Delta Dunarii...oamenii ei...discutii generale !

la pomul laudat...

Moderator: Sebastian

Scrie răspuns
craparulsef
Veteran
Veteran

Re: Delta Dunarii...oamenii ei...discutii generale !

Mesaj de craparulsef » 12 Iul 2010, 23:12

Nene Iorgule, ce ai facut dom-le pe "Vanzari"? Acum am vazut, chiar ai renuntat la Germine? :-?
INFO SULINA !!! - 0723.658.807

sorprodan
Veteran
Veteran

Mesaj de sorprodan » 12 Iul 2010, 23:16

asa am sa fac coane IORGULE :-B
cand sunt in mijlocul dunarii ma simt rege, nu dau senzatia asta pe toti banii din lume

craparulsef
Veteran
Veteran

Mesaj de craparulsef » 12 Iul 2010, 23:20

Cine dintre dvs. imi poate spune ceva despre Sebastian? A cam lipsit dintre noi!

sorin1362
Veteran
Veteran

Mesaj de sorin1362 » 12 Iul 2010, 23:26

craparulsef scrie:Nene Iorgule, ce ai facut dom-le pe "Vanzari"? Acum am vazut, chiar ai renuntat la Germine? :-?
Sa vezi ce o sa se "excite" fanul germinelor din toata lumea, tatal ciomegelor de alun, eliberatorul neconditionat al crapilor indiferent de nationalitate, marele cultivator de arpagic... dar ajunge cu osanalele =))
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin

iorgu
Veteran
Veteran

Mesaj de iorgu » 12 Iul 2010, 23:32

Mariuse, te rog sa ma crezi, esti a 7-a, sau a 8-a persoana care imi pune aceasta intrebare. Crede-ma ca ma bucur din suflet pentru interesul prietenilor mei, vis-a-vis de aceasta decizie a mea. Totul este sub control si va fii mult mai bine (vorba guvernantilor). Sunt prea ruginit sa iau decizii pripite. Toate ,,germinele'', au fost achizitionate de Marian, prieten in ale pescuitului de 18 ani, cu Paun Ion. In momentul achizitiei au vb. impreuna la telef., din curtea mea. Apoi Ion m-a asigurat ca Marian (userul Pan_Pan) era una din putinele variante ca lansetele sa fie folosite la adevarata lor valoare. Sunt in tratative avansate 95% pentru preluarea, a 10 (zece) lansete ,,GERMiNA'', de 2.10m., cu maner de pluta. Generatia mea de prieteni, ne-am luat cu totii lansete de acest fel prin anii cand au aparut in tara. Unii nu mai merg la pescuit si le au in debara, altii le mai vand si le inlocuiesc, economia de piata functioneaza ;)
Ocroteste natura, merita!

craparulsef
Veteran
Veteran

Mesaj de craparulsef » 12 Iul 2010, 23:49

no comment!

iorgu
Veteran
Veteran

Mesaj de iorgu » 13 Iul 2010, 00:04

Sorine, am si eu o intrebare, cred ca sunt off-topic, mea culpa: care este semnificatia sferelor din lista topicurilor? Adica acele sfere de culoare maron, gri, albastra si care au atasate cate o steluta galbena in dreapta sus, sau o biluta rosie in stanga sus. Ele se afla inaintea denumirii topicurilor si chiar nu stiu ce reprezinta. Te rog mult edifica-ma L-) Macar la batranete sa acumulez si eu ceva cunostinte in ale p.c.-ului. Multumesc =D>

dunareanu
senior
senior

Mesaj de dunareanu » 13 Iul 2010, 00:28

aaa,Iorgule ,deci esti mos' :)) de acum iti zic bre',asa se explica faptul ca nu stii ce se intampla pe la Mihailesti sau pe Arges,chiar ma intrebam cum de nu mergi mata la peste fiind din zona !app.se ia salau frumos pe lac si mreana pe Arges !

