World Cup 2010 South Africa
Moderatori: mini_mic, vali003, Coleman
Re: World Cup 2010 South Africa
Nea Iorgule, eu nu fac pariuri, dar dau o bere in curand...
Frate daca te uiti in urma, cu multe zile inainte am pronosticat rezultatul acesta. Berea o bem impreuna, tu un rand eu un rand ,tu un rand eu un rand, tu un rand eu un rand......
In pauza postez impresiile, sa intri pe forum. Vizionare placuta
Ocroteste natura, merita!
- Madalin Dirla
- Veteran
iorgu scrie:Frate daca te uiti in urma, cu multe zile inainte am pronosticat rezultatul acesta. Berea o bem impreuna, tu un rand eu un rand ,tu un rand eu un rand, tu un rand eu un rand......
Spania va fi noua CAMPIOANA MONDIALA!!
Fac pariu pe o sticla de whisky cu cine vrea!
- dragan claudiu
- Veteran
Viva la Spania
- Madalin Dirla
- Veteran
@pt. iorgu
merge pe 200 lei cum ai spus,eu merg pe spania,pariul se tine daca imi raspunzi pana sa inceapa meciul,k?
merge pe 200 lei cum ai spus,eu merg pe spania,pariul se tine daca imi raspunzi pana sa inceapa meciul,k?
Madalin007 scrie:@pt. iorgu
Ti-am dat doua p.m.-uri cu prinsoarea de 200 roni. te-am sunat de 2 ori, ai tel. pe interdictie apeluri. Eu tin pariul in continuare pe 200 roni. daca esti de acord posteaza doar O.K. Iorgu are caracter si incredere in tine, stiu ca esti de ,,cuvant''
Astept comfirmarea Oricum este 0-0 sansele sunt la amandoi la fel. CE ZICI???
MADAAAAA, unde esti? A inceput repriza a doua, vreau un raspuns, tot 0-0 este acum. HAI zi O.K.
Mada te vei bucura ca nu ai mai intrat pe topic Gata, ramanen prieteni, fara nici un pariu
- Madalin Dirla
- Veteran
Zi merci ca nu am mai intrat ca iti luam malaiul !!iorgu scrie:MADAAAAA, unde esti? A inceput repriza a doua, vreau un raspuns, tot 0-0 este acum. HAI zi O.K.
Mada are ochi!!!
Eviva España !
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin
Spaniolii au fost mai buni ! ...si cand te gandesti ca in urma cu vre-o 3 ani i-am batut la ei acasa...
Nea Iorgule, dau o bere...nu fi suparat! Spania trebuia sa castige..pacat ca a castigat pe o faza in care arbitrul nu a dat un fault pentru olandezi si, in felul acesta, rezultatul este considerat injust de multi. O alta greseala a arbitrului a fost ca nu l-a eliminat pe Roben pentru ca a tras la poarta dupa fluierul arbitrului...dar, una peste alta, asa a fost sa fie...
Victoriosii merita toata lauda si respectele noastre Nu comentez sub nici o forma valoarea lor.
Dar a fost si cu putina sansa din partea zeitei Fortuna. Parca este mai mare criza in Spania decat in Olanda si aveau nevoie mai mare de victorie. Daca in locul lui Roben, era un Hagi, Dobrin sau Dumitrache, cred ca alta era soarta meciului. Concluzia mea este ca per ansamblu Spania a fost mai buna, dar ...
@ Mada, eu am tot incercat sa ne gasim. Dar asa cum ai solicitat zic ,,mersi'' apreciind intuitia si viziunea voastra. Poate cu alta ocazie ne gasim si finalizam ,,prinsoarea''. Tot respectul pentru userii acestui topic
Dar a fost si cu putina sansa din partea zeitei Fortuna. Parca este mai mare criza in Spania decat in Olanda si aveau nevoie mai mare de victorie. Daca in locul lui Roben, era un Hagi, Dobrin sau Dumitrache, cred ca alta era soarta meciului. Concluzia mea este ca per ansamblu Spania a fost mai buna, dar ...
@ Mada, eu am tot incercat sa ne gasim. Dar asa cum ai solicitat zic ,,mersi'' apreciind intuitia si viziunea voastra. Poate cu alta ocazie ne gasim si finalizam ,,prinsoarea''. Tot respectul pentru userii acestui topic
Tristete mare in Olanda. E liniste si portocaliul a disparut de aproape peste tot. Oamenii pleaca in vacanta, in ..Spania , la mare, la soare, paella, sangria,...ca "asta la vista": azi trista, maine vesela.
Adios a todos!
Adios a todos!
Trecu si asta...Sa ne traiasca comentatorii si cititorii ..!Urmatorul CM in Romania..Ete-asa...!