sorin1362 scrie:zamfi scrie:...Oricum ,din pacate , tot mai greu cred ca anul acesta voi putea pescui linistit in Delta ...
Trebuie sa te linistesc Aline, sa-i linistesc pe toti impatimitii deltei (sa ma autolinistesc si eu
). Am vorbit cu prietenii mei din Chilia si am cerut detalii asupra fenomenului (daca mai era cazul, caci de cativa ani ii tot bazai cu detalii de genul asta). Treaba sta in felul urmator : apele pot reveni la normal in doua saptamani. Dupa un potop de genul asta au fost zile in care apa scadea si cu un metru. Asa ca, fratilor fiti linistiti...
Poate ca inundatia asta, pe langa toate necazurile produse, a avut si o parte buna : energymen nu au avut activitate.
.......................................................................................................
Da bre ,Dunarea poate scadea chiar si 1m pe zi,,,DAR,, ca sa ai conditi de apa stabila ,pentru o perioada m-ai lunga , dupa ce va reveni la cote normale, trebuie sa ai ploi nesemnificative in Europa.(In Europa astia zic ca e CANICULA acuma)(e un inceput bun,suna promitator)
1.Au fost zapezi foarte foarte mari in iarna in Europa (topirea si evacuarea lor in Marea Neagra ,abia sa terminat in iunie,,dar in iunie apele din zapezi s-au suprapus cu apele din marile ploi care au fost in iunie
2. Acum a venit urgia asta ,,am intrat deja in iulie .DAR astia zic ca la noi va m-ai veni din Ukraina curind mari ploi.(surprize au m-ai fost si in alti ani, vara cu Prutul ,,de nu se putea pescui de la Galati in jos din cauza apei tulburi si crestea dunarea la Tulcea 1m in 2 zile,DAR si astea treceau in max 2 saptamini)
Nu avem nicio putere,parca sa suparat Dumnezeu pe noi si ne arata cine e seful.