Delta Dunarii...oamenii ei...discutii generale !
Moderator: Sebastian
Re: Delta Dunarii...oamenii ei...discutii generale !
Le dau naibii de lipitori si coropisnite la pretul asta. Trec pe alt fel de momeli. O fi crescut tva-ul si la lipitori....las-o-n ma-sa de treaba. 6 lei?!!!
I Fish. Therefore I am.
- craparulsef
- Veteran
Dupa cum bine stiu unii dintre dvs., digul de la ceatal Chilia a cedat. S-am mai intamplar in 1970 cand apa a trecut peste cel de atunci cam cu 1.5m...anul acesta cu aproape 3m. In acel an dupa inundarea zonei, a fost mult peste pe bratul Chilia, in special somn. Oare se va repeta istoria? Stiu pe cineva care vorbea de pioneze gata infipte, ii doresc stress in fire!
INFO SULINA !!! - 0723.658.807
Unde in buzau o locatie mai exacta un nr tel? Sau poate in galati?
din pacate asta este ,jupuiala pe fata.si anul trecut nu gaseai sub 5lei si numa cu programare cu figuri si fitze,ce sa iti mai zic ca rimele negre desi aveau un pret exorbitant se cumparau la covata.o sa trecem cu toti la harlet.pharaoh scrie:Le dau naibii de lipitori si coropisnite la pretul asta. Trec pe alt fel de momeli. O fi crescut tva-ul si la lipitori....las-o-n ma-sa de treaba. 6 lei?!!!
vezi ca ai P.M.fire intinse.apropo unde ai ales anul asta ,stiu ca erai in cautare?harkonenn scrie:Unde in buzau o locatie mai exacta un nr tel? Sau poate in galati?
pe 01.08 vreu sa ma duc pe sf. ghe. in apropierea localitati mahmudia. imi este frica sa nu fie apa mare sau tulbure(in fiecare zi urmaresc cota dunarii). daca cineva cu experienta dvs. imi poate da un sfat?
- craparulsef
- Veteran
Mai oameni buni, ce aveti frate cu bratul Sf. Gheorghe, ca-ti inebunit lumea cu locatia asta... mai exista si Chilia si Sulina. E mai multa liniste, mai putine controale?
majoritatea subiectelor sunr despre sf. ghe. si din acest motiv am ales aceasta locatie. deci ceva sfaturi?
Mai usor de ajuns cu masina, deci si mai ieftin. As alege oricand si Sulina sau Chilia, dar costurile dus-intors ale unui transport pana la un loc de campare cu toate bagajele aferente s-ar ridica peste posibilitatea mea materiala dedicata unei astfel de activitati.craparulsef scrie:Mai oameni buni, ce aveti frate cu bratul Sf. Gheorghe, ca-ti inebunit lumea cu locatia asta... mai exista si Chilia si Sulina. E mai multa liniste, mai putine controale?
Sorine, sparge tu gheata anul astasorinbv scrie:majoritatea subiectelor sunr despre sf. ghe. si din acest motiv am ales aceasta locatie. deci ceva sfaturi?
I Fish. Therefore I am.
- craparulsef
- Veteran
sorinbv scrie:majoritatea subiectelor sunt despre sf. ghe. si din acest motiv am ales aceasta locatie. deci ceva sfaturi?
Sfaturi? Toata delta e o minunatie...eram doar putin intrigat de zona cu pricina, care e la o departare de o ora, maxim o ora si jumate de mers cu barca mea de exemplu...dar nu m-a tentat niciodata cu exceptia lacului Erenciuc si ceva locuri pe la Uzlina.
Apa nu mai este asa tulbure pe brate, dar va fi sigur destul de ridicata cota pana pe 01 august...chiar daca va mai scade fata de cota acuala, eu as inclina sa cred ca terenul va fi umed si cu alte cuvinte impropriu camparii. Sperantele de mai bine cresc odata cu data de 15-20 august...asta e parerea mea si poate nu e cea mai avizata!sorinbv scrie:pe 01.08 vreu sa ma duc pe sf. ghe. in apropierea localitati mahmudia. imi este frica sa nu fie apa mare sau tulbure(in fiecare zi urmaresc cota dunarii). daca cineva cu experienta dvs. imi poate da un sfat?
Fereasca-ne Sfantul de sosea pana la Sulina...pai s-a dus naibii si bruma de salbaticie deltaica care ne-a mai ramas!!!pharaoh scrie:...Mai usor de ajuns cu masina, deci si mai ieftin. As alege oricand si Sulina sau Chilia, dar costurile dus-intors ale unui transport pana la un loc de campare cu toate bagajele aferente s-ar ridica peste posibilitatea mea materiala dedicata unei astfel de activitati...
Ultima oară modificat 21 Iul 2010, 18:23 de către craparulsef, modificat 1 dată în total.
