vand husa daiwa
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
Re: vand husa daiwa
anunt valabil
valabil
anunt valabil
inca de actualitate dar se pare ca nu este nimeni interesat
de actualitate sau schimb cu trei huse single pentru lansete din doua bucati de 3.90
valabil
sunt interesat
un cod al iei sa o pot vedea in catalog?
un cod al iei sa o pot vedea in catalog?
salut..nu are nici un cod pe ea..e brodat daiwa pe ea pe ambele parti..husa e super ok dar pentru masina mea e cam mare de aceea vreau unele individuale are 2.15 m si cam 40 de cm latime..eventual daca nu poti sa o vezi sa ai mai fac ceva poze cu toate ca am pus poze la inceputul topicului..
prea scump este pe piata fix ca asta cu 25 de lei cu ce e mai buna asta ca aia:))?
Zehost.ro - Gazduire gratuita website , solutii reale pentru viitor..
daca gasesti la fel ca asta ti-o fac cadou..husa din poze a fost castigata de Albina cine e pescar cu state vechi stie despre cine e vorba la un concurs la Sarulesti..nu cred ca sponsorii de acolo au dat premii de 25 de lei..va salut cu respect
La cei 18 ani ai tai (trecuti in profil ) ai vazut live vre-odata o husa ptr. scule de crap ?Dark1 scrie:prea scump este pe piata fix ca asta cu 25 de lei cu ce e mai buna asta ca aia:))?
va multumesc domnule George
pe interior are o eticheta cu un cod pe ea........exemplu de cod de husa : D18800613
doar daca este OE.......da-mi un link cu ea pe net cu modelul...
doar daca este OE.......da-mi un link cu ea pe net cu modelul...
am intors-o pe dos si nu are nici o eticheta dar am cautat-o pe net si 97% este asta Daiwa MISION13 '3 ROD HOLDALL..Sper sa ajute sa te lamuresti cam cum arata..cu respect
inca valabil sau schimb cu 3 huse single pentru bete de 3.90