rod pod 3 sau 4 posturi
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
rod pod 3 sau 4 posturi
Cumpar rod pod 3 sau 4 posturi,pe trei picioare,20cm distanta minima intre posturi,care sa suporte si bete de 3,90m. Astept oferte si preturi realiste! Accept si rod pod gata echipat cu avertizori,cu sau fara statie,swingere lumino.
- iulius 2010
- utilizator
Re: rod pod 3 sau 4 posturi
Am eu un rod pod L.F. modelul rp007 echipat cu 4 senzori Energo Starfish in stare perfecta si 4 suporti spate,singurele semne de utilizare la rod pod constand in modificarea pt. 3 lansete-in 5 minute se reface la 4 posturi.Le-am folosit 3 partide(12-13 zile) ,un senzor e inca nou in ambalaj si au costat cam 430 lei anul trecut.Daca te intereseaza fa tu o oferta ''realista''si sunt ale tale .Ai bonus 6 acumulatori cu incarcator sau un minciog nou (65 cm. latura).Accept si schimb cu picheti,cort sau o Okuma Pl.860 + - diferenta.Pt detalii lasa un nr.tel. pe privat. .
Romeala,am eu doua de vanzare,cu 3 si 4 posturi(inox+aluminiu).Unul e KKarp enduro,iar celalalt este X2 Swingdevil.
Preturile sunt destul de bune zic eu.
Daca vrei poze,astept raspuns.
Preturile sunt destul de bune zic eu.
Daca vrei poze,astept raspuns.
salut! astept ,pentru inceput ,sa-mi scrii preturile.
KKarp Enduro 350lei
X2 Swingdevil 300lei
Daca le iei pe amandoua ti le las la 550lei.
X2 Swingdevil 300lei
Daca le iei pe amandoua ti le las la 550lei.
Niste poze sau link catre un magazin ar fi utile. Sa nu cautam pe google pina ametim.
Am poze reale.
Lasa-mi adresa ta de mail si iti trimit daca esti interesat.
Lasa-mi adresa ta de mail si iti trimit daca esti interesat.
Ti-am trimis mail. Nu l-ai primit ?
Multumesc, nu mai este valabil. Am gasit.
Nope, mai da-l inca o data.Reluaurel scrie:Ti-am trimis mail. Nu l-ai primit ?
Merci
aluminiu,
lungime: 70-115,
inaltime: 60-80,
greutate: 3.3 kg
Preti 300 lei .
Pe langa acesta am 3 senzori cormoran 2 digitali si unul analogic.
pret : 160 ron (toti 3)
Pentru informatii mai multe contactatima la id de mess .(va pot oferi si poze reale ale echipamentelor)
lungime: 70-115,
inaltime: 60-80,
greutate: 3.3 kg
Preti 300 lei .
Pe langa acesta am 3 senzori cormoran 2 digitali si unul analogic.
pret : 160 ron (toti 3)
Pentru informatii mai multe contactatima la id de mess .(va pot oferi si poze reale ale echipamentelor)
Multumesc, am gasit, se poate inchide. O zi buna tuturor.