InfoPescar TV
Moderator: Qnyx
Re: InfoPescar TV
Salut all ce se mai stie de televiziunea noua a domnului Iuga Ms
- Victor Hodorog
- senior
Televiziunea Infopescar TV se va lansa oficial la inceputul lunii Septembrie. Pana in acel moment pe playerul live vor mai rula competitii ( anuntate din timp pe forum) sau emisiuni mai vechi Infopescar. Pana in momentul lansarii oficiale vom pune cap la cap partea de tehnica si vom face teste de emisie astfel incat lansarea, calitatea imaginii etc , sa se desfasoare in cele mai bune conditii.
In curand un comunicat oficial va fi disponibil pe prima pagina a site-ului, unde vom explica conceptul I Tv si structura de programe.
Victor Hodorog
In curand un comunicat oficial va fi disponibil pe prima pagina a site-ului, unde vom explica conceptul I Tv si structura de programe.
Victor Hodorog
- Allen Besnovich
- Veteran
Eu sunt multumit daca o sa se difuzeze in continuare emisiuni mai vechi, si alte competitii, e ca si cum am avea acces direct la arhiva cu emisiuni, avem ce invata din ele!
C.S. OLTENIA FISHING
Pe prima pagina am incercat sa intru pe emisuni infopescar, imi cere sa ma loghez, o fac dar imi spune ca nu am acces pe acea pagina ? Stie cineva dc ?
- florentiniuga
- Master Admin
Ati incercat si cu Mozzila Firefox?pycoboy scrie:Pe prima pagina am incercat sa intru pe emisuni infopescar, imi cere sa ma loghez, o fac dar imi spune ca nu am acces pe acea pagina ? Stie cineva dc ?
Care vor fi diferentele dintre pvtv-ul actual si cel care va fi lansat in septembrie?
Folosesc doar mozzila, va pun atasat ce imi arata dupa ce imi scriu utilizatoru si parola si incerc sa ma loghez...cu stimaflorentiniuga scrie:Ati incercat si cu Mozzila Firefox?pycoboy scrie:Pe prima pagina am incercat sa intru pe emisuni infopescar, imi cere sa ma loghez, o fac dar imi spune ca nu am acces pe acea pagina ? Stie cineva dc ?
- Qnyx
- Master Admin
Pai cum "incercati sa va logati" daca sunteti deja logat ? Nici nu ati putea scrie pe forum daca nu ati fi autentificat !
Folosind alte browsere (Opera, Chrome, Safari, etc...) exista aceleasi probleme ?
Folosind alte browsere (Opera, Chrome, Safari, etc...) exista aceleasi probleme ?
Acum am verificat si eu ...vad un patrat negru si niste liniute mici albe care se alearga in continuu pe mijlocul ecranului !Qnyx scrie:..............
- florentiniuga
- Master Admin
Mai precis, cum se numeste pagina pe care nu o poti accesa, pentru ca rubrica "Emisiuni infopescar" nu mai exista?! Ceea ce arata George e o pagina de test de uz intern pe care nu o vad decat admin. si unde ma mai stramb eu la cate-o camera .pycoboy scrie:Pe prima pagina am incercat sa intru pe emisuni infopescar, imi cere sa ma loghez, o fac dar imi spune ca nu am acces pe acea pagina ? Stie cineva dc ?
Cred ca ai nevoie de un refresh la browser, eventual mai sterge istoricul.
Aha, pai exact aceea era pagina pe care incercam sa o accesez...cu stima
- sece4u20
- senior
se emite numai pe net ,on-line, sau se emite si la televizor ???
- florentiniuga
- Master Admin
Numai pe net... deocamdata.
Pentru moment suntem in probe tehnice si ne-ar ajuta informatiile voastre referitoare la calitatea si cursivitatea imaginii si a sunetului de pe pagina Info Pescar TV.
Pentru moment suntem in probe tehnice si ne-ar ajuta informatiile voastre referitoare la calitatea si cursivitatea imaginii si a sunetului de pe pagina Info Pescar TV.
- jila pitis
- senior
Deocamdata tot nu merge.A aparut pe fundal o imagine si in continuare se alearga acele liniute albe.
- florentiniuga
- Master Admin
jila pitis scrie:... se alearga acele liniute albe.
Ok, am inteles. E greu in perioada asta de organizare sa supraveghez 24/24 transmisia si am avut in zona o gramada de probleme. Au ingropat cablul ca nu mai au voie cu aerian si asta ne-a tot oprit serverul dar de-acum sper sa se fi rezolvat si asta si sa mearga totul normal. Intreruperi vor mai fi pentru ca facem tot felul de probe de soft si hard si de aceea am nevoie de sugestii (cand merge programul) pentru imbunatatirea calitatii transmisiei daca e nevoie.