cupa romaniei
Moderator: florentiniuga
- tudor mircea
- Veteran
cupa romaniei
e in desfasurare cupa romaniei pe hobaia.nu are nimeni vesti de acolo?
- florentiniuga
- Master Admin
Re: cupa romaniei
Ba da. Proaste. La 2/3 din participanti 0 pesti dupa 30 de ore... ce sa mai cauti acolo? Ma felicit ca am plecat pentru prima data de la un concurs. La plecare m-am intersectat cu Dan Pasat. Interesante culisele. Poate rasufla.
- IULIAN C
- carpZone team
Observasem ca era multa lume cu zero pesti...nu stiam ce se intampla....pacat!
SISTEMUL DE VALORI N-O SA MI-L SCHIMB NICIODATA
- tudor mircea
- Veteran
ce spune florentin da de banuit!si mi se pare ca vor sa mai organizeze si campionat mondial pe hobaia in 2012!
florentiniuga scrie:Ba da. Proaste. La 2/3 din participanti 0 pesti dupa 30 de ore... ce sa mai cauti acolo? Ma felicit ca am plecat pentru prima data de la un concurs. La plecare m-am intersectat cu Dan Pasat. Interesante culisele. Poate rasufla.
V-am urmat si noi indeaproape....la ora 21 am plecat de pe balta, la cabana am auzit cea mai penibila explicatie pt faptul ca nu sa prins peste : crapul este in bataie ...probabil are orgasm de doua luni , sincer nu cred ca vor fi 30 de echipe care sa termine concursul.
- Madalin Dirla
- Veteran
un lucru este clar,NU mai are peste balta,un sfat pritenesc, ocoliti aceasta balata............. si cand te gandesti ca am vrut sa fac un antrenament de 48 h acolo si mi s-au cerut 300(150 lei c&r 24 h) lei am refuzat,acum ma felict ........am asteptat acest concurs si am fost dezamagit profund,noi de bine de rau am luat un peste de 5.600 kg dar vreo 30 echipe pauza,pacat ca inca o balta de top s-a curatat de tot!!!
Felicitari organizatorilor ! Sunt invidios pe dumnealor .
Felicitari participantilor
De cinci milioane ce credeati ca o sa gasiti ?
Nu rezervati locuri si pentru editia viitoare ?
Madaline de maine ai sansa sa te intalnesti cu " CASTRAVETII " .
Felicitari participantilor
De cinci milioane ce credeati ca o sa gasiti ?
Nu rezervati locuri si pentru editia viitoare ?
Madaline de maine ai sansa sa te intalnesti cu " CASTRAVETII " .
- Madalin Dirla
- Veteran
Ne vom vedem la locul faptei dl. Buhac !!!
- Ion Mironov
- Partener
o teapa mai mare ca asta nu am luat in viata mea.....
m-am pregatit pana in dinti ca sa constat ca domnul passat a scos pestele si l-a vandut pt ca de la anu pierde balta....umilitor ca am stat in soare ca micii pe gratar cu toate ca se stia ca nu mai este peste in balta.asa s-au recuperat banii de la noi fraierii pe care domnul rosioru ia luat mai demult......cuvintele in plus nu isi mai au rostul.concluziile le trage-ti fiecare cu puteti
felicitari castigatorilor fir intins la carp show....
m-am pregatit pana in dinti ca sa constat ca domnul passat a scos pestele si l-a vandut pt ca de la anu pierde balta....umilitor ca am stat in soare ca micii pe gratar cu toate ca se stia ca nu mai este peste in balta.asa s-au recuperat banii de la noi fraierii pe care domnul rosioru ia luat mai demult......cuvintele in plus nu isi mai au rostul.concluziile le trage-ti fiecare cu puteti
felicitari castigatorilor fir intins la carp show....
Eu felicit toti concurentii si vreau sa stie ca , din respect ptr. ei ,am dat la coasa intr-o zi cat n-am dat in 35 de ani !!!
p.s
CM-2012 o sa se joace in alta parte !
p.s
CM-2012 o sa se joace in alta parte !
- cristian505ro
- Veteran
Cred ca e cea mai mare bataie de joc pe care APCR a comis-o asupra participantilor care s-au pregatit serios si au tras sperante ca vor ajunge sa prinda pesti multi si frumosi cum se prindeau o data la Hobaia, hehe...
Asta este cantitate de locul 1 la un concurs care se voia " Cupa Romaniei" ? Asta e captura de Hobaia?
Cel putin eu si colegul meu dupa 37 de ore am reusit sa ne spalam onoarea cu un pestiuc de 5,68, dar cat am muncit ca sa nu ne facem de cacao? Am intrat direct pe locul 18 ca hiturile in bilboard. Am zis sa nu plecam sa fim fair play pana la capat si am stat sa-i aplaudam pe cei care s-au chinuit ca si noi. Asta este, eu unul nu voi mai participa la concursuri organizate de APCR. De fapt ce zic eu ? Normal suna : a....PCR. Am mai spus-o, dar nu m-am invatat minte.
Asta este cantitate de locul 1 la un concurs care se voia " Cupa Romaniei" ? Asta e captura de Hobaia?
Cel putin eu si colegul meu dupa 37 de ore am reusit sa ne spalam onoarea cu un pestiuc de 5,68, dar cat am muncit ca sa nu ne facem de cacao? Am intrat direct pe locul 18 ca hiturile in bilboard. Am zis sa nu plecam sa fim fair play pana la capat si am stat sa-i aplaudam pe cei care s-au chinuit ca si noi. Asta este, eu unul nu voi mai participa la concursuri organizate de APCR. De fapt ce zic eu ? Normal suna : a....PCR. Am mai spus-o, dar nu m-am invatat minte.
Cristian Bebesel
- cristian505ro
- Veteran
[quote="gor965"]Eu felicit toti concurentii si vreau sa stie ca , din respect ptr. ei ,am dat la coasa intr-o zi cat n-am dat in 35 de ani !!!
Toata stima George, mai rar oameni ca tine!
Cristian Bebesel
Multumesc de aprecieri !cristian505ro scrie:.................
Cateva poze...
- robertpescar
- senior
echipa de pe standul 11(a1),robert pescar team 2(condu ionut+mihai daniel)au avut cmmc 8,31kg,pana in cantarul final....cand a fost capturat un crap de 8,35kg! 400 de grame foarte grele!felicitari tuturor echipelor robert pescar team !!! revin cu poze!