World Cup 2010 South Africa
Moderatori: mini_mic, vali003, Coleman
Re: World Cup 2010 South Africa
Mey Gogule, uite ca a mai venit unu' suparat ca ai suflat si-n vuvuzeaua lui...si n-aveai pampon roz, dar bausei una, doua..navete de Amstel...singur...si te credeai gonash pe acolo... ... ca tu faci rau la betie .
Lalelele au dansat au dansat samba iar brazilienii au vaslit. Hai Olanda!
-
- VIP+++
u nde gasesti ma holandezule pigmenti dastia /pai e falsi bre ca astia nu ie mai inalti dact naveta da bere ! si aia capishon ce are ala ie da fapt un fel da morcov mic sau un ardei iute ! ce draco vere crezi ca sunt copil sa ma imbarligi pa mine cu pitici dastia da gradina !Amsterdamer scrie:Mey Gogule, uite ca a mai venit unu' suparat ca ai suflat si-n vuvuzeaua lui...si n-aveai pampon roz, dar bausei una, doua..navete de Amstel...singur...si te credeai gonash pe acolo... ... ca tu faci rau la betie .
Decat cocosat de munca ,mai bine burtos de bere
-
- VIP+++
e BLAT ! iar am pariat oll in pa bRazileu si sa ales prafu da pa toba ! Ie clar ,grecu umbla cu farmece .mia castigat nevasta a treia oara la rand si aia sa mutat cu tot cu mobila la el da la primu pariu !Amsterdamer scrie:Lalelele au dansat au dansat samba iar brazilienii au vaslit. Hai Olanda!
cum ai gandit tu ca olandezii or sa fie trimisi acasa de brazilieni? nu ti-am spus ca numai Gana o sa-i scoata?gogu steriade scrie: iar am pariat oll in pa bRazileu si sa ales prafu da pa toba ! ~x
-
- VIP+++
nu miai zis mie nimic . cand miai zis s i oricum mergeam la pace cu grecu : el a zis ca bate Olanda sau bate Brazileu iar io am mai ramas cu pronosticu ca face egal si bate Brazileu la 11 metri ! io zic ca ie blat si am facut iar pariu pa toate sculilii da pescuit ca the Germaniche trupe faci instructie los Arhentinos con el comandante Maradoneu in frunte ! sculilii mele el contra come tzuruc femeia la moldovean Gogutza ! ...mergi pariu Kirianis bara-bara !
@Iorgu
Cat pe e sa ajunga Ghana in semifinale!! Ai fost pe-aproape .
Ehe,blindatele zdrobesc sud-americanii...Doua primplanuri semnificative la sfarsit de meci:Maradona umilit ,frecandu-si bratzara ghinionista ,iar Ballack privind triumfator...
Amsterdamer scrie:@Iorgu
Oare litera ,,G'' inseamna pentru mine ,,ghinion''
- am mizat pe Geoana si nu am nimerit ne-a ,,ciuruit'' x-ulescu
- am mizat pe Ghana-cat pe ce aici nu ma afecteaza fata de primul esec
Este a 7-a litera din alfabetul nostru, se zice ca nr. 7 este cu ,,noroc'', mai incercam la punctul,,G'' acolo sigur se leaga ceva
Ocroteste natura, merita!
-
- VIP+++
Das Germaniche trupe make my oanderfull and happy pipal !
ati vazut ba cum sa face instructie ? can filmele da actiune da pa vremea lu raposatu cu steaua si ac milan - Patrula Zero ! Recuperat scule, recuperat femeie ..aglomerat casa in exces pa timp da criza ,nasol mai bine lasam femeia sa pape la ala acasa si luam baru la grec
pss
grecu bagat OLL IN ca finala esti Germaniche von Holandiche ...eu ce sa bag ?
ati vazut ba cum sa face instructie ? can filmele da actiune da pa vremea lu raposatu cu steaua si ac milan - Patrula Zero ! Recuperat scule, recuperat femeie ..aglomerat casa in exces pa timp da criza ,nasol mai bine lasam femeia sa pape la ala acasa si luam baru la grec
pss
grecu bagat OLL IN ca finala esti Germaniche von Holandiche ...eu ce sa bag ?
gogu steriade scrie: ...eu ce sa bag ?
Gogule, chiar ne dezamagesti Nu stii sau nu ai ce Frigel pa ,,Grecu''
Pe una am nimerit-o . Si daca va juca asa si in finala... Eviva España !sorin1362 scrie:... Contracandidate la titlu... ? Poate Spania, poate Argentina, poate Germania...
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin
-
- VIP+++
bre nene io numai pa femei le dazamagesc ...ca cand le spun ca trebuie sa plec noaptea da langa ele in miezu zilei dupa o seara da amor nebun e suparate foc si dezamagite . da ce sa fac ,daca le vine barbasu acasa ? sa stau sa ma iau cu ala la omor sa impartim nevasta si locu in pat !iorgu scrie:gogu steriade scrie: ...eu ce sa bag ?
Gogule, chiar ne dezamagesti Nu stii sau nu ai ce Frigel pa ,,Grecu''
pss
si legat da meci pai eram in cumpana vere ca si Panzerele a mai pierdut ceva razboaie si nu ieram sigura ce finala sa bag . da acum stiu : Uruguay - Germania ! si bate das Germaniche trupe la 12 metri !
-
- VIP+++
Pe una am nimerit-o . /quote]sorin1362 scrie:sorin1362 scrie:... Contracandidate la titlu... ? Poate Spania, poate Argentina, poate Germania...
numa una ? Subtire bosss ,io nimeresc mai multe o data si da cateva ori la rand pa fiecare ...pa fiecare noapte !
Gogule nu prea ai nimerit-o Iorgu merge pe Olanda, deoarece toata lumea pariaza pe Spania.
Hai curaj bagati pronosticul, mai sunt ceva ore, aveti timp sa va razganditi
Hai curaj bagati pronosticul, mai sunt ceva ore, aveti timp sa va razganditi