Te mai bucurai de mentalitatea celor din Holland, se vede ca nu ti-ai schimbat mentalitatea degeaba traiesti acolo de 11 ani, iar daca iti este asa dor de glie m f nu te-a obligat nimeni acum 11 ani sa pleci , ai facut-o ca alti care ne-au facut de ras in fata occidentalilor, ma rog nu este ptroblema mea ce faci tu sau ce nu faci dar imi pare rau ca sa vad pe un forum de pescari asemenea copilarisme. Deci eu nu te-am flituit m f ti-am scris direct iar daca te deranjeaza inseamna ca ai ceva pe caciula iar acel obiect stim toti ce este. Ma deranjat faptul ca a-ti dat-o in offtopic nimic altceva si se pare ca si acest site + forum o sa se strice ca altele. Pacat, ma asteptam ca conducerea acestui site + forum sa stie sa-si alega moderatori. Bascalie stie toata lumea sa faca dar de aceea sa creat un site cu acest nume. Restul intelegi singur cu cei 11 ani de occindent in care nu ai inteles nimic. Stima bro si multa marijuana.Amsterdamer scrie:Esti un tip prea sentimental, mey malmoistule, de-ti dau lacrimile asa repede! Si daca lui Gogu, asociatul meu de la Amstel BV , ii permit sa ma flituiasca, tie nu iti permit.Liviu Belu scrie: Vai mi-au dat lacrimile, mai impresionat de nici nu stiu ce sa fac, la ce destanuire ne-ai facut hmmmm. Poate sunt si alti pe aici care sunt plecati di romanica de peste 25 - 30 ani dar nici macar nu aduc in discutie. Ce conteaza m f de cand esti plecat din tara, acesta este un forum pentru pescari. Atat. De ce nu iti faci un blog al tau personal si poti sa-i inviti pe toti sa-ti planga pe umar ca tie dor de tara.
OFF TOPIC rog un moderator (nu pe tine) sa fie mai vigilent.
Bine a scris gogu steriade
Stima si consideratia pentru Iorgu m-au facut sa compun un raspuns in care sa-i transmit ca sunt de-al lui, ca sunt roman si nu m-am instrainat, cu toate ca am petrecut mai multi ani departe de tara...daca tu ai inteles si ai interpretat in alt mod - ar fi bine sa-ti inghiti si vorbele dar si alte chestii care prisosesc din cand in cand organismului tau...Pofta buna! ..si daca nu te saturi iti mai dau si de la mine.
@Her Gogu, daca mai bagi fitile d-astea la care sa puna botul toti perroquetii te tai de la ratia de Amstel si te trec pe ulei de ricin.
In continuare daca nu ai inteles discutia este OFFTOPIC bro sa inteleg ca daca ai ajuns moderator ti -se permit niste lucruri sau?