banax korea
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
banax korea
VAND 2 MULINETE BANAX HELICON 5600 KOREA.FOLOSITE, IN STARE PERFECTA FARA LOVITURI, SAU ZGARIETURI .PRET DUPA CEA MAI BUNA OFERTA.MULTUMESC.FIR INTINS
Re: banax korea
Ai gresit site-ul.Incearca pe okazii.ro pentru licitatii.Data vitoare scrie cu litere mici,vedem si auzim destul de bine.
- dragan claudiu
- Veteran
Spune frate un pret ,tu esti vinzatorul si daca astepti oferte ai sa fi surprinz ce oferte o sa ai pe ele.
De ex. eu iti pot da 100 ron pe buc.
De ex. eu iti pot da 100 ron pe buc.
eu iti pot da 101 ron pe bucata,ugly scrie:VAND 2 MULINETE BANAX HELICON 5600 KOREA.FOLOSITE, IN STARE PERFECTA FARA LOVITURI, SAU ZGARIETURI .PRET DUPA CEA MAI BUNA OFERTA.MULTUMESC.FIR INTINS
acum pe bune, spune-ne un pret lasa licitatul ca pe criza asta nimeni nu e prea darnic.
Se pare ca diacritica ar trebui exclusa din gramatica lb romane,ca sa nu mai sesizam atatea"vipuri" cocosate de statul pe la scoala!So, remember printre altele ca: mi-au nu este=cu miau!
101 o data,101 de 2 ori, 101 de 3 ori,....adjudecat .Mai platesti 300 ron transportul si mulinetele sunt ale tale .
Cat vrei pe ele?ugly scrie:VAND 2 MULINETE BANAX HELICON 5600 KOREA.FOLOSITE, IN STARE PERFECTA FARA LOVITURI, SAU ZGARIETURI .PRET DUPA CEA MAI BUNA OFERTA.MULTUMESC.FIR INTINS
-
- Veteran
iti dau 130 ron nimic mai mult.daca esti deacort astept mesaj privat
VAND 2 MULINETE BANAX HELICON 5600 KOREA.FOLOSITE, IN STARE PERFECTA FARA LOVITURI, SAU ZGARIETURI 150 lei fara transport.
jud.cluj.
jud.cluj.
- dragan claudiu
- Veteran
Amindoua 150? niste poze daca se poate sa vada si omul ce cumpara.ugly scrie:VAND 2 MULINETE BANAX HELICON 5600 KOREA.FOLOSITE, IN STARE PERFECTA FARA LOVITURI, SAU ZGARIETURI 150 lei fara transport.
jud.cluj.
ASTEA SUNT MADE IN KOREA .STANTAT IN SUPORTUL MULINETEI. E O DIFERENTA MARE IN CONSTRUCTIE, SI MATERIALUL FOLOSIT.PATRU MILIOANE M_AU COSTAT,/BUC LA COMANDA DE LA ENERGOFISH CLUJ.IN2007.NU SUNT SPARTE SAU LOVITE FUNCTIONEAZA PERFECT,NICKELUL ESTE PUTIN DUS DE PE PLASTICUL DIN CAPATUL UNEI MULINETEI .LANGA BAITRUNNER..ASTEA SUNT MULINETE PE VIATA..25 LEI LA FAN CURIER.FIR INTINS.NUMAI BINE.cer scuze poze putin mai tarziu.multumesc pentru intelegere.150/buc-
jud.cluj.[/quote]
Amindoua 150? niste poze daca se poate sa vada si omul ce cumpara. [/quote]
jud.cluj.[/quote]
Amindoua 150? niste poze daca se poate sa vada si omul ce cumpara. [/quote]
- dragan claudiu
- Veteran
Amindoua 150? niste poze daca se poate sa vada si omul ce cumpara. [/quote][/quote]ugly scrie:ASTEA SUNT MADE IN KOREA .STANTAT IN SUPORTUL MULINETEI. E O DIFERENTA MARE IN CONSTRUCTIE, SI MATERIALUL FOLOSIT.PATRU MILIOANE M_AU COSTAT,/BUC LA COMANDA DE LA ENERGOFISH CLUJ.IN2007.NU SUNT SPARTE SAU LOVITE FUNCTIONEAZA PERFECT,NICKELUL ESTE PUTIN DUS DE PE PLASTICUL DIN CAPATUL UNEI MULINETEI .LANGA BAITRUNNER..ASTEA SUNT MULINETE PE VIATA..25 LEI LA FAN CURIER.FIR INTINS.NUMAI BINE.cer scuze poze putin mai tarziu.multumesc pentru intelegere.150/buc-
jud.cluj.
daca tu ai dat 400 ron pe buc. in 2007 atunci bblc trebuia sa fie pe undeva la 1300 ron
eu mi-am luat in 2007 cu 210 ron (2100000). da poate amindoua au fost 400.
spor la vinzare.
rog administrtorul sa inchida topicul.imi pare nespus de rau ca am intrat in discutii cu niste oameni ,care habar nu au ,numai dau cu parera.ar fi bine ca dansii sa se mai documenteze asupra unor producatori, si produsele lor.apropo :sunt ardelean.TOPIC INCHIS.FRATE.