Carping in UK dupa etapa 4 ? ...e totusi o schimbare...dupa primele 3 etape se stia ca Soimul merge in UK !Amsterdamer scrie:...nu stiu de ce se mai pescuieste in mansa asta ..si nici in cea de pe mv2...ca oricum carping merge in uk ...
Mansa a III-a 17-20 iunie - BUNGET-BRATESTI Lacul 2
Moderatori: Qnyx, florentiniuga
Re: Mansa a III-a 17-20 iunie - BUNGET-BRATESTI Lacul 2
Asa tara, asa oameni, asa "manarii " , pana si in acest sport in care totul era fair play si fata de peste si fata de colegii pescari de la alte cluburi .... DAR IN TOATE DOMENIILE CONTINUAM SA ARATAM CA SUNTEM ROMANI .. sincer mi-e scarba de tot ce se intampla in tara asta ... si cred ca toti sunteti ... nu vb in numele clubului NATURAL CARP din care fac parte ci este o parere personala .... prin aceste magarii cu intreruperi de concursuri cu calificari prin telefoane , disparitii de clasamente ...ne facem si mai tare DE K K T ... e un D-zeu sus ptr toti ...
ps.. da nu-i nimic.... sunt consolat de mic ....tu esti constient ce zic ...... NU NE-AM NASCUT IN LOCUL POTRIVIT
SUNA BINE NU ???
ps.. da nu-i nimic.... sunt consolat de mic ....tu esti constient ce zic ...... NU NE-AM NASCUT IN LOCUL POTRIVIT
SUNA BINE NU ???
@Dragos
,,Pestele de la cap se impute'' - suntem de ginta latina
De nascut ne-am nascut la locul potrivit, dar putin cam atemporal-ori prea devreme , ori nitel cam tarziu. Vremuri bune au fost in aceasta tara si vor mai venii cu siguranta nici o nenorocire nu tine o ,,vesnicie''
Curaj Dragos
,,Pestele de la cap se impute'' - suntem de ginta latina
De nascut ne-am nascut la locul potrivit, dar putin cam atemporal-ori prea devreme , ori nitel cam tarziu. Vremuri bune au fost in aceasta tara si vor mai venii cu siguranta nici o nenorocire nu tine o ,,vesnicie''
Curaj Dragos
Ocroteste natura, merita!
Sa-i ajute Dunmezeu pe cei de la Carping sa ajunga in Anglia dar le va fi f.f greu in finala cu Soimii si Planet!Merita si au niste baieti in club de toata isprava,va tin pumnii baieti!
CS.NATURAL CARP
www.lacul2.ro
www.lacul2.ro