Asa e, nici eu nu-mi doresc asta. Prefer totusi sa fac mai multe iesiri intr-o zona mai accesibila decat sa-mi consum resursele alocate pescuitului pe o iesire mai in inima deltei. Dar lasa ca ma fac eu mare si-mi iau barcacraparulsef scrie: Fereasca-ne Sfantul de sosea pana la Sulina...pai s-a dus naibii si bruma de salbaticie deltaica care ne-a mai ramas!!!
I Fish. Therefore I am.
Pai pe Chilia vine nenea Radutza sa ma intrebe daca am datorii la el(cum a facut anul trecut). La Sulina,cu mare drag as veni dar cum am multe bagaje cam greu de carat totul pe pasager si ulterior in barci mici asadar pentru mine sf.gh e o solutie mai convenabila las masina si plec cu barca ! Ramine de vazut poate la anul la sulina!
multumesc! cred ca am sa trec cu bacul dincolo de mahmudia si ma duc in zona aia pe undeva. ma bate gandul sa fac acelasi lucru si la nufarul. e prima data cand ies in delta. infopescar m-a ajutat f. multa la fel si parerile si sfaturile postate. la mahmudia m-as duce ca am fazut poze cu locul lui pharaoh. daca m-ai ajuta(pharaoh) cu ceva sfaturi as fi recunascator.
Sorin, eu ma gandesc cu strangere de inima ca locurile sunt inundate . Cel putin pe unde scurtam eu , pe camp, printre canale. Dupa ce treci cu bacul daca tii malul bratului in partea dreapta, desi drumul e putin mai lung, el urmand sinuozitatile bratului vechi, este mai sigur pentru ca este de fapt un dig inaltat. Cand o sa incepi sa observi printre copaci apele si locuri de pescuit in dreapta atunci poti sa te opresti, sa inspectezi terenul, sa observi atent locurile si sa alegi ce iti place. Eu sunt fooarte curios cum se prezinta zona. Chiar i-am propus unui prieten sa facem un drum de recunoastere in zona. N-a fost cazul pana acum pentru ca apele au fost cum au fost si a tot plouat, iar cu canicula de acum nici nu ma gandesc sa fac o iesire, deci mai rabdam. Daca ajungi si treci cu bacul dincolo, si drumul e ok, poti sa il urmezi pana la fostul canton, niste case de fapt. Acolo e si o mica padure pe malul apei si implicit locurile mult mai atractive pentru campat, locuri cu mal adanc si buturugi. Iti reamintesc ca nu am avut parte de capturi capitale in acea zona . Altii mai priceputi, da. Locul insa e frumos. Curentul nu e mare si traficul este foarte scazut, doar barci mici dimineata si seara. Iti atasez o poza cu traseul. Una dintre scurtaturile pe care o foloseam e cu albastru, dar prezenta cateva locuri mai dificile unde daca ploua se strangea apa. Dupa cum vezi e si un canal care merge paralel cu bratul. Se pescuia caras frumos, stiuca si somotei.
Mai multe nu stiu cu ce te-as putea ajuta. N-am pe nimeni in zona, am ajuns acolo singur singurel, la plezneala ca sa zic asa, am descoperit singur zona, locuri bune de campat si pescuit...Tot ce pot sa mai adaug este ca pe la sf lui august si toata luna septembrie e "bataie" pe locuri. Probabil ca nu degeaba . Oricum, de-acolo nu e departe bratul principal, poti sa o iei usor spre Nufarul si sunt locuri frumoase, canalul Litcov e si el la doi pasi. Inca o data spun ca prefer zona si pentru accesibilitate. Daca o sa gasesc transport acceptabil in Mahmudia ma bate gandul sa merg un pic mai departe spre Uzlina. Dar asta nu mai depinde numai de mine. Sper ca te-am mai lamurit cat de cat.
Mai multe nu stiu cu ce te-as putea ajuta. N-am pe nimeni in zona, am ajuns acolo singur singurel, la plezneala ca sa zic asa, am descoperit singur zona, locuri bune de campat si pescuit...Tot ce pot sa mai adaug este ca pe la sf lui august si toata luna septembrie e "bataie" pe locuri. Probabil ca nu degeaba . Oricum, de-acolo nu e departe bratul principal, poti sa o iei usor spre Nufarul si sunt locuri frumoase, canalul Litcov e si el la doi pasi. Inca o data spun ca prefer zona si pentru accesibilitate. Daca o sa gasesc transport acceptabil in Mahmudia ma bate gandul sa merg un pic mai departe spre Uzlina. Dar asta nu mai depinde numai de mine. Sper ca te-am mai lamurit cat de cat.
I Fish. Therefore I am.
un domn ca de obicei . am citit posturile tale si stiam de locul tau o sa incerc sa ajung acolo iar cand ma intorc o sa-ti trimit si poze. unde o sa campez o sa-l las asa cum l-am gasit sau poate si mai curat. multumesc inca odata. mult respect!!!