CENZURA ESTE PREZENTA!!!

discutii off-topic despre orice

Moderatori: mini_mic, vali003, Coleman

Paun Ion
Veteran
Veteran

Re: CENZURA ESTE PREZENTA!!!

Mesaj de Paun Ion » 17 Iul 2010, 20:15

sorin1362 scrie:
Paun Ion scrie:Nea Iorgule te rog ,nu baga in seama corectia literara a lui Sorin ,,si el este tot un om ,,si din cauza asta si greseste .Hai sa incheiem cu aiureala asta.
Ionica, daca vei citi mai atent tot ce s-a scris, vei vedea ca nu am adus nicio "corectie literara" ci numai de fond. Si nu stiu de ce te-ai aprins in asa masura... si mai ales de ce esti asa de "buruienos"...Daca la fiecare "moderare" toti vor sari in sus, atunci cam care crezi ca ar putea fi rolul moderatorului ? De sperietoare de pasari ?
Propun conducerii sa te aleaga lider de sindicat pe forum =)) .
.....................................................................
Parerea mea,,despre calitatile primordiale ale unui moderator
MULTA INTELEPCIUNE SI MULTA TOLERANTA SI MULTE CUNOSTINTE IN DOMENIUL PE CARE IL MODEREAZA
La primele 2, trebuie sa m-ai lucrezi,la a treia ,,,jos palaria,,
Tu nu trebuie sa m-ai fi bataiosul de acum 2 ,3 luni (pina cind sa devi moderator) ,ai o functie foarte delicata, pe care, daca nu sti sa o executi ?,,te vei alege doar cu dusmani,GRATUIT SI DEGEABA, ,, SI BAREM NU AI DAT IN CAP LA CINEVA,, ESTI M-AI NEVINOVAT CA MINE (cind spun dusmani,, nu ma refer la mine ,ca eu stiu cine esti si nu ma supar eu pe tine).
Apropo si barem nu sintem multi pe topicul respectiv,,ar trebui sa ne avem ca frati.
Nu trebuie sa il bagi tu pe Iorgu in seama ca a pus nustiu ce initiala la fraza scrisa,, sau pe Sorpodan ca se bilbiie,lasane in pace ca ne descurcam noi.
Pai hai sa o luam si altfel :sa zicem ca astia de postam aici sintem m-ai analfabeti,,rolul moderatorului este sa ne avertizeze unde se pune virgula ? dar subiectul este pescuitul aici,,nicidecum gramatica limbi romane,,pai si atunci moderatorul se coboara la nivelul analfabetilor?? pai nu sti ca daca te joci cu nebuni ?,,esti considerat si tu tot nebun.
De aia ziceam la inceput:MULTA INTELEPCIUNE SI MULTA TOLERANTA

sorin1362
Veteran
Veteran

Mesaj de sorin1362 » 17 Iul 2010, 22:21

Repet Ionica, eu nu m-am legat de gramatica limbii romane, de felul cum se exprima fiecare. Pana aici e clar ? Am vizat doar problemele de fond, si cand s-a sarit calul am spus : "Hai sa revenim in albie" (iti aduci aminte ?). Si pana aici e clar ? Daca eu nu am dat dovada de toleranta... eu care ceream toleranta candva...
Si ma rog, de ce sa nu raman bataiosul ala ? Probabil ca tocmai de aia am ajuns moderator. Nu stiam ca functia schimba omul. Ori pe unii ii transforma ? Hmmm, foarte interesant. Ar trebui sa va mai alerg putin prin ograda, ca v-au cam crescut burtile si ati devenit buieci. :)) Glumesc, cu prietenii voi sta intotdeauna la o "trancaneala" constructiva. Ai uitat cat ma luptam cu toti pe "Delta"? Numai ca atunci nu aveam instrumentele inchizitiei la indemana =)) .
Cat despre partea cu intelepciunea... ti-am mai spus candva, demult, dar probabil ca ai uitat... : omul cat traieste invata, chestie valabila si pentru mine, si pentru tine, si pentru toti... ;)
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin

tavimai
Veteran
Veteran

Mesaj de tavimai » 18 Iul 2010, 01:11

sorin1362 scrie: omul cat traieste invata, chestie valabila si pentru mine, si pentru tine, si pentru toti... ;)
Invata daca invata !Daca nu,... se tampeste de tot ca sa moara bogat ! =))...si este valabil chiar pentru toti ! =)) =)) =))

gor965
Site Admin
Site Admin

Re: Delta Dunarii...oamenii ei...discutii generale !

