Delta Dunarii...oamenii ei...discutii generale !
Moderator: Sebastian
Re: Delta Dunarii...oamenii ei...discutii generale !
tragic nea IOANE eu am vazut in 2006 la inundatii cu ochii mei , e o senzatie ciudata de neputinta , in fata apei, nu te poti pune
cand sunt in mijlocul dunarii ma simt rege, nu dau senzatia asta pe toti banii din lume
Frate, situatia este mai grava decat credeam noi. Cand in tara ramane noroi in urma apelor, atunci toata cantitatea de apa ajunge la ei. Pe onoarea mea vedeam Delta ca un loc mirific si turistic. Am ajuns la asertiunea lui Sorin-viata este foarte ,,dura'' acolo si va ramane pentru foarte mult timp
Ocroteste natura, merita!
saracii oameni nu mai au nimic , sper sa nu uite de DUMNEZEU
cand sunt in mijlocul dunarii ma simt rege, nu dau senzatia asta pe toti banii din lume
Eu sper sincer sa nu-i uite DUMNEZEU.
http://www.u7.ro/valva-apelor.htmliorgu scrie:Eu sper sincer sa nu-i uite DUMNEZEU.
Foarte emotionant si adevarat (am intrat si pe ziarul Gindul ,la comentari ,ramii uimit de ce pot zice uni ?,cred ca sint platiti sa bage stangi,contre la articole bune ?,care pun intr-o lumina proasta guvernul )iorgu scrie:http://www.u7.ro/valva-apelor.htmliorgu scrie:Eu sper sincer sa nu-i uite DUMNEZEU.
Re: STIUCA IN DELTA DUNARII !!!
nea sefule ,ti-am ascultat sfatul si am chemat prietenii la o saramura de stiuca
2 stiuci prinse , 2 scapate si mai multe marlite eliberate
2 stiuci prinse , 2 scapate si mai multe marlite eliberate
- AcidAzotic
- membru activ
Re: STIUCA IN DELTA DUNARII !!!
Daca nu esti prea secretos despre ce canal este vorba?sorprodan scrie:uite aici asta e canalul are 9,5 km lungime 70 m latime apa are 2, 3 metri , are vegetatie ,stuf pe margine zi-mi ce detalii vrei sa -ti mai zic?
Sfatul batranilor (senili)pharaoh scrie:care sfat?
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin
m-a indrumat catre slidere alea alea
De, mentalitate de invingator Parca bucatile alea erau mai gustoase in strachini si cu mamaliguta Daca mai puneai si pe Maria Ciobanu sa va tina companie la vinul tau, iesea ceva de mare petrecere
Prodan, Prodan, a inceput sa posteze on-topic, chiar daca de la el pana in Delta mai sunt ceva km.
Prodan, Prodan, a inceput sa posteze on-topic, chiar daca de la el pana in Delta mai sunt ceva km.
lasa ca canta matusica mea LELIA pardon IONELA
Ma bucur sincer, de ,,bucuria'' ta Prodanca este la inima mea
la prima emisiune ai o dedicatie de la mine pt matale coane IORGULE,