CRAP SI SOMN IN DELTA DUNARII
Moderator: Sebastian
Re: CRAP SI SOMN IN DELTA DUNARII
Sorprodane, apreciem la cea mai inalta valoare, receptivitatea de care dai dovada. Meritul tau frate
Ocroteste natura, merita!
- cosmin mihut
- Veteran
Nea Mircea ala este facut doar cu sare si faina de porumb ,a fost primul peste care l-am prins la iesirea aceea m-am si speriat cand a intrat ,am zis gata frate daca a intrat asta sa dus crapul ,dar m-am inselat ca atunci am avut si capturi la crap chiar frumoase era sfarsit de octombrie....de exemplu si crapul care il am in brate in poza din avatar tot atunci a fost prins...craparulsef scrie:Bre, da de unde l-ai dezgropat bre, ca urat mai este bre...sau e o metoda noua...uns cu namol ca la Techerghiol!
MERCEDES S
Mai Cosmine, pai daca ziceai mreana si nu "ala" si "asta", credeai ca, gata, esti offtopic ? Hai ca esti faincosmin mihut scrie:...ala este facut doar cu sare si faina de porumb ,a fost primul peste care l-am prins ... am zis gata frate daca a intrat asta sa dus crapul...
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin
- cosmin mihut
- Veteran
Salut Sorine ,sunt un cuminte fratioare si pe forum si pe linga nevasta-mea ,ce sa fac asta-i pacatul meu ca sunt prea cuminte ,apropo am un amic care are vorba asta dar numai atunci cand o comite ...(.Trece cu vederea de data asta a fost ptr. lamurire..)
MERCEDES S
- cosmin mihut
- Veteran
Am primit ieri un mesaj de la Craparulsef zicea ca sa prins un somn mare prin zona Sulina 57 kg ala da animal ,asteptam poze sau filmare nea Mircea ...Sa traiesti.
MERCEDES S
Cosmine, initial aprecierea a fost in jur de 40 kg., dar dupa ce l-au cantarit au vazut ca are 57 kg. A zis ca duminica posteaza inregistrarea sau imaginile. Il asteptam si sunt sigur ca avem ce vedea
- craparulsef
- Veteran
- cosmin mihut
- Veteran
Extraordinar ce exemplar ,sa traiasca pescarul...este minunat ca mai vedem asemenea pesti sau chiar sa-i capturam...Respecte nea Mircea,te salut...
MERCEDES S
de laudat faptul ca mai sunt pesti mari pe care noi sa ai visam in drill
cand sunt in mijlocul dunarii ma simt rege, nu dau senzatia asta pe toti banii din lume
- craparulsef
- Veteran
Oameni buni, nu este capturat in mod sportiv...deci nu mi se cuvin laude. Ve-ti vizualiza si singuri cele doua videoclipuri si ve-ti intelege despre ce anume este vorba. Acum am venit de la Partizani. In cateva momente doua link-uri pentru video.
INFO SULINA !!! - 0723.658.807
- craparulsef
- Veteran
Primul videoclip, urmeaza unul mai detaliat....
http://ro.netlog.com/go/explore/videos/ ... ro-1911818
http://ro.netlog.com/go/explore/videos/ ... ro-1911818
zici ca esti regizor nord corean ce nu vrea sa dezvaluie mai multe amanunte pana nu da partidul unda verde si mai ne tii si in suspance cu al II-lea film
Da, da, in partea a II-a in care ii impusca pe toti in ceafa .bogdan25 scrie:zici ca esti regizor nord corean ce nu vrea sa dezvaluie mai multe amanunte pana nu da partidul unda verde si mai ne tii si in suspance cu al II-lea film
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin
- craparulsef
- Veteran
Da, frumos exemplar. Inseamna ca umbla pe la suprafata- cred ca noaptea i-a fost taiata coada, cand de obicei inoata in siajul lasat de barca. Marius, ce te-a retinut sa nu-l ridici tu pe mal? S-au cei cu barca sunt prietenii tai?
Dupa aceasta intamplare, sugerez patrularea zilnica in zona malurilor, poate, poate...
Dupa aceasta intamplare, sugerez patrularea zilnica in zona malurilor, poate, poate...