OPERATIUNEA "MONSTRU"
Moderatori: mini_mic, vali003, Coleman
-
- VIP+++
Re: OPERATIUNEA "MONSTRU"
bere?...a zis careva bere ?
6 ,sa sculat Toderash ! mah ,cand plecati iar dupa peste dala mic sa ma suni sati fac o mamaliga sa prindeti si dala mai mare !
6 ,sa sculat Toderash ! mah ,cand plecati iar dupa peste dala mic sa ma suni sati fac o mamaliga sa prindeti si dala mai mare !
Decat cocosat de munca ,mai bine burtos de bere
Mai bine te-ai duce acolo cu baietii ,sa le arati cum se face si cum de pescuieste cu ea ...ma gandesc ca la ceaun de tuci te pricepi !gogu steriade scrie:bere?...a zis careva bere ?
p.s.
@Toader Nicolae
Hai salut !
oooooooo....salut fratioare , ce mai faci Nicule?, ce-ti mai face genuchiul?
hai ca te sun mai tarziu acum sunt la munca si am multe hartii pe cap.
hai ca te sun mai tarziu acum sunt la munca si am multe hartii pe cap.
Nicu si-o mai fi revenit la picior da "Operatiunea" si subiectul au ramas fracturate!
Nicule !Booghi ! Da editia a doua unde e ? Sau se organizeaza doar o data la patru anu precum CM de fotbal ?
Pai era vorba ca vor sa mearaga undeva unde chiar sa prinda peste ! Probabil dl Toader s-a dus la unguri ...si-a ramas acolo !tavimai scrie:Nicule !Booghi ! Da editia a doua unde e ? Sau se organizeaza doar o data la patru anu precum CM de fotbal ?
Din pacate Gor ,sa stii ca daca apuci sa te duci acolo,vii acasa beteag ,cu coada-ntre picioare si umplut de ciuda ca nu putem avea si noi asa ceva !Suntem cu mult in urma lor,a ungurilor, si-ti dai seama de asta doar cand vezi cu ochii tai realitatea !Cu toate ca si acolo se urmareste castigul material ,patronii de balti dau dovada de mult mai mult bun simt decat ai nostri .Am avut ocazia sa constat ca sunt patroni de acolo cu care te poti intelege fara sa intentioneze sa te umileasca sau sa te jecmaneasca cum fac aproape toti ai nostri .gor965 scrie:Pai era vorba ca vor sa mearaga undeva unde chiar sa prinda peste ! Probabil dl Toader s-a dus la unguri ...si-a ramas acolo !tavimai scrie:Nicule !Booghi ! Da editia a doua unde e ? Sau se organizeaza doar o data la patru anu precum CM de fotbal ?
Nicule ! Unde ati disparut de nu va mai vede lumea ? Editia a doua este secreta ?
salutare baieti, de toader nu mai stiu nimik nu prea raspunde la telefon, de george mai stiu cate ceva am mai vb la tel, este proaspat tatic de 1 luna si ceva....... eu intre timp m-am inscris intr-un club si imi merge bine....tavi tu cu ce te mai lauzi?
AAA! Sa inteleg ca "Operatiunea Monstrul" i-a adus "beneficii " doar lui George ? Sa-i creasca odrasla mare si sanatoasa atunci !Vezi Booghy ? Operatiunea asta te-a "caliuficat" pentru a fi apt in acel club ! Placerea nu se discuta dar eu nu sunt prea incantat de idea cu cluburile astea .Amintirile de atunci din Delta nu pot fi asigurate sau inlocuite de nici un club si spun asta chiar daca ca n-am fost acolo dar am vorbit la tel. zilnic de cateva ori .booghy28 scrie:salutare baieti, de toader nu mai stiu nimik nu prea raspunde la telefon, de george mai stiu cate ceva am mai vb la tel, este proaspat tatic de 1 luna si ceva....... eu intre timp m-am inscris intr-un club si imi merge bine....tavi tu cu ce te mai lauzi?