.....................................................................sorin1362 scrie:Ionica, daca vei citi mai atent tot ce s-a scris, vei vedea ca nu am adus nicio "corectie literara" ci numai de fond. Si nu stiu de ce te-ai aprins in asa masura... si mai ales de ce esti asa de "buruienos"...Daca la fiecare "moderare" toti vor sari in sus, atunci cam care crezi ca ar putea fi rolul moderatorului ? De sperietoare de pasari ?Paun Ion scrie:Nea Iorgule te rog ,nu baga in seama corectia literara a lui Sorin ,,si el este tot un om ,,si din cauza asta si greseste .Hai sa incheiem cu aiureala asta.
Propun conducerii sa te aleaga lider de sindicat pe forum .
Parerea mea,,despre calitatile primordiale ale unui moderator
MULTA INTELEPCIUNE SI MULTA TOLERANTA SI MULTE CUNOSTINTE IN DOMENIUL PE CARE IL MODEREAZA
La primele 2, trebuie sa m-ai lucrezi,la a treia ,,,jos palaria,,
Tu nu trebuie sa m-ai fi bataiosul de acum 2 ,3 luni (pina cind sa devi moderator) ,ai o functie foarte delicata, pe care, daca nu sti sa o executi ?,,te vei alege doar cu dusmani,GRATUIT SI DEGEABA, ,, SI BAREM NU AI DAT IN CAP LA CINEVA,, ESTI M-AI NEVINOVAT CA MINE (cind spun dusmani,, nu ma refer la mine ,ca eu stiu cine esti si nu ma supar eu pe tine).
Apropo si barem nu sintem multi pe topicul respectiv,,ar trebui sa ne avem ca frati.
Nu trebuie sa il bagi tu pe Iorgu in seama ca a pus nustiu ce initiala la fraza scrisa,, sau pe Sorpodan ca se bilbiie,lasane in pace ca ne descurcam noi.
Pai hai sa o luam si altfel :sa zicem ca astia de postam aici sintem m-ai analfabeti,,rolul moderatorului este sa ne avertizeze unde se pune virgula ? dar subiectul este pescuitul aici,,nicidecum gramatica limbi romane,,pai si atunci moderatorul se coboara la nivelul analfabetilor?? pai nu sti ca daca te joci cu nebuni ?,,esti considerat si tu tot nebun.
De aia ziceam la inceput:MULTA INTELEPCIUNE SI MULTA TOLERANTA