Mesaj de gor965 » 18 Iul 2010, 18:36

Hei ...eu zic sa va calmati putin ...toti !
Chiar daca rubrica asta din forum este fregventata de un numar mic de utilizatori ,in general se posteaza mult si cam pe langa subiect ! In atare conditii am ales pe cei 2 Moderatori tocmai ptr. ca nu erau genul care postau aiurea-n tramvai si ptr. ca eu consider ca sunt cei mai in masura sa faca ordine in acest subforum !
Cine are alta opinie sa mi-o trimita pe MP si o discutam ...pana una alta ,va spun la modul cel mai sincer : rubrica asta a forumului a fost cea mai "libertina" zona ,pana sa fim acuzati de cenzura !De azi inainte nu mai accept postari off-topic sau postari inutile (gen Messenger) ! Ptr. intrebari si raspunsuri intre 2 useri ,folositi mesajele private !
Nu va mai legati de Moderatori (ca si-asa au o sarcina destul de ingrata) ptr. ca i-am desemnat in functii in primul rand ptr. calitatile lor ca oameni si apoi ca pescari !
Discutiile au ajuns prea departe , nu mai aduc nimic bun ptr. comunitate si e mai bine sa revenim toti cu postarile la subiect !
Sa fiti iubiti !
p.s
Toate postarile astea ,fara legatura cu Delta ,se vor sterge ...altfel ,la un moment dat va va fi jena sa recititi ce-ati scris unul despre celalalt ! :)
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!

Imagine

iorgu
Veteran
Veteran

Mesaj de iorgu » 18 Iul 2010, 19:11

gor965 scrie:Hei ...eu zic sa va calmati putin ...toti !
Chiar daca rubrica asta din forum este fregventata de un numar mic de utilizatori ,in general se posteaza mult si cam pe langa subiect ! In atare conditii am ales pe cei 2 Moderatori tocmai ptr. ca nu erau genul care postau aiurea-n tramvai si ptr. ca eu consider ca sunt cei mai in masura sa faca ordine in acest subforum !
Cine are alta opinie sa mi-o trimita pe MP si o discutam ...pana una alta ,va spun la modul cel mai sincer : rubrica asta a forumului a fost cea mai "libertina" zona ,pana sa fim acuzati de cenzura !De azi inainte nu mai accept postari off-topic sau postari inutile (gen Messenger) ! Ptr. intrebari si raspunsuri intre 2 useri ,folositi mesajele private !
Nu va mai legati de Moderatori (ca si-asa au o sarcina destul de ingrata) ptr. ca i-am desemnat in functii in primul rand ptr. calitatile lor ca oameni si apoi ca pescari !
Discutiile au ajuns prea departe , nu mai aduc nimic bun ptr. comunitate si e mai bine sa revenim toti cu postarile la subiect !
Sa fiti iubiti !
p.s
Toate postarile astea ,fara legatura cu Delta ,se vor sterge ...altfel ,la un moment dat va va fi jena sa recititi ce-ati scris unul despre celalalt ! :)

QUE DEMONSTRATUM EST DEMOSTRATUM
George multumim mult pentru impartialitate.
Ocroteste natura, merita!

gogu steriade
VIP+++
VIP+++

Mesaj de gogu steriade » 18 Iul 2010, 19:57

senior Iorgu translate perfavor che scrive con la cerneala rosie ? :-?? and per tuti , bah daca va mananca in popou : - go from Holland ! :x aicilea era lume dichisita ma baieti :-/ era oameni boiemi care zicea ce le trecea pan cap #-o da acuma vad ca e tot felu da oameni da stiinta cu multe mape :-B ,numa io sunt cu sapa paci :-w ca am fost resopins la 2 facultati :"> ca daca le faceam palea bili gates imi facea papucii cu crema ! :P nu ma mai joc cu voi ca nu tineti la vrajala si sunteti ofticosi si pusi pa harta [-x ca care na fost la peste e fraier :-? si io nam mai fost dan Noiembrie :^O ca ma prins apa in casa si stau sa tin da usa ca cade tocu #:-S si pa toc sa sprijina tavanu ! >:D< da va zice Gogu ca cine stie meserie intra cu ia in mormant ba nu e mai prost daca a stat acasa [-x ca pescuitu e ca :-? ....--cum ai zice mah ca am uitat :-?? ...--aaa ,ca sexu #-o ,asta nu se uita niciodata ! <:-P
pss
sau iera vorba dea mersu pa bicicleta ? :-/
Decat cocosat de munca ,mai bine burtos de bere

cosmin mihut
Veteran
Veteran

Mesaj de cosmin mihut » 18 Iul 2010, 20:21

gOGULE EXPLICA FRATE MIE NU-MI PLAC jARGOANELE...
MERCEDES S

iorgu
Veteran
Veteran

Mesaj de iorgu » 18 Iul 2010, 20:27

Gogule, sa moara Iorgu ca tu nu ai inteles culoarea rosie :))