iorgu
Veteran
Veteran

Mesaj de iorgu » 13 Iul 2010, 00:49

Si somn pe fir , vis a vis de Draganescu. Marius,(toti pescarii meseriasi, ii cheama ,,MARIUS'') nepotul lui Lodi, a facut baiatul un ponton la care nu ajungi decat cu barca, dar si atunci cu bunavointa multor localnici. Meseriasii la twister, il cam gasesc pe salau, asta la orele serii. Bucati frumoase la 3-4 kg. Nu pot frate sa inteleg ce mare putere de regenerare are aceasta acumulare. Cat este de braconata, cu absolut toate metodele si tot mai da satisfactie. Daca ar lua-o cineva si ar fi inchisa vreo 3-4 ani, Sarulestiul, Moara Vlasiei sau Tancabestiul ar fii copii orfani in privinta cantitatii si calitatii de top a populatiei piscicole. Si sunt sigur ca tu stii toate acestea ;)

gor965
Site Admin
Site Admin

Mesaj de gor965 » 13 Iul 2010, 02:25

iorgu scrie:Sorine, am si eu o intrebare, cred ca sunt off-topic, mea culpa: care este semnificatia sferelor din lista topicurilor? Adica acele sfere de culoare maron, gri, albastra si care au atasate cate o steluta galbena in dreapta sus, sau o biluta rosie in stanga sus. Ele se afla inaintea denumirii topicurilor si chiar nu stiu ce reprezinta. Te rog mult edifica-ma L-) Macar la batranete sa acumulez si eu ceva cunostinte in ale p.c.-ului. Multumesc =D>
Culoarea sferei difera in functie de "rangul" topicului si in functie daca ai accesat ultimele postari ! Daca bila e albastra ,in acel topic sunt postari noi pe care nu le-ai citit ...dupa ce le accesezi bila devine gri ! Daca in topicul respectiv ai postat si dumneata o data ,acest lucru e marcat cu o bila mica rosie in stanga sus ! Dupa un anumit numar de vizualizari apar clasificari ale topicului ,in dreapta sus (steluta sau flacara ) . Topicurile cu prioritate sunt cu bila galbena , anunturile cu rosu iar subiectele obisnuite cu bila albastra ! In mare cam despre asta e vorba ... :)
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!

Imagine

iorgu
Veteran
Veteran

Mesaj de iorgu » 13 Iul 2010, 09:20

George, multumesc frumos =D>

cosmin mihut
Veteran
Veteran

Mesaj de cosmin mihut » 13 Iul 2010, 17:36

Iorgule raspunde-mi la o intrebare;Acum ce o sa faci ,iti cumperi scule noi???sau te tragi deoparte,adica vreau sa zic' te lasi de ,,meserie"'??
MERCEDES S

sorin1362
Veteran
Veteran

Mesaj de sorin1362 » 13 Iul 2010, 17:39

cosmin mihut scrie:Iorgule raspunde-mi la o intrebare;Acum ce o sa faci ,iti cumperi scule noi???sau te tragi deoparte,adica vreau sa zic' te lasi de ,,meserie"'??
L-a convertit popa Ionica la ciomege de alun. Cica merg ca unse =)) .
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin

cosmin mihut
Veteran
Veteran

Mesaj de cosmin mihut » 13 Iul 2010, 17:47

Fratioare eu sper ca nu l-a afectat criza asta asa de rau,incat sa recurga la asemenea gesturi... :-?? :-??
MERCEDES S

craparulsef
Veteran
Veteran

Mesaj de craparulsef » 14 Iul 2010, 17:42

cosmin mihut scrie:Nea Mircea doua luni,dao-n-colo de treaba ,pai nu tii deajuns dom'le ca esti toata ziua pe balta.... :O :O
Am incercat sa obtin doua si jumatate...poate la anul! >:D<

Scrie răspuns

Înapoi la “Delta Dunarii”