Bre Nene ,daca e locu' asa secret de ce nu-ti faci dumneata un topic (tot secret) si sa postezi numai acolo (tot la secret...ca pot sa ti-l fac eu sa fie vizibil numai ptr. tine ) ! Ce draq tot postezi poze cu locuri si pesti de prin Clisura Dunarii la rubrica destinata Deltei ?...nu intelegi ca induci lumea in eroare ? Intra careva sa vada ce si cum mai e prin Delta si da peste capturile marete de somn ,stiuca si sabita de la Portile de Fier...tie ti-i se pare normal ? Noi la ce mama ma-sii am facut subforumuri separate ? Crezi ca cei 5-6 carora tot vrei sa le dovedesti nu stiu ce si care posteaza fregvent aici nu urmaresc si alte forumuri ? N-am degete la maini ca sa numar de cate ori ti-am atras atentia ca postezi aiurea...crezi ca rabdarea mea e fara margini ? Esti pescar bun , te duci des la peste ,prinzi peste ,etc. ,etc., bravo ,sa fii sanatos si fericit ,asta iti dorim cu totii...dar nu ne mai strica topicurileeeeeeee !!!sorprodan scrie:nea GEORGE am locurile mele e secret . asta era o intrebare capcana nu?
P.S
Ia vezi ,raspunsul meu e capcana sau nu ?