Greaca-Cercani
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
- minimaloman
- utilizator
Re: Greaca Cercani
M-am lamurit in legatura cu Cercani....dupa ce ca am platit 4 bonuri ca am venit cu familia(mama,sora si nevasta)din care au pescuit decat nevasta-mea si sor-mea cu cate o undita(au prins 5-6 mini-carasi si un rac);la sfarsit,cand am plecat treceau pescari pe langa mine cu juvelnicele pline cu ciortani ...vi se pare corect?????
- Ion Mironov
- Partener
ce vrei sa spui cu asta?treceau pescari pe langa tine cu ciortani si daca ai crezut ca i-au luat fara sa plateasca de ce nu ai anuntat un paznic...de ce nu le-ai adresat o intrebare sa vezi daca pestele a fost platit sau nu?de ce nu le-ai spus ca ciortanica nu se ia din balta?pt ca stiai regulamentul.....cred ca sambata care vine sunt pe cercani....poate vii sa te uiti la mine cum fac sa nu prind nici un caras.....si daca ai placerea sa pescuiesti alaturi de mine as fi incantat....numai bine...si fir intins oriunde ai pescui
- minimaloman
- utilizator
Ideea e in felul urmator:a fost prima oara cand am fost pe balta asta si mi-a placut intr-un oarecare mod si aici ma refer la drumul pietruit,umbrarele si linistea de pe balta.Cand am plecat incepuse o mare torentiala si toata lumea fugea in parcare cu scule,genti,juvelnicele de care vorbeam si nu stateam eu pe ploaia aia sa caut paznici si sa arat lumea cu degetu..am strans in graba si la iesire a venit un paznic ,i-am dat salteaua si puteam sa am portbagajul plin de peste ca nu m-a controlat nimeni...daca tot sunt reguli ,sa fie pt toata lumea!!! Fire intinse si poate ne uitam unu la altu sambata cum prindem macar un caras!jonny_23 scrie:ce vrei sa spui cu asta?treceau pescari pe langa tine cu ciortani si daca ai crezut ca i-au luat fara sa plateasca de ce nu ai anuntat un paznic...de ce nu le-ai adresat o intrebare sa vezi daca pestele a fost platit sau nu?de ce nu le-ai spus ca ciortanica nu se ia din balta?pt ca stiai regulamentul.....cred ca sambata care vine sunt pe cercani....poate vii sa te uiti la mine cum fac sa nu prind nici un caras.....si daca ai placerea sa pescuiesti alaturi de mine as fi incantat....numai bine...si fir intins oriunde ai pescui
Stima
- Ion Mironov
- Partener
te astept am un logan alb...B 92 TEN
- zfcristian
- senior
Prietene la pescuit sunt in general 2 probleme :minimaloman scrie:M-am lamurit in legatura cu Cercani....dupa ce ca am platit 4 bonuri ca am venit cu familia(mama,sora si nevasta)din care au pescuit decat nevasta-mea si sor-mea cu cate o undita(au prins 5-6 mini-carasi si un rac);la sfarsit,cand am plecat treceau pescari pe langa mine cu juvelnicele pline cu ciortani ...vi se pare corect?????
1 : Pestele este acoperit cu apa
2: Daca o sa dai dupa caras nu o sa prinzi crap decat accidental si fff RAR ;
Ps: Imi e greu sa cred ca a plecat cineva de la Cercani fara sa plateasca pestele, asta asa din ce ii stiu eu pe baieti si pe George !
Ps1: Imi e greu sa cred ca ai platit 4 bonuri decat daca ai sperat sa pleci cu portbagajul plin de peste dar ma rog asta e alta poveste .
1) Esti pe net
2) Esti pe forumul Infopescar.tv
3) Imi citesti semnatura
5) Nu ai observat ca lipseste punctul 4
6) Tocmai ai verificat daca exista punctul 4 sau nu
7) Zambesti, sau chiar razi!!!
