anul acesta am fost de 5 ori pe butimanu 7 taxa 50 lei pardite de 12 ore si...numai caras
dar am auzit ca s-a luat teni 7-8kg la boaba dar plantate cu vaporasu sigur daca va veti duce baietii sunt pe balta
au o duba alba de PH si un vaporas cu negru si galben..cred ca sunt zilnic pe ea(din cate am inteles au pile cu patronu si ii lasa) ca sa le plantezi iti ia 100 lei
si fratimiu intr-o pardita de 24 ore a luat 2 ciortani la 2kg...noaptea pt ca s-a mutat pe locul lor:D
butimanu
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
Re: butimanu
Am fost in Butimanu 7, pe 20 iulie, si dupa 12 ore de pescuit am parasit balta cu gandul de a nu ma mai duce niciodata acolo.
Am pescuit cu 6 lansete, toate cu porumb uscat pe un pat de momeala preparata de mine cu care de obicei prindeam peste. Toata ziua nu am vazut trasatura, iar din toti pescarii de pe balta sa prins un singur ciortan de 2 kg. (si asta pt. ca le-a plantat).
Parere mea este ca pestele a fost scos aproape tot.
Aducetiva aminte ce peste era acolo in urma cu 3-4 ani, si acum.........VARZA.
Fugiti de Butimanu
Am pescuit cu 6 lansete, toate cu porumb uscat pe un pat de momeala preparata de mine cu care de obicei prindeam peste. Toata ziua nu am vazut trasatura, iar din toti pescarii de pe balta sa prins un singur ciortan de 2 kg. (si asta pt. ca le-a plantat).
Parere mea este ca pestele a fost scos aproape tot.
Aducetiva aminte ce peste era acolo in urma cu 3-4 ani, si acum.........VARZA.
Fugiti de Butimanu