CENZURA ESTE PREZENTA!!!
Moderatori: mini_mic, vali003, Coleman
- iulian petre
- Veteran
Re: CENZURA ESTE PREZENTA!!!
daa matura cat e?
Prea tarziu! Vandut..cu tot cu gloante ecologice ..uscate si vopsea maro - maroiulian petre scrie:Cat e pistolul? o poza se poate?
@matura
nu mai e de vanzare - s-a infundat de atata... rahat si nici cu Karcheru' nu mai se curata:))
Va rog sa va aduceti aminte ca topicul in cauza a fost facut de mine, adunand toate postarile off-topic de pe toate subiectele discutate in subforumul Delta Dunarii ! Mai mult , respectivul topic l-am "nascut" aici , la Diverse , si la rugamintea unora dintre voi l-am readus in rubica dedicata Deltei si l-am renumit ! Conditia a fost sa se discute orice despre delta sau care are legatura cu Delta !Paun Ion scrie:Intrebare pt.dl. gor965
La momentul cind sa creat topicul de discuti generale niciodata nu sa pus problema de a se discuta doar despre delta (acolo sint discuti de la pescuit ,c.u.r.v.e pina la politic) niciodata nu a deranjat pe nimeni.
Sorin a propus o regula ptr. topicul ala ...legandu-se oarecum de partea din titlu : Oamenii Deltei...si nu e obligatoriu sa fiti de acord cu ce a propus el !Eu personal ma indoiesc ca acela e un topic tehnic sau de exacta informare ptr. cei care n-au fost niciodata in Delta ! In schimb n-o sa va permit niciodata sa-l mascariti cum va vine la gura pe motiv ca asa vreti dvs. si credeti ca sunteti indreptatit s-o faceti !
V-am iertat o data iar postarile jignitoare v-au fost mutate ! Tineti cont ca a 2-a oara cand mai postati la fel , primiti avertisment ...ptr. ca atata timp cat sunt eu Admin ,Sorin va fi Moderator acolo !
P.S
Aveti mai jos dovada ca posturile de kko sunt in Arhiva !...iar acces la Arhiva au doar cei din staff-ul forumului !
Buna seara, din tot sufletul meu, adminului George, moderului Amterdamer, precum si tuturor (,,furnicutelor'') userilor de pe acest minunat site in ale pescuitului sportiv. Fac de la inceput mentiunea ca nu sunt o persoana (user) care sa perii,lingusesc, laud, sau ridic pe cineva in slavi. Consider (parere personala) ca in urma acestor discutii (on-topic- la problema cenzurii) foarte necesare si constructive, s-a reusit formarea unei parerii, realiste in ceeace priveste moderii si tentativa de moderare a postarilor din subiectul: ,,Delta Dunarii..oamenii ei...discutii generale!''
Pana in momentul cand au fost alesi ca moderi, userul sebastian si userul sorin, toate erau la locul lor, iar cei care postam pe acest subiect, ne aduceam aportul ,fiecare in limita cunostintelor cu tot ce stiam, sau eram dornici sa stim. mai cate o postare off-topic, mai cate o litera uitata, mai cate o pictograma gresita, dar mergeam inainte. nu sau folosit sub nici o forma expresii triviale, discutii contradictorii intre useri, sau jigniri. In momentul cand au fost numiti ,,moderatori'' respectivii, am facut felicitarile de rigoare si le-am urat ,,moderare'' usoara. Dupa o acalmie de vreo 2 saptamani , am inceput sa fim facuti agramati, bosorogi, dovlecari cu puroi si carii in cap, balbaiti si credeti-ma ca mie sila sa continui cu aceste afirmatii pline de venin si desconsiderare. actuali moderi au venit cu publicarea ,, curicullum vitae''- facultati de lingvistica si filozofie, inginerat silvicol, precum si cu binecunoscuta si distrugatoarea: l'etat c'est mois (toti userii inteleg, nu suntem chiar asa de...) au inceput conditii de postare daca ai fost in Delta Dunarii (poate am fost, dar nu am pescuit, a uitat sa precizeze). Consider ca cei care avem placerea si dorinta de comunicare pe acest site Infopescartv, nu suntem logati in dorinta de a ne continua sau aprofunda vastele cunostinte care sunt alaturi de domeniul pescuitului sportiv- pentru acestea avem net-ul la dispozitie. Pescarii sunt mai comunicativi, mai spontani mai gresim la tastarea unor postari. Eu cel putin am inchegat foarte multe prietenii aici, comunicam aproape zilnic la tel. sau mess, ne-am cunoscut personal si tinem legatura. nici unul dintre noi nu suntem dezamagiti de comportametul celuilalt. Cu asemenea moderi care creaza numai discordie ne este greu sa mai continuam, participarea la un anumit subiect.