3) Imi citesti semnatura
- minimaloman
- utilizator
Nu tati,eu nu am dat dupa caras,ai inteles gresit,eu am pescuit cu 4 lansete:2 pe bile si 2 pe porumb la care nu s-au nimerit decat 5 ciortani care au facut cale-ntoarsa...zfcristian scrie:Prietene la pescuit sunt in general 2 probleme :minimaloman scrie:M-am lamurit in legatura cu Cercani....dupa ce ca am platit 4 bonuri ca am venit cu familia(mama,sora si nevasta)din care au pescuit decat nevasta-mea si sor-mea cu cate o undita(au prins 5-6 mini-carasi si un rac);la sfarsit,cand am plecat treceau pescari pe langa mine cu juvelnicele pline cu ciortani ...vi se pare corect?????
1 : Pestele este acoperit cu apa
2: Daca o sa dai dupa caras nu o sa prinzi crap decat accidental si fff RAR ;
Ps: Imi e greu sa cred ca a plecat cineva de la Cercani fara sa plateasca pestele, asta asa din ce ii stiu eu pe baieti si pe George !
Ps1: Imi e greu sa cred ca ai platit 4 bonuri decat daca ai sperat sa pleci cu portbagajul plin de peste dar ma rog asta e alta poveste .
Daca vroiam un portbagaj plin de peste ma duceam la piata si luam destul cu 120 de lei cat am dat pe 4 bonuri dar eu am fost sa ma relaxez si sa le fac damblaua la femei si nu-mi pare rau de bani cat imi pare rau ca nu s-a respectat regulamentul...cel putin atunci
Stima
- Lazar Mihai
- membru activ
Nu m-ar mira sa fi profitat de ploaie si sa fuga cu peste... Doar e vorba de romani ... . Data viitoare luati-le numarul de la masina ca macar o balta din judetul Giurgiu sa ramana cu peste ... Sper sa ajung si eu vreodata pe Greaca sa vad cum e sa nu ai timp sa bei o bere Sanatate
Fratilor inainte sa postati, verificati acordul subiectului cu predicatul , cu cati de "i" se scrie un cuvant (mai ales la sfarsitul lui), si unde se pune cratima si unde nu (-) .
- minimaloman
- utilizator
de-o bere e mereu timp...macar una la 0.33
Stima
Stima
- Lazar Mihai
- membru activ
Mai ramane sa fiu primit pe balta ca la ce impresie lasa majoritatea giurgiuvenilor obisnuiti sa goleasca baltile sunt cam slabe sansele. E pacat , fiindca unii (putini la numar) ,implinesc toate conditiile si cerintele si unii vin cu recomandare si incearca sa fure. Pacat , sper sa il conving pe dl administrator ca nu toti giurgiuvenii sunt la fel si ca unii dintre ei au in traista un anti-septic si o saltea de primire
Fratilor inainte sa postati, verificati acordul subiectului cu predicatul , cu cati de "i" se scrie un cuvant (mai ales la sfarsitul lui), si unde se pune cratima si unde nu (-) .
- Madalin Dirla
- Veteran
in 2 ore plecam catre balta si vom sta pana duminica,o sa revenim cu poze !!
- zfcristian
- senior
hai cu pozele alea!!!Madalin007 scrie:in 2 ore plecam catre balta si vom sta pana duminica,o sa revenim cu poze !!
1) Esti pe net
3) Imi citesti semnatura
3) Imi citesti semnatura
- Madalin Dirla
- Veteran
Hai Johnny odata cu pozele !!!!!!zfcristian scrie:hai cu pozele alea!!!Madalin007 scrie:in 2 ore plecam catre balta si vom sta pana duminica,o sa revenim cu poze !!
- Marian Constantin
- Veteran
Vineri 16.07 ora 16 - Duminica 18.07 ora 11
5 pesti Over 10 si fara numar intre 1,5 si 5 kg .
5 pesti Over 10 si fara numar intre 1,5 si 5 kg .
- Marian Constantin
- Veteran
Nu seamana...dar sigur sunt gemeni !Marian Constantin scrie:seamana ?!