Vand LANSETE si MULINETE CRAP
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
Re: Vand LANSETE si MULINETE CRAP
Mulinetele Daiwa s-au dat.
Raman rezervate betele Eminator 3.6m.
Lansatele Mitchell Armada si mulinetele Lexus RD 60 inca valabil.
Astept amatori.
Raman rezervate betele Eminator 3.6m.
Lansatele Mitchell Armada si mulinetele Lexus RD 60 inca valabil.
Astept amatori.
Valabil:
Lansete Mitchell Armada 3.6m = 3buc
Lansete UK Carp Eliminator = 2 buc
Mulinete Lexus RD 60 = 4 buc
Lansete Mitchell Armada 3.6m = 3buc
Lansete UK Carp Eliminator = 2 buc
Mulinete Lexus RD 60 = 4 buc
le lexus...as vrewa,mai le ai?astept un mesaj la nr 0764322597!te rog spune-mi de unde esti
Mai sunt, la pretul de 200 RON/ 4 buc, in Bucuresti. (Transportul platit de cumparator).marianp scrie:le lexus...as vrewa,mai le ai?astept un mesaj la nr 0764322597!te rog spune-mi de unde esti
Astept vesti
Lansetele Eliminator si 2 buc LEXUS rezervate pentru @marianp.
Lansetele Armada si alte 2 buc LEXUS valabil
Lansetele Armada si alte 2 buc LEXUS valabil
sal!ia zii mai lasi si tu ceva...ti-am zis,nu prea imi pot permite...hai te rog faci si tu un bine!:)
Dragule,
Ca sa nu zici ca sunt hapsan, si pt ca nu fac o afacere din vanzarile aste cobaram la
2 Eliminator + 2 Lexus = 280 RON; valabil la banii astia doar pana vineri la ora 19.00.
Daca te intereseaza, astept telefon de confirmare astazi - o sa iau sculele cu mine ca sa ne putem intalni oricand.
Daca tot e prea scump, intotdeauna exista Niro sau Piata Obor.
Ca sa nu zici ca sunt hapsan, si pt ca nu fac o afacere din vanzarile aste cobaram la
2 Eliminator + 2 Lexus = 280 RON; valabil la banii astia doar pana vineri la ora 19.00.
Daca te intereseaza, astept telefon de confirmare astazi - o sa iau sculele cu mine ca sa ne putem intalni oricand.
Daca tot e prea scump, intotdeauna exista Niro sau Piata Obor.
chiar nu am atat acum,mai vine cu cineva cu masina mai ii bag benzina de 60 lei...nu pot sa dau 360ron pe 2...cam atat ma duce..merci oriqm !!dak nu le dai si vii cu alte oferte...mai vorbim!
@marianp: Asta era ultima oferta.
Valabil:
Lansete Mitchell Armada 3.6m = 3buc: 500 RON
Lansete UK Carp Eliminator = 2 buc: 220 RON (una dintre ele cu inel nr. 3 defect0
Mulinete Lexus RD 60 = 4 buc: 200 RON
Preturile se mai pot discuta, dar in limite normale va rog.
Valabil:
Lansete UK Carp Eliminator = 2 buc: 220 RON (una dintre ele cu inel nr. 3 defect0
Mulinete Lexus RD 60 = 4 buc: 200 RON
Preturile se mai pot discuta, dar in limite normale va rog.
sal,din nou:)ia zi un pret de lexus...?2 bucati!
Nu se mai dau decat toate 4 buc, si ala e pretul.
La banii astia, orice mulineta noua luata de la magazin in 2-3 luni ajunge la gunoi sau ca-i vara, o folosesti pe post de ventilator
Asa ca mai ieftin de atat nu se mai poate - trebuia sa te misti repade, atata timp cat reusisesi sa ma induiosezi...
La lansete se mai poate discuta dar din cate stiu eu oferta o face cel care cumpara.
Daca n-ai bani, de ce nu te uiti la niste telescopice de 3.6m, care de obicei sunt mai ieftine - oricum de la 2,7m e un salt calitativ mare; sau ia-ti anul asta 3 - 4 lansete bunisoare si mulinetele raman pentru anul viitor
La banii astia, orice mulineta noua luata de la magazin in 2-3 luni ajunge la gunoi sau ca-i vara, o folosesti pe post de ventilator
Asa ca mai ieftin de atat nu se mai poate - trebuia sa te misti repade, atata timp cat reusisesi sa ma induiosezi...
La lansete se mai poate discuta dar din cate stiu eu oferta o face cel care cumpara.
Daca n-ai bani, de ce nu te uiti la niste telescopice de 3.6m, care de obicei sunt mai ieftine - oricum de la 2,7m e un salt calitativ mare; sau ia-ti anul asta 3 - 4 lansete bunisoare si mulinetele raman pentru anul viitor
nu vreau sa te induiosez....dak ai scris ca se mai poate negocia..de ce sa nu incerc,ti-am zis nu am posibilitate,depind de parinti deocamdata!dak se poate bine....lansete mi-am luat!imi mai trebuiesc 2 mulinete!si nu pot sa le iau pe toate 4!merci
Sa stapanesti sanatos lansetele; dar daca nu aduceam eu vorba, ma intreb cand m-ai fi anuntat ca nu mai vrei alea 2 Eliminator, nu de alta dar e postat de pe 19 Iulie ca sunt rezervate pentru tine?!
Nu asa se procedeaza...
Nu s-a mai interesat nimeni de bete, asa ca n-am pierdut nimic, dar asa ca un sfat pentru tine, e bine cand spui o chestie si ulterior te razgandesti, sa anunti.
Esti inca tanar, dar mai tarziu o sa vezi ca astfel de chestii, care acum ti se par amanunte, conteaza foarte mult si fac diferenta in viata
Mulinetele raman la pretul postat mai sus.
Nu asa se procedeaza...
Nu s-a mai interesat nimeni de bete, asa ca n-am pierdut nimic, dar asa ca un sfat pentru tine, e bine cand spui o chestie si ulterior te razgandesti, sa anunti.
Esti inca tanar, dar mai tarziu o sa vezi ca astfel de chestii, care acum ti se par amanunte, conteaza foarte mult si fac diferenta in viata
Mulinetele raman la pretul postat mai sus.
Mulinetele s-au dat
Valabil:
Lansete UK Carp Eliminator = 2 buc: 220 RON (una dintre ele cu inel nr. 3 defect)
Valabil:
Lansete UK Carp Eliminator = 2 buc: 220 RON (una dintre ele cu inel nr. 3 defect)
Tavi2 scrie: Valabil: