Multumesc pt raspuns si asa cum ai spus si tu rog unul dintre organizatori sa ma lamureasca.pharaoh scrie:Teoretic da, practic nu prea ai unde sa te invarti cu rulota. Balta este inconjurata de un drum un pic pietruit , ca un dig, care e singura cale de acces si a carei latime este singurul spatiu de desfasurare in afara pontoanelor. Organizatorii ar trebui sa te lamureasca.
Cupa Fanatic
Moderator: florentiniuga
- Dan Andrei
- senior
Re: Cupa Fanatic
Numai bine!
- george-alexandru
- Veteran
Vb la telefon
- misu_sipanu
- Veteran
Daca ai rulota mica eu zic ca merge.la plecare ointorci cu 2,3 colegi de suferinta cu mina,daca ai rulota mare mai bine o lasi acasaDan Andrei scrie:Salut.Intrebare pt cei care cunosc balta,pot veni cu rulota ??Am acces cu rulota la oricare din standurile aflate in concurs?
- Dan Andrei
- senior
Este medie ,are cca 4,5m.....deci nu este mare si o pot inpinge si cu mana.La ce vreme s-a anuntat nu vin fara rulota orice ar fi......pe digul ala de piatra iti dai seama ca cortul nu sta ancorat nici 2 secunde pe furtunile care se anunta in zona Constanta in perioada concursului....misu_sipanu scrie:Daca ai rulota mica eu zic ca merge.la plecare ointorci cu 2,3 colegi de suferinta cu mina,daca ai rulota mare mai bine o lasi acasaDan Andrei scrie:Salut.Intrebare pt cei care cunosc balta,pot veni cu rulota ??Am acces cu rulota la oricare din standurile aflate in concurs?
Numai bine!