Pana in momentul cand au fost alesi ca moderi, userul sebastian si userul sorin, toate erau la locul lor, iar cei care postam pe acest subiect, ne aduceam aportul ,fiecare in limita cunostintelor cu tot ce stiam, sau eram dornici sa stim. mai cate o postare off-topic, mai cate o litera uitata, mai cate o pictograma gresita, dar mergeam inainte. nu sau folosit sub nici o forma expresii triviale, discutii contradictorii intre useri, sau jigniri. In momentul cand au fost numiti ,,moderatori'' respectivii, am facut felicitarile de rigoare si le-am urat ,,moderare'' usoara. Dupa o acalmie de vreo 2 saptamani , am inceput sa fim facuti agramati, bosorogi, dovlecari cu puroi si carii in cap, balbaiti si credeti-ma ca mie sila sa continui cu aceste afirmatii pline de venin si desconsiderare. actuali moderi au venit cu publicarea ,, curicullum vitae''- facultati de lingvistica si filozofie, inginerat silvicol, precum si cu binecunoscuta si distrugatoarea: l'etat c'est mois (toti userii inteleg, nu suntem chiar asa de...) au inceput conditii de postare daca ai fost in Delta Dunarii (poate am fost, dar nu am pescuit, a uitat sa precizeze). Consider ca cei care avem placerea si dorinta de comunicare pe acest site Infopescartv, nu suntem logati in dorinta de a ne continua sau aprofunda vastele cunostinte care sunt alaturi de domeniul pescuitului sportiv- pentru acestea avem net-ul la dispozitie. Pescarii sunt mai comunicativi, mai spontani mai gresim la tastarea unor postari. Eu cel putin am inchegat foarte multe prietenii aici, comunicam aproape zilnic la tel. sau mess, ne-am cunoscut personal si tinem legatura. nici unul dintre noi nu suntem dezamagiti de comportametul celuilalt. Cu asemenea moderi care creaza numai discordie ne este greu sa mai continuam, participarea la un anumit subiect.
Ocroteste natura, merita!
Nea Iorgule, stima consistenta de la mine ...dar eu nu-s "moder", sunt JUNGHI...intreba-l pe Florentin, si nu numai . M-au pus cu roz acolo in speranta ca o sa-i las in pace, ca ma mai "moderez"...dar eu nu ma pot schimba .
In rest, referitor la probleme minore dezbatute in topicul asta ...apa trece, spala ce-i de spalat si in urma ei ramane tot partea frumoasa a vietii, in speta, a for'ului .
Vise linistite...ca firi zbuciumate aveti !
In rest, referitor la probleme minore dezbatute in topicul asta ...apa trece, spala ce-i de spalat si in urma ei ramane tot partea frumoasa a vietii, in speta, a for'ului .
Vise linistite...ca firi zbuciumate aveti !
