Salut!
Azi am fost la Vadu Rosu, balta 2-3, tarif 35 lei. Fratilor , o bataie de joc mai mare si o teapa mai mare nu ai cum sa iei decat la Doripesco. Am ajuns la concluzia asta dupa 4 partide pe aceeasi balta 2-3, desi eram tentat sa merg si pe cea de 100 lei. Mai intai am zis ca sunt eu de vina, nu am momeli potrivite....dar am intrebat si ceilalti pescari, toti sunt la fel de dezamagiti. Azi am avut parte de 3 mari capturi care am sa le expun . In spatele meu, balta 6 (parca) cu intrare ''cu cantec'', recomandari etc. pe care erau 2 pescari ce nu aveau timp sa fumeze o tigara, cum se spune, dar spre marea mea surprindere,toti pestii nu treceau de 1,5-2Kg maxim. Sunt exact pestii care ii vedeti in piata Astra cu 14-15 lei kg.Mai oameni buni, e de rasul c.....i, scuzati expresia,cand ma uit la emisiunile pv-tv si vad ce ''dulapi'' se scot pe alte balti de acelasi rang. SA VA FIE RUSINE DOMNILOR ADMINISTRATORI.
Acum ca tot sunt mahnit de teapa luata, va mai povestesc alta, ''furata'' in aceeasi locatie, prima data cand am fost acolo. Mi-am invitat un prieten, dupa ce am consultat site-ul Doripesco, impreuna cu sotia lui. Am intrat dimineata cand era multa lume, se intampla de Rusalii, iar pe la pranz am mers la masina dupa ceva lucruri iar cand m-am intors, fiind cu prietenul meu alaturi, am fost pus sa-i platesc si lui un bon (40 lei pe atunci) desi nu are nici o treaba cu pescuitul. Am incercat sa explic sau mai bine spus sa port o discutie civilizata cu paznicii si sa le platesc ceva pentru prietenul meu, pentru ca mi se pare aberant sa platesc acelasi pret pentru cineva care ''face gratarul'', iar conversatia mai avea putin si se lasa si cu ceva pumni. Au inceput sa urle ca raman fara servici si daca imi convine bine daca nu sa ma car. Bine faceam daca plecam dar era abia ora 12 si ma gandeam ca totusi prind si eu ceva si facem o prajeala acasa cu totii. Prajeala a iesit pana la urma cu peste de la Selgros, probabil cu peste de la balta 6, de ala la 1,5-2 kg.
Azi cica s-a populat cu peste, am intrebat paznicul (cel cu ''cocoasa'') si mi-a spus ca au bagat o tona de peste. Ma busit rasul, la ditamai balta au bagat 1T de peste , iar mai tarziu a venit celalalt paznic si ironic ma intreaba daca am prins pestele bagat acum.M-am uitat la el si la parul lui alb, ca altfel merita o branca in balta cu tot cu bicicleta.
Aceasta a fost povestea Vadu Rosu, pentru mine un capitol incheiat.