World Cup 2010 South Africa
Moderatori: mini_mic, vali003, Coleman
Re: World Cup 2010 South Africa
Parca-s spice de grau....Trebe combina serioasa la recoltat aici...Sa nu se-nfunde jigloru'Amsterdamer scrie:HUP HOLLAND! ...dar Spania e mai buna , zic eu.
Spania a fost dominatoare pe vremea conquiztadorilor. Acum este mileniul III si valorile trebuiesc incurajate si respectate
Timer ai dreptate frate, este mult de ,,macinat'', dar noi muncim cu tragere de inima si cu placere
Timer ai dreptate frate, este mult de ,,macinat'', dar noi muncim cu tragere de inima si cu placere
Ocroteste natura, merita!
-
- VIP+++
Oleeeee das Holandiche senioritas estas muy bonito ... da mai bune e alea latine ! stiu io da data trecuta !
Decat cocosat de munca ,mai bine burtos de bere
Gogule, masculu' ala din background e cumva frate cu tine ca prea semanati ... la dinti
Gogule, daca se pune una dintre fetele astea pe tine pentru vreo saptamana slabesti 10 kile ...parol!!! asa ca lasa-le pe spanish girls si baga tare la holandeze...ca merita ..si n-au nici paranteze, ca spanioloaicele tale
ps: ai grija pe unde iti lasi "mulajul dental"...ca au inceput baietii sa te recunosca dupa dinti
ps: ai grija pe unde iti lasi "mulajul dental"...ca au inceput baietii sa te recunosca dupa dinti
Amster, oare le da voie la ,,blondele portocalii'' sa intre in tribune? In fazele precedente ale C.M. le-au dat afara pe motiv ca nu stiu ce si nu stiu cum Acest lucru ma face sa vad in HOLANDA (am scris bine?) castigatoarea finalei Asa vad eu legea universala a compensatiei care actioneaza in orice domeniu al vietii
-
- VIP+++
acum am vazut si io ! e ala batranu care ia zis lu mama ca e da 2 ani la bulau in Austria ! de fapt noua nea zis ca nu sa intelege la negociere cu autoritatile ca aia il intreaba unde ie banii care ia luat da la o banca si el cica le refuza oferta da privare da libertate ca na spart in viata lui dact 2 banci din Cismigiu ! cand sa iubea cu niste pirande da pa Lipscani !mircea62 scrie:Gogule, masculu' ala din background e cumva frate cu tine ca prea semanati ... la dinti
pss
Hop Swiss ! daca bate Olanda ne cinsteste Amsterdamer pa toti !
If the winner is Spain , sa ma cinstiti cum sa cuvine ca am avut gura aurita !
in oricare situatie sa nu ma lasati cu gura uscata ca nu mai pot sa scriu nimic sio sa suferiti dupa mine ! parol !
-
- VIP+++
tocmai ceam vazut echipa Spaniei ! sau a Olandei ! ......face ravagiiiiiiiiiiiiii ! sa termina 0-0 ca nu le mai arde la aia sa inceapa meciu !
- Fişiere ataşate
-
- gogu team .jpg (35.13 KiB) Vizualizat de 2386 ori
Olandezii mizeaza pe Spania...asa ca nu-mi fac problemegogu steriade scrie: Hop Swiss ! daca bate Olanda ne cinsteste Amsterdamer pa toti !
pss: impoponatele alea sunt vasluience sau...
Se vede ca n-ai mai fost demult pe-acasa ...alea-s Fetele de la Capalna ! ...Amsterdamer scrie:..............
-
- VIP+++
dupa cum sta aia gramada asa mai repede sunt maicutele da la manastirea Sucevita !gor965 scrie:Se vede ca n-ai mai fost demult pe-acasa ...alea-s Fetele de la Capalna ! ...Amsterdamer scrie:..............
Sa moare mama ,a fost de belea poza cu dintosu ala,,da Gogu zice : ala e tata ,,,e tare rau ala batrinu ,,daca il vezi noaptea faci dublu infarct.
In Olanda este o atmosfera extraordinara acum, inainte de marea finala: in toate curtile gratarele sfaraie, vuvuzelele sunt prezente si ele, pe strazi toata lumea e imbracata in portocaliu...am intalnit niste fete care cred ca aveau si pansamentele portocalii, ca unghiile, parul, hainele, podoabele si incaltamintea erau.. , masinile au steaguri sau esarfe portocalii la geamuri, la antene, oglinzi, etc. Restaurantele, terasele, cluburile, pietele si stadioanele unde s-au instalat ecranele gigant sunt arhipline de la pranz...iar berea curge-n valuri, mai ales ca si azi a fost o zi caniculara. Toata lumea este conectata la eveniment...dar o a castige Spania ...cica asa reiese si din discursul printului mostenitor, care a spus ca, pentru Olanda, acest CM a fost extraordinar iar finala deja nu mai conteaza cum se va termina. A mentionat insa relatia buna de prietenie intre casele regale dintre cele doua tari...iar vecinii mei, olandezi get-beget, zic ca totul e... ca la CN-ul romanesc de crap , adica se stie dinainte ...viva Espana!!!
ps: daca castiga totusi Olanda..HUP HOLLAND!!!... si dau berea
Njoy the game!!!
ps: daca castiga totusi Olanda..HUP HOLLAND!!!... si dau berea
Njoy the game!!!
Frate sa inteleg ca Olanda a trecut la pdl (datorita culorii) - ar fii excelent pentru Romanica
Iorgu pune 100 roni pe OLANDA. Se prinde cineva? Curaj conquiztadorilor
Iorgu pune 100 roni pe OLANDA. Se prinde cineva? Curaj conquiztadorilor