sorprodan scrie:maine cred ca ma duc si eu pe DANSA , la o spinarela sa vedem ce mai merge
![dork :-B](https://www.infopescar.tv/forum/images/smilies/26.gif)
Am fost in acest weekend la tara , la Pristol .
Vineri seara de la 19-21.30 , sambata dimineata de la 5-10 , duminica dimineata de la 5-11 ... in total in jur de 26 kg de ciortan ... luat la buchet de 2..3 viermisori si mamaliga.
Vineri si sambata am prins doar pui , cei mai mari trecand putin peste palma (am dat doar pe vierme , deoarece n-am apucat sa invart mamaliga ) , insa azi am dat doar pe patrate mari de mamaliga si am luat doar bucati de peste jumate de kg pana la 1,5 kg ... totul la pluta .
E plin in zona de asa ceva ... am pastrat absolut toti pestii , si mici si mari ... pe cei mici i-am sortat acasa si i-am eliberat in balta din sat pentru a creste acolo si a se inmulti .
Pe fund , s-a luat si platica , caras si sorete , bucati trecute de 1 kg , la arici la patratele de mamaliga , la 20 ..30 m de mal .
O incantare pentru un pescuit stationar , umbrita totusi de ceva : faptul ca de sus , dinspre Gruia , veneau pe apa foarte multi pesti morti ( crap , caras , salau ) denota faptul ca !!! DOBITOCII !!!! de braconieri isi folosesc aparatele de curent la maxim , profitand de prezenta acestor bancuri de peste in zona ...
De asemenea , am info precise ca in susul barajului PF1 apa a crescut considerabil , incepand sa revina la cotele normale ... la Bahna , am inteles ca au intrat f multi fitofagi si somni , 10...15 kg , inpinsi de curentii de apa , de care cei bu bate groase si ancore ascutite profita la greu , la agatzat .
RUSINE SA LE FIE ACESTOR NESIMTITI !!!! Precum si celor de la Politia de frontiera ca nu isi fac treaba ... se plimba cu Jeepurile pe marginea Dunarii , in sus si-n jos , habar ne-avand de ce fac baietii pe apa .