lansete si mulinete noi noute!!!!
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
Re: lansete si mulinete noi noute!!!!
lasa-mi un mesaj cu datele de contact .
Pune poze sa vada tot poporul !!!
maine ajung prin bucuresti lasa-mi un mesaj cu numarul tau de telefon ...poate ne intalnim .grafy scrie:lasa-mi un mesaj cu datele de contact .
salut!imi pare rau primele doua seturi se duc la radauti pe cu huse si baitruner atasabil special creeat pt okuma.grafy scrie:maine ajung prin bucuresti lasa-mi un mesaj cu numarul tau de telefon ...poate ne intalnim .grafy scrie:lasa-mi un mesaj cu datele de contact .
au mai ramas longbow-rile care sunt noi si acesta.imi pare rau dar a fost primul care m-a contactat
Cat vrei pe longbow-uri?
Hai ca poate ne intelegem si te scap de ele.
Salut,sa sti ca nu tin neaparat sa scap de ele si am un set nou si unul folosit maxim 5 partide si acela nou este 7 milioane fara negociere,salutNeamtul scrie:Cat vrei pe longbow-uri?
ai P.M.grafy scrie:lasa-mi un mesaj cu datele de contact .
salut,sa nu par neserios iti raspund la mesaj,sunt noi noute arata ca cele din magazin daca nu ma crezi le poti vede in Bucuresti sau maine postez si pozele cu ele.yo_yon scrie: Pune poze sa vada tot poporul !!!
Nu ma intereseaza seturi sau bete.Eu vreau numai mulinetele!te intreb inca odata,CAT VREI PE LONGBOW-uri?yyoo scrie:Salut,sa sti ca nu tin neaparat sa scap de ele si am un set nou si unul folosit maxim 5 partide si acela nou este 7 milioane fara negociere,salutNeamtul scrie:Cat vrei pe longbow-uri?
Salut,Neamtul scrie:Nu ma intereseaza seturi sau bete.Eu vreau numai mulinetele!te intreb inca odata,CAT VREI PE LONGBOW-uri?yyoo scrie:Salut,sa sti ca nu tin neaparat sa scap de ele si am un set nou si unul folosit maxim 5 partide si acela nou este 7 milioane fara negociere,salutNeamtul scrie:Cat vrei pe longbow-uri?
450 ron -cele folosite 4-5 partide cu fir sufix pe ele de 0,30 , 450m doar pe acelea le pot descompleta,
O zi buna
nu doreste nimeni un set nou de okuma longbow sau cel folosit 4 partide?astept oferte
da cat vrei pe ele (longbow-ri) si cate contin setul ??
Salut,emil_cj scrie:da cat vrei pe ele (longbow-ri) si cate contin setul ??
3 LANSETE HAKUYO ADVANCE din 3 buc,3,60/3lbs
3 Mulinete Okuma Longbow Baitfeeder 650 -fir sufix 0,30 de 450m,
3 tamburi de rezerva
se vand la set 700 ron sunt noi fara sa aiba vreo iesire pe balta.
In magazin setul asta costa vreo 1000 aproximativ
Salut
Salut, rog un administrator sa inchida anuntul, va multumesc si o zi buna
Un ultim pret la ultimul set si ceve poze daca mai e valabil?