuturor utilizatorilor ! Eu unul prefer sa nu sterg nimic ptr. ca stiu ca la un moment dat cineva va vrea sa citeasca ce s-a scris in anii din urma !
p.s
Nu neg ca exista si topicuri deschise degeaba ,dar as prefera sa astept o perioada mai lunga de timp de la ultima postare ,pana sa le sterg (sa le mut in Arhiva ) !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!

Imagine

craparulsef
Veteran
Veteran

Mesaj de craparulsef » 28 Iul 2010, 12:31

Ma supun oricarei decizii pe care o considerati a fi cea mai buna.

Paun Ion
Veteran
Veteran

Mesaj de Paun Ion » 28 Iul 2010, 17:23

Actualizare cota Dunare 28 iulie 2010

pharaoh
site team
site team

Mesaj de pharaoh » 28 Iul 2010, 18:33

sorinbv scrie:pe 01.08 vreu sa ma duc pe sf. ghe. in apropierea localitati mahmudia. imi este frica sa nu fie apa mare sau tulbure(in fiecare zi urmaresc cota dunarii). daca cineva cu experienta dvs. imi poate da un sfat?
Sorin, o informatie de la cineva care a tranzitat zona cu barca: apele pe bratul vechi sunt destul de scazute, sunt corturi si masini acolo, la fel pe canalul litcov, deci se poate ajunge cu masina si campa in zona. Poate maine aflu mai multe detalii si, sper, niste poze.
I Fish. Therefore I am.

Paun Ion
Veteran
Veteran

Mesaj de Paun Ion » 29 Iul 2010, 09:03

Dunarea 29 iulie

sorinbv
senior
senior

Mesaj de sorinbv » 29 Iul 2010, 18:56

Sorin, o informatie de la cineva care a tranzitat zona cu barca: apele pe bratul vechi sunt destul de scazute, sunt corturi si masini acolo, la fel pe canalul litcov, deci se poate ajunge cu masina si campa in zona. Poate maine aflu mai multe detalii si, sper, niste poze.[/quote]

ms astept si alte informatii

sorinbv
senior
senior

Mesaj de sorinbv » 29 Iul 2010, 19:54

si cat iti iau aia sa te treaca cu bacul la mahmudia?

Scrie răspuns

Înapoi la “Delta Dunarii”