UNDE ATI PRINS CRAP IN DELTA
Moderator: Sebastian
- craparulsef
- Veteran
Re: UNDE ATI PRINS CRAP IN DELTA
UNDE NU AM PRINS CRAP IN DELTA
Zona canal legatura Rosu-Puiu, (la campingul de la Rosu), pescuit din barca la crap, perioada 14.03.2010 - 25.03.2010, rezultate:
1 crapcean la 3 Kg, 2 ciortani, 2 carasi, cateva platici...3 pescari, socotiti si dvs.!!!
Zona canal legatura Rosu-Puiu, (la campingul de la Rosu), pescuit din barca la crap, perioada 14.03.2010 - 25.03.2010, rezultate:
1 crapcean la 3 Kg, 2 ciortani, 2 carasi, cateva platici...3 pescari, socotiti si dvs.!!!
INFO SULINA !!! - 0723.658.807
Se mai poate pescui in zona complexului Rosu sau e concesionat? Se poate pescui de pe mal sau doar din barca?
- craparulsef
- Veteran
vexxatu scrie:Se mai poate pescui in zona complexului Rosu sau e concesionat? Se poate pescui de pe mal sau doar din barca?
Exceptand zonele inundate, se poate pescui si de pe mal, mai putin zona camping care e in regim privat...in rest mai mult din barca.
Am fost recent la Bălteni/Tulcea și NU am prins niciun crap sau ciortