plec in it,am tot cautat pe site-uri de acolo mulinete..
care credeti c-ar fi mai buna? tzin sa precizez ca o sa pescuiesc mai mult pe dunare, mai rar pe balti!
intre okumalb65 care le-as lua de aici sau ...
1: KKARP Firefox 6000 greutate: 535gr
rulmenti: 2+1
recuperare: 5,2:1
capacitate: 0,30 - 340mt
2: KKARP Buller CX 8000 greutate:615gr
rulmenti: 9+1
recuperare:4,9:1
capacitate: 0,40 - 280mt
3: Mitchell AvoSurf serie 70 greutate:570gr
rulmenti:2+1
recuperare: 4,9:1
capacitate:0,35 - 300mt
4: TicaScepter GF9000 greutate: 620 gr.
Recuperare: 4,1:1
capacitate: 0,45 mm - 280 mt.
rulmenti: 7+1 a rulli
5:CYBERNETIC de la TICA Greutate:790gr
capcitate 0,45 - 440mt
recuperare: 3,3:1
rulmenti : 1
6: Shimano AERLEX XS greutate : 610gr
capacitate: 0,40-320
recuperare: 3,8:1
vreau sa le pun pe niste bete de 2,70m-3m din fibra plina actiune rapida,greutate lansare 200-300
va multumesc!
un sfat!
Moderatori: gor965, florentiniuga
- Allen Besnovich
- Veteran
Re: un sfat!
Eu mi-as lua Mitchell AvoSurf serie 70 sau Shimano Aerlex XS, cu toate ca shimano are raportul de recuperare cam mic.
C.S. OLTENIA FISHING
- stefan_kwr
- Veteran
Mergi pe okuma lb65 si nu o sa-ti para rau deloc, si eu am aceste mulinete si sunt foarte multumit de ele, despre celelalte nu pot sa-ti spun nimic.
Avand in vedere ca mulinetele vor fi folosite mai mult la Dunare , cele cu raport mic sunt mult mai indicate !Nu cunosc mulinetele respective dar daca ma iau dupa indicatiile tehnice ,raport pret-calitate si dupa tipul batului cu care se cupleaza , as merge pe Tica Scepter !alinuu scrie:Eu mi-as lua Mitchell AvoSurf serie 70 sau Shimano Aerlex XS, cu toate ca shimano are raportul de recuperare cam mic.
- iulian petre
- Veteran
iulian pe www.fisherbagstore.it si inca unu o sa-l postez cand ajung la munca ca nu il mai stiu, despre lb65 am o mulineta care i s-a blocat baitrunneru...
gor la tica,shimano si kkarp buller ma gandeam mai mult
am zis nu exclusiv pt dunare..dar mai mult pt batrana doamna:)
gor la tica,shimano si kkarp buller ma gandeam mai mult
am zis nu exclusiv pt dunare..dar mai mult pt batrana doamna:)
Tica Cybernetic!
Asta chiar poti sa zici ca-i mulineta tzapana de Dunare.E o mulineta de somn care merge foarte bine si la crap,mai ales pe ape curgatoare.Chiar vreau sa-mi si achizitionez doua in iarna daca o sa am cu ce.
Asta chiar poti sa zici ca-i mulineta tzapana de Dunare.E o mulineta de somn care merge foarte bine si la crap,mai ales pe ape curgatoare.Chiar vreau sa-mi si achizitionez doua in iarna daca o sa am cu ce.