ALBELE
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
Re: ALBELE
ptr cristi82
merci ptr raspuns si raman dator daca spui si la ce au intrat '' mustaciosii''
merci ptr raspuns si raman dator daca spui si la ce au intrat '' mustaciosii''
Salut ,
De vineri seara pana sambata vreau sa merg pe aceasta balta dar imi este greu din ce discutati sa identific un loc bun si calea de acces pana la el , nu am mai pescuit aici niciodata . Stiu doar ca se intra prin Naipu- Petru Rares si la iesire pe stanga dupa 1km este zona insulitei sau asa ceva .
Deci intrebare : Unde stau peste noapte sa-l omor si la ce momeala merge .
De vineri seara pana sambata vreau sa merg pe aceasta balta dar imi este greu din ce discutati sa identific un loc bun si calea de acces pana la el , nu am mai pescuit aici niciodata . Stiu doar ca se intra prin Naipu- Petru Rares si la iesire pe stanga dupa 1km este zona insulitei sau asa ceva .
Deci intrebare : Unde stau peste noapte sa-l omor si la ce momeala merge .
Am fost de vineri pana sambata pe Albele , am intrat prin Naipu - Petru Rares si la cimitir am facut stanga .Am prins 2 buc de novac la bomba cu pufuleti noaptea , ziua pe la 7.00 am atipit putin si mai trasese unul dar m-am tarziu buimac si ........scapat . Taxa este 70ron/7lansete/24h.
Taxa 70 de lei 24 de ore Sa modificat, nu mai e 120 de lei A mai fost cineva de curind si a dat 70 de lei???
Tel0762.865.274
Sefu - ori ai relati si pile pe Albeleciobe scrie:Am fost de vineri pana sambata pe Albele , am intrat prin Naipu - Petru Rares si la cimitir am facut stanga .Am prins 2 buc de novac la bomba cu pufuleti noaptea , ziua pe la 7.00 am atipit putin si mai trasese unul dar m-am tarziu buimac si ........scapat . Taxa este 70ron/7lansete/24h.
- ori aii fost acum trei (3) ani
- ori ne minti
Nu cred ca pe Albele de la 120 de lei sa scada la 70 de lei brusc asa ca e criza.
Daca cineva are informati concrete despre taxa sa ne lamureasca si pe noi.
Tel0762.865.274
LARY scrie:Sefu - ori ai relati si pile pe Albeleciobe scrie:Am fost de vineri pana sambata pe Albele , am intrat prin Naipu - Petru Rares si la cimitir am facut stanga .Am prins 2 buc de novac la bomba cu pufuleti noaptea , ziua pe la 7.00 am atipit putin si mai trasese unul dar m-am tarziu buimac si ........scapat . Taxa este 70ron/7lansete/24h.
- ori aii fost acum trei (3) ani
- ori ne minti
Nu cred ca pe Albele de la 120 de lei sa scada la 70 de lei brusc asa ca e criza.
Daca cineva are informati concrete despre taxa sa ne lamureasca si pe noi.
70lei/12h.....sau 120lei 24h.....am fost acum 2 luni si se practica aceste preturi, 7 bete
Oooof scuze scuze .Taxa este 120 ron/ 7scule dar cand am fost , partea mea a fost de 700 si mi-a ramas in cap . Am fost 5 pescari si am impartit la 3 bonuri . Inca odata scuze de confuzie.
- janes romanes
- senior
a mers albele ai anu asta ...si cateva poze
- janes romanes
- senior
am dat si de ten anu asta preferatu meu de altfel
- janes romanes
- senior
am avut si un paznic de nadejde
- janes romanes
- senior
au populat iar cu ciortan de 2-3 kile care ti rupea lanseta de pe bat!!!!!