cosmin mihut
Veteran
Veteran

Mesaj de cosmin mihut » 18 Iul 2010, 20:33

ai observat ca ti-am scris cu litera mica...
MERCEDES S

gogu steriade
VIP+++
VIP+++

Mesaj de gogu steriade » 18 Iul 2010, 20:41

cum bre sa moara Iorgu ? :( matale esti tanar si mai poti ;) . o luna doua tot tre sa te mai tina ! #-o
nea Cosmine pa cinstite zi cat ai baut azi #-o ca daca ai inceput sal intrebi pa gore daca are imputernicire si are voie sa taie si sa spanzure pa forum o:-) mie mie clar ca matale tie rau da la soare sau da la urmele da apa dan tuica ! :-B sanebunesc cand teoi trezi banat o sa intrebi lumea da pa strada cine a scris in locu tau [-x da esti belea mare cum ai ziso paia -DACA COMENTEZI CEVA , :-w ,, sa mori o daca nu esti mai tare ca Superman ! <:-P
pss
cat e chilu da palinka la voi ca la noi sa scumpit al draqu da mult :-S ca nu sa facut prea multe prune anu asta ca lea luat apa ! =((
Decat cocosat de munca ,mai bine burtos de bere

cosmin mihut
Veteran
Veteran

Mesaj de cosmin mihut » 18 Iul 2010, 21:00

Mai Gogule eu te stiu om serios ce te apuca frate ,eu cred ca tu esti in sprit ,ca te vad foarte activ ,,,eu frate sunt ca lumina ,numa zic de gor asta.,ca, cam sare calu.... TOPICUL ASTA DISCUTII GENERALE eu cred ca este ptr. tot ceea ce ne framanta ...nu ptr. ceva anume....
MERCEDES S

iorgu
Veteran
Veteran

Mesaj de iorgu » 18 Iul 2010, 21:33

gogu steriade scrie:cum bre sa moara Iorgu ? :( matale esti tanar si mai poti ;) . o luna doua tot tre sa te mai tina ! #-o
nea Cosmine pa cinstite zi cat ai baut azi #-o ca daca ai inceput sal intrebi pa gore daca are imputernicire si are voie sa taie si sa spanzure pa forum o:-) mie mie clar ca matale tie rau da la soare sau da la urmele da apa dan tuica ! :-B sanebunesc cand teoi trezi banat o sa intrebi lumea da pa strada cine a scris in locu tau [-x da esti belea mare cum ai ziso paia -DACA COMENTEZI CEVA , :-w ,, sa mori o daca nu esti mai tare ca Superman ! <:-P
pss
cat e chilu da palinka la voi ca la noi sa scumpit al draqu da mult :-S ca nu sa facut prea multe prune anu asta ca lea luat apa ! =((
Gogule, m-ai spart frate cu postarea asta =)) Iarta-mi modul bagabontesc de raspuns, dar sincer nu am gasit altceva. Ai fost, esti si ramai aceiasi persoana, care nu are nimeni ce sa-i reproseze. Avem nevoie de tine, frate, intra si tu mai des pe topicul referitor la Delta Dunarii. Sunt mai citite, gustate, apreciate si intelese de furnicute, postarile tale ;) =D> :-h

cosmin mihut
Veteran
Veteran

Mesaj de cosmin mihut » 18 Iul 2010, 21:49

mai gogule, ramai acolo unde esti eu zic ,ca-i bine....atentie ,nu umbla cu mine cu fofarlica ...asta daca vrei sa mai discutam mai prietene..
MERCEDES S

gor965
Site Admin
Site Admin

Mesaj de gor965 » 18 Iul 2010, 22:48

cosmin mihut scrie: mAI GORE TU ESTI CAM RAU MAI PRIETENE
Cel mai probabil cu unii sunt rau ,cu altii sunt bun...deci ma mentin !
cosmin mihut scrie:CE-I CU AMENINTARILE ASTEA
Care amenintari ? Eu am cerut respectarea Regulamentului pe care cu siguranta multi (ca si dvs.) nu l-au citit !
cosmin mihut scrie:ESTI CUMVA TU IN MASURA SA TAI SI SA SPANZURI PE FORUMUL ASTA ???
Absolut ! Cine vrei sa taie si sa spanzure pe un forum daca nu Administratorul ?
cosmin mihut scrie:sAU AI IMPUTERNICIRE ??
Am ...ca-s vaccinat !
cosmin mihut scrie:astept ,DACA COMENTEZI CEVA
Nu comentez nimic ...dar sterg toate posturile fara mama si fara tata ,iar dumneata ai cam multe de-astea !
cosmin mihut scrie: nu o sa te bag in seama ......
Bine ...sper sa te tii de cuvant !
cosmin mihut scrie:COSMINMIHUT MA CHEAMA ,asta ptr.. nelamuriri....
Era culmea sa te cheme Mihut Cosmin !

>:)
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!

Imagine

sorin1362
Veteran
Veteran

Mesaj de sorin1362 » 19 Iul 2010, 01:04

Stapane, duhul din lampa fermecata iti va indeplini dorinta
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin

Scrie răspuns

Înapoi la “Diverse”