Delta Dunarii...oamenii ei...discutii generale !

la pomul laudat...

Moderator: Sebastian

Scrie răspuns
Paun Ion
Veteran
Veteran

Re: Delta Dunarii...oamenii ei...discutii generale !

Mesaj de Paun Ion » 05 Iul 2010, 14:24

Auzi bre, nu a m-ai plouat de mult si acum va m-ai veni o bura de ploaie din vestul tari.
Saptamina viitoare se pleaca pe girla

cosmin mihut
Veteran
Veteran

Mesaj de cosmin mihut » 05 Iul 2010, 15:28

Paun Ion scrie:Auzi bre, nu a m-ai plouat de mult si acum va m-ai veni o bura de ploaie din vestul tari.
Saptamina viitoare se pleaca pe girla
IN SFARSIT mai auzim si vesti bune Nea Ion.. ---<>< ---<>< ---<><
MERCEDES S

Paun Ion
Veteran
Veteran

Mesaj de Paun Ion » 05 Iul 2010, 23:38

Mai nene,,am fost azi pe la Ploiesti ,la Hale ,se cunoaste bre nene ca a venit criza ,lume putina rau ,,parca era a doua zi dupa anul nou,,,,,,,,, in alti ani ,vedeam pe timpul asta , multe turisme care treceau catre litoral, acu sint putine masini pe sosea.Pai daca acuma vara ,,e treaba asa amortita ,,pai la iarna ,,ce facem bre?.

sorprodan
Veteran
Veteran

Mesaj de sorprodan » 06 Iul 2010, 07:08

ce sa facem ? dam la copca =))
cand sunt in mijlocul dunarii ma simt rege, nu dau senzatia asta pe toti banii din lume

cosmin mihut
Veteran
Veteran

Mesaj de cosmin mihut » 06 Iul 2010, 14:32

Criza din toate punctele de vedere nea Ioane ,nu vezi ca nici de pescuit nu ne mai putem bucura ...sa nu mai zic de Delta...nici natura nu mai este la locul ei ,pai astea-s vremuri de luna lui cuptor ??? Ploi ,furtuni ,vijelii,acum e soare si cald intr- o ora vin norii si gata, furtuna-i pe noi...Nici Doamne Doamne nu n-e mai iubeste...
MERCEDES S

sorprodan
Veteran
Veteran

Mesaj de sorprodan » 06 Iul 2010, 19:48

ba da EL ne iubeste dar unii dintre noi au uitat de EL, :-/
cand sunt in mijlocul dunarii ma simt rege, nu dau senzatia asta pe toti banii din lume

pharaoh
site team
site team

Mesaj de pharaoh » 06 Iul 2010, 20:01

Faleza din Tulcea astazi. :-<
Fişiere ataşate
Image093.jpg
Image092.jpg
I Fish. Therefore I am.

Paun Ion
Veteran
Veteran

Mesaj de Paun Ion » 06 Iul 2010, 20:53

am o gonflabila ,,vaide mama ei ,a mincato sobolani,,are aproape 100 de gauri, (da nu m-ai mari de 2 cm),ziceam sa ma bag si eu sub o salcie pe girla,( prin japse),nu direct in Dunare ii zice SEAHAVK 400 ,,o merge lipita cu prenandez?,,(am zis ca nu m-ai pescuiesc din barca, dar ce sa fac ? trece dracu anu si nu m-ai ajungem in malu Dunari de atita apa.(ma gindeam la prenandez si petice din camera de bicicleta sau ceva asemanator) stiti ceva m-ai bun? (alta nu vreau sa cumpar pe seceta asta,,ii pun la asta petice, pina la loc comanda)

craparulsef
Veteran
Veteran

Mesaj de craparulsef » 06 Iul 2010, 21:15

Seahawk 400 !!!...intreaba si matale un chinez caci ei le-au facut. Service, depanare, schimbarea culorii, eventuale modificari ale constructiei. Cred ca poate naviga si cu panze dar pentru siguranta... pune la plecare in barca si costumul de scafandru! =))
INFO SULINA !!! - 0723.658.807

