Delta Dunarii...oamenii ei...discutii generale !
Moderator: Sebastian
Re: Delta Dunarii...oamenii ei...discutii generale !
Auzi bre, nu a m-ai plouat de mult si acum va m-ai veni o bura de ploaie din vestul tari.
Saptamina viitoare se pleaca pe girla
- cosmin mihut
- Veteran
IN SFARSIT mai auzim si vesti bune Nea Ion..Paun Ion scrie:Auzi bre, nu a m-ai plouat de mult si acum va m-ai veni o bura de ploaie din vestul tari.
MERCEDES S
Mai nene,,am fost azi pe la Ploiesti ,la Hale ,se cunoaste bre nene ca a venit criza ,lume putina rau ,,parca era a doua zi dupa anul nou,,,,,,,,, in alti ani ,vedeam pe timpul asta , multe turisme care treceau catre litoral, acu sint putine masini pe sosea.Pai daca acuma vara ,,e treaba asa amortita ,,pai la iarna ,,ce facem bre?.
ce sa facem ? dam la copca
cand sunt in mijlocul dunarii ma simt rege, nu dau senzatia asta pe toti banii din lume
- cosmin mihut
- Veteran
Criza din toate punctele de vedere nea Ioane ,nu vezi ca nici de pescuit nu ne mai putem bucura ...sa nu mai zic de Delta...nici natura nu mai este la locul ei ,pai astea-s vremuri de luna lui cuptor ??? Ploi ,furtuni ,vijelii,acum e soare si cald intr- o ora vin norii si gata, furtuna-i pe noi...Nici Doamne Doamne nu n-e mai iubeste...
MERCEDES S
ba da EL ne iubeste dar unii dintre noi au uitat de EL,
cand sunt in mijlocul dunarii ma simt rege, nu dau senzatia asta pe toti banii din lume
Faleza din Tulcea astazi.
I Fish. Therefore I am.
am o gonflabila ,,vaide mama ei ,a mincato sobolani,,are aproape 100 de gauri, (da nu m-ai mari de 2 cm),ziceam sa ma bag si eu sub o salcie pe girla,( prin japse),nu direct in Dunare ii zice SEAHAVK 400 ,,o merge lipita cu prenandez?,,(am zis ca nu m-ai pescuiesc din barca, dar ce sa fac ? trece dracu anu si nu m-ai ajungem in malu Dunari de atita apa.(ma gindeam la prenandez si petice din camera de bicicleta sau ceva asemanator) stiti ceva m-ai bun? (alta nu vreau sa cumpar pe seceta asta,,ii pun la asta petice, pina la loc comanda)
- craparulsef
- Veteran
Seahawk 400 !!!...intreaba si matale un chinez caci ei le-au facut. Service, depanare, schimbarea culorii, eventuale modificari ale constructiei. Cred ca poate naviga si cu panze dar pentru siguranta... pune la plecare in barca si costumul de scafandru!
INFO SULINA !!! - 0723.658.807
.......................................craparulsef scrie:Seahawk 400 !!!...intreaba si matale un chinez caci ei le-au facut. Service, depanare, schimbarea culorii, eventuale modificari ale constructiei. Cred ca poate naviga si cu panze dar pentru siguranta... pune la plecare in barca si costumul de scafandru!
Ce dracu sa intreb chineji ? ,,ca aia se dau la fund ,zice ca nu sint facute de ei ,,ca sa scape de tine ,,,tot romanul inventiv cu vreo idee.
nea IOANE stiu eu una buna de 2,80 din PVC
- Butaru Gabriel
- Veteran
Nea Ioane sa nu faci asa ceva, sa lipesti gonflabila ca se alege prafu de topicul Delta Dunarii...oamenii ei...discutii generale !Paun Ion scrie:am o gonflabila ,,vaide mama ei ,a mincato sobolani,,are aproape 100 de gauri, (da nu m-ai mari de 2 cm),ziceam sa ma bag si eu sub o salcie pe girla,( prin japse),nu direct in Dunare ii zice SEAHAVK 400 ,,o merge lipita cu prenandez?,,(am zis ca nu m-ai pescuiesc din barca, dar ce sa fac ? trece dracu anu si nu m-ai ajungem in malu Dunari de atita apa.(ma gindeam la prenandez si petice din camera de bicicleta sau ceva asemanator) stiti ceva m-ai bun? (alta nu vreau sa cumpar pe seceta asta,,ii pun la asta petice, pina la loc comanda)
....................................................................Multa Bafta scrie:Nea Ioane sa nu faci asa ceva, sa lipesti gonflabila ca se alege prafu de topicul Delta Dunarii...oamenii ei...discutii generale !Paun Ion scrie:am o gonflabila ,,vaide mama ei ,a mincato sobolani,,are aproape 100 de gauri, (da nu m-ai mari de 2 cm),ziceam sa ma bag si eu sub o salcie pe girla,( prin japse),nu direct in Dunare ii zice SEAHAVK 400 ,,o merge lipita cu prenandez?,,(am zis ca nu m-ai pescuiesc din barca, dar ce sa fac ? trece dracu anu si nu m-ai ajungem in malu Dunari de atita apa.(ma gindeam la prenandez si petice din camera de bicicleta sau ceva asemanator) stiti ceva m-ai bun? (alta nu vreau sa cumpar pe seceta asta,,ii pun la asta petice, pina la loc comanda)
Pai o lipesc la mine in curte ,,,nu pe topicul Delta Dunari.si asa ne va ocoli praful.
Sau poate consulta un marangozcraparulsef scrie:Seahawk 400 !!!...intreaba si matale un chinez caci ei le-au facut. Service, depanare, schimbarea culorii, eventuale modificari ale constructiei. Cred ca poate naviga si cu panze dar pentru siguranta... pune la plecare in barca si costumul de scafandru!
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin
- craparulsef
- Veteran
Si astia sunt pe categorii de pregatire...depinde cate crivace are barca!!!sorin1362 scrie:...Sau poate consulta un marangoz
INFO SULINA !!! - 0723.658.807