Racheta nadire "SPOMB"- informatii utilizatori
- raulytto69
- membru activ
Racheta nadire "SPOMB"- informatii utilizatori
Am primit astazi un mail de la o firma ce distribuie cele trebuincioase pescuitului prin care eram anuntat ca au adus ultima fitza in materie de nadit si anume racheta SPOMB. Este mai mult un proiectil decat o racheta. Ca recomandari: a se utiliza o lanseta de cel putin 5lb si inaintas de cel putin 45lb. Intrebarea mea este: daca eu am lanseta de 3,5lb si inaintas de 25lb are rost sa o cumpar? trebuie un upgrade (spod + fir)? multumesc anticipat!
Vremurile bune, iti aduc prieteni!!! Vremurile rele, ii incearca!!!
Re: Racheta nadire "SPOMB"- informatii utilizatori
Era o recomandare. Eu cred ca poti folosi si lanseta de 3,5 si firul de 25 lb daca o incarci mai putin si dai mai cu mila in ea . Dar pentru eficienta maxima normal ca e bine sa ai ce zic ei. Am primit si eu mail-ul...interesanta dracia.
I Fish. Therefore I am.
- raulytto69
- membru activ
Mda.... asa ma gandeam si eu... adica e ca la chestia cu monofilamentul... 0,20mm cica tine 5kg dar tragi cu el si over 10... ideea este ca eu cu ce echipament detin, am nadit cu toate rachetele posibile si incarcate cu varf si nu am avut probleme... dar poate asta o fi mai grea, desi nu pare... dracia este super interesanta si la un pret super! daca zici ca nu sunt probleme o iau! mersi mult!
- Butaru Gabriel
- Veteran
<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/7zOo4LSkKTM&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/7zOo4LSkKTM&hl=en_US&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>[/youtube]
Ultima oară modificat 05 Iul 2010, 22:12 de către Butaru Gabriel, modificat 1 dată în total.
- raulytto69
- membru activ
Gata! S-a facut!
la ce pret e? eu nu am gasit-o pe vreun site de aici. am dat peste ea pe un site de afara si eram curios ca acolo e relativ scumpa 12lire.
multumesc!
ps: trim si mie pe privay linkul sau numele magazinului.
multumesc!
ps: trim si mie pe privay linkul sau numele magazinului.
- Butaru Gabriel
- Veteran
[quote="85alexe"]la ce pret e? eu nu am gasit-o pe vreun site de aici. am dat peste ea pe un site de afara si eram curios ca acolo e relativ scumpa 12lire.
multumesc!
Costa 62 lei.
multumesc!
Costa 62 lei.
- raulytto69
- membru activ
pe site la ei am vazut si eu ca este 15 euro pentru restul europei +4 euro taxe de transport. deci ajunge la 19 euro. la noi este 62 de lei. intra pe site la bigfish. sper ca nu fac reclama....
Am dreptul sa am alta parere decat dvstra!
- STAN MIHAI
- membru activ
am cumparat-o,.........mi-a placut cum arata,..........zboara departe,...............dar s-a stricat de la prima partida desi am dat numai cu bile in ea si, am avut mare grija sa nu bag nimic in compartimentul cu declansatorul.
am recuperat-o fara piulita care tine butonul de declansare
- Butaru Gabriel
- Veteran
Nu tot ce zboara se mananca si tot ce apare trebuie sa avem si in trusa cu sculeSTAN MIHAI scrie:am cumparat-o,.........mi-a placut cum arata,..........zboara departe,...............dar s-a stricat de la prima partida desi am dat numai cu bile in ea si, am avut mare grija sa nu bag nimic in compartimentul cu declansatorul.
- STAN MIHAI
- membru activ
ce ai vrut sa-mi comunici?Multa Bafta scrie:Nu tot ce zboara se mananca si tot ce apare trebuie sa avem si in trusa cu sculeSTAN MIHAI scrie:am cumparat-o,.........mi-a placut cum arata,..........zboara departe,...............dar s-a stricat de la prima partida desi am dat numai cu bile in ea si, am avut mare grija sa nu bag nimic in compartimentul cu declansatorul.
- STAN MIHAI
- membru activ
nu ma mai stresez.........pharaoh scrie:Garantie, ceva??