Delta Dunarii...oamenii ei...discutii generale !
Moderator: Sebastian
Re: Delta Dunarii...oamenii ei...discutii generale !
Bre ,ce facem ? uitam de ploile marunte,,de asa zisele ,,burnite,,,
Numai si numai potoape ?
link : http://www.antena3.ro/romania/inundatii ... 03354.html
Numai si numai potoape ?
link : http://www.antena3.ro/romania/inundatii ... 03354.html
Initial am crezut ca unele imagini sunt din Fasia Gaza,... pana am vazut Hotel Delta... . M-am tot uitat si am tot analizat si am incercat sa-mi explic ce cauta sacii aia acolo... Perpendicular pe Dunare, doar pe partea carosabila... O fi avand si viitura restrictii privind circulatia ?Paun Ion scrie:Tulcea ieri
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin
Sacii aia nici eu n-am inteles de ce i-au pus. S-a scurs putina apa si s-au facut 2-3 balti pe carosabil pe care soferii le ocoleau mai pe contrasens si se circula un pic mai greu. Ma rog, la traficul din Tulcea cu greu se poate circula "greu" . In loc sa mature pur si simplu apa aia sau s-o pompeze de-acolo cumva au preferat sa blocheze ditamai strada . Poate nu detin eu toate datele, dar asta mi s-a parut la prima vedere. Cand am trecut eu, marti, nu era inca blocata strada.
I Fish. Therefore I am.
cu vremea asta aman plecarea de la sfarsitul lunii iulie cu inceputul lui august poate se mai retrage si apa. imi vine sa mor de ciuda.
Re: RESPECT PENTRU CRAPUL DE DUNARE
cred ca se apropie prima iesire de dupa viitura , la bechet a scazut 67 cm intr-o noapte
cand sunt in mijlocul dunarii ma simt rege, nu dau senzatia asta pe toti banii din lume
Are la Tulcea vreo 429 azi,,,la 320 plec
cat este normal?
[quote="sorinbv"]cat este normal?[/quote
cote ideale
Tulcea
minim 120
maxim 200
dar nu m-ai stau sa astept, ia trecut nebuneala cu depusul icre,acu cred ca ii e foame,,vom vedea
cote ideale
Tulcea
minim 120
maxim 200
dar nu m-ai stau sa astept, ia trecut nebuneala cu depusul icre,acu cred ca ii e foame,,vom vedea
multumesc! ati vazut sarmanii din ceatalchioi. ne-au lovit inundatiile intr-un an in care ,,mai marii nostri" vor spune ca e an de criza si nu o sa poata sa reconstruiasca cum trebuie digurile si barajele. de fapt e criza in romania de cand m-am nascut.
Mai corect spus: ,,Romania este in criza, nu criza in Romania'' Frate de 1 an si jumatate nu se mai leaga nimic in nici un domeniu. Mergem numai ca racii
Ocroteste natura, merita!
- cosmin mihut
- Veteran
Dezastru fratilor am ajuns sa vedem si faleza la Tulcea inundata ,incredibil dom'le ,de unde Doamne iarta-ma mai vine atata apa ....
MERCEDES S
Cosmine, viata pe pamant a venit din ,,apa'' si apa inseamna ,,viata'' Nu este de vina natura. Sunt zone in Europa, care se afla sub nivelul marii si acolo totul se desfasoara normal, fara nici un fel de necazuri. Avem pe cineva de pe site care locuieste acolo. Diferenta este ca ei au investit in ocrotirea semenilor, pe cand la noi...
Ocroteste natura, merita!
de la D-zeu Cosmine,de unde sa fie atata din alta parte ,nu cred ca se va putea pescuii in delta mai devreme de octombrie,insa sant variante,eu am deja cateva !
- cosmin mihut
- Veteran
Servus Iorgule ,ai intru totul dreptate,te salut cu aceasta ocazie si pe tine si pe Dunareanu care vad ca-i pe aici si-i foarte cuminte .Salut Costine pe cand iesi la Dunare....
MERCEDES S
salut Cosmine,trebuia sa merg i n delta la Crisan,insa am aflat ca n-am unde sa parchez masina in tulcea ca se inunda si am abandonat,raman la parerea mea ca Dunarea e mare curva,asta e natura ce sa-i faci,te poti juca cu ea ? nicidecum,noi trebuie sa ne adaptam dupa cum canta ea,cel mai naspa e pt cei care merg pe Chilia,digul de la intersectia Sireasa cu 36 e spart,iar Ceatalchioi e inundat,singura varianta ramane vaporul !