-
- VIP+++
ham citiit tata treba .....nenea iorgul....io sa stei ca io nus asa moder cum e astia sa MOARA muieerea, si sa nu aiva la copi gura lor ce sa mia mancee .....numa dami votu l . Caut otrava daia da lua Madelinaa Manole , numa sal intreb pa kir ce oare otravi is , ca piranda nu maa lasa la computeru, has moro pipota ei .... ca daka votati gogu... . ..atuncea gogu sta zi/noapte pa forum panas face ochi ca sarmalele si sa bate goguta cu toooti moderii numa spre bine l uzerilor. hai ca pentru ca saa vaa spun gogu mere langa piranda, la culcari, ca gan desc ca vinniste noptii da nasoamne ...hai ca va pup you
Decat cocosat de munca ,mai bine burtos de bere
pentru Gogu si toti priteneii lui
@Amsterdamer, sunt rare momentele cand Iorgu contrazice pe cineva. Tu nu esti moder, esti mult mai mult decat atat, esti alifie, esti pansament pentru durerile sufletesti pe care noi singuri ni le creem gratuit, esti o exceptie prin felul de a tine legatura cu noi si a cauta sa fii echidistant in ceea ce priveste micile noastre probleme de comunicare si comportament. Cu riscul de a ma repeta, iorgu nu face si nu are dreptul sa faca niste caracterizari decat in momentul cand are o certitudine asupra educatiei, moralei si caracterului uman (normal in toate situatiile), unei persoane. Nu ma intereseaza opinia tertelor persoane care nu sunt de acord cu mine. Te rog sa nu ma acuzi pentru aceasta postare si caracterizare pe care am facut-o fara nici un fel de substrat si nici la sugestia cuiva, este parerea si opinia mea referitor la persoana ta si o mentin din tot sufletul
@Goguta, te-am votat fratioare, de cum m-am logat. revizuieste subiectul respectiv. Am specificat ca ti-as mai da trei voturi de pe trei IP-uri diferite, (am 4 calculatoare in casa, Iorgu, fiul meu, nora si unul in atelier)dar nu joc la doua capete. tu oricum ai numar maxim de voturi in orice sectiune, topic, sau subiect al acestui site Infopescartv.
Nu este cazul sa te mai asigur de respectul, stima, sustinerea si asentimentul meu
P.S. Nu mai pun alte pictograme. Mi-e frica sa nu gresesc in sensul de interpretare al lor. Nu cunosc limba lui Shakespeare. Mea culpa.
@Goguta, te-am votat fratioare, de cum m-am logat. revizuieste subiectul respectiv. Am specificat ca ti-as mai da trei voturi de pe trei IP-uri diferite, (am 4 calculatoare in casa, Iorgu, fiul meu, nora si unul in atelier)dar nu joc la doua capete. tu oricum ai numar maxim de voturi in orice sectiune, topic, sau subiect al acestui site Infopescartv.
Nu este cazul sa te mai asigur de respectul, stima, sustinerea si asentimentul meu
P.S. Nu mai pun alte pictograme. Mi-e frica sa nu gresesc in sensul de interpretare al lor. Nu cunosc limba lui Shakespeare. Mea culpa.
Amsterdamer scrie:pentru Gogu si toti priteneii lui
Iorgu, uraste clipurile publicitare, dar ,,Unda verde si sapca lui <<garcea pusa pe radar>>"", m-au lasat fara replica. L-am vizualizat de trei ori. Merita
Una cu cenzura ...sau , fara :
Sau pentru Gogu
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin
gor965 scrie:Una cu cenzura ...sau , fara :
Frumos, pana la deversare...
- costin.vlasceanu
- utilizator
Si cenzura face bine uneori , tzi se formeaza anticorpi .
Fiecare... cum doarme asa isi asterne !
- craparulsef
- Veteran
Re: Delta Dunarii...oamenii ei...discutii generale !
Confirm!gor965 scrie:...
P.S
Dl Craparusef poate sa confirme ca l-am rugat sa accepte functia de Moderator dar,din motive personale , m-a refuzat !...
INFO SULINA !!! - 0723.658.807
- craparulsef
- Veteran
Re: Delta Dunarii...oamenii ei...discutii generale !
gor965 scrie:...
p.s
Toate postarile astea ,fara legatura cu Delta ,se vor sterge ...altfel ,la un moment dat va va fi jena sa recititi ce-ati scris unul despre celalalt !
Cat de concis si in acelas timp cat de profund... ma inclin in fata unei astfel de aprecieri...pacat ca nu am reactionat inca de atunci cand a fost facuta.
P.S. parca au mai scazut cotele pe topicul Delta Dunarii...si s-au mai limpezit si apele!
INFO SULINA !!! - 0723.658.807