Paun Ion
Veteran
Veteran

Mesaj de Paun Ion » 06 Iul 2010, 21:41

craparulsef scrie:Seahawk 400 !!!...intreaba si matale un chinez caci ei le-au facut. Service, depanare, schimbarea culorii, eventuale modificari ale constructiei. Cred ca poate naviga si cu panze dar pentru siguranta... pune la plecare in barca si costumul de scafandru! =))
.......................................
Ce dracu sa intreb chineji ? ,,ca aia se dau la fund ,zice ca nu sint facute de ei ,,ca sa scape de tine ,,,tot romanul inventiv cu vreo idee.

sorprodan
Veteran
Veteran

Mesaj de sorprodan » 06 Iul 2010, 21:56

nea IOANE stiu eu una buna de 2,80 din PVC

Butaru Gabriel
Veteran
Veteran

Mesaj de Butaru Gabriel » 06 Iul 2010, 22:29

Paun Ion scrie:am o gonflabila ,,vaide mama ei ,a mincato sobolani,,are aproape 100 de gauri, (da nu m-ai mari de 2 cm),ziceam sa ma bag si eu sub o salcie pe girla,( prin japse),nu direct in Dunare ii zice SEAHAVK 400 ,,o merge lipita cu prenandez?,,(am zis ca nu m-ai pescuiesc din barca, dar ce sa fac ? trece dracu anu si nu m-ai ajungem in malu Dunari de atita apa.(ma gindeam la prenandez si petice din camera de bicicleta sau ceva asemanator) stiti ceva m-ai bun? (alta nu vreau sa cumpar pe seceta asta,,ii pun la asta petice, pina la loc comanda)
Nea Ioane sa nu faci asa ceva, sa lipesti gonflabila ca se alege prafu de topicul Delta Dunarii...oamenii ei...discutii generale ! ;)

Paun Ion
Veteran
Veteran

Mesaj de Paun Ion » 07 Iul 2010, 00:55

Multa Bafta scrie:
Paun Ion scrie:am o gonflabila ,,vaide mama ei ,a mincato sobolani,,are aproape 100 de gauri, (da nu m-ai mari de 2 cm),ziceam sa ma bag si eu sub o salcie pe girla,( prin japse),nu direct in Dunare ii zice SEAHAVK 400 ,,o merge lipita cu prenandez?,,(am zis ca nu m-ai pescuiesc din barca, dar ce sa fac ? trece dracu anu si nu m-ai ajungem in malu Dunari de atita apa.(ma gindeam la prenandez si petice din camera de bicicleta sau ceva asemanator) stiti ceva m-ai bun? (alta nu vreau sa cumpar pe seceta asta,,ii pun la asta petice, pina la loc comanda)
Nea Ioane sa nu faci asa ceva, sa lipesti gonflabila ca se alege prafu de topicul Delta Dunarii...oamenii ei...discutii generale ! ;)
....................................................................
Pai o lipesc la mine in curte ,,,nu pe topicul Delta Dunari.si asa ne va ocoli praful.

sorin1362
Veteran
Veteran

Mesaj de sorin1362 » 07 Iul 2010, 02:08

craparulsef scrie:Seahawk 400 !!!...intreaba si matale un chinez caci ei le-au facut. Service, depanare, schimbarea culorii, eventuale modificari ale constructiei. Cred ca poate naviga si cu panze dar pentru siguranta... pune la plecare in barca si costumul de scafandru! =))
Sau poate consulta un marangoz =))
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin

craparulsef
Veteran
Veteran

Mesaj de craparulsef » 07 Iul 2010, 05:06

sorin1362 scrie:...Sau poate consulta un marangoz =))
Si astia sunt pe categorii de pregatire...depinde cate crivace are barca!!!
INFO SULINA !!! - 0723.658.807

Scrie răspuns

Înapoi la “Delta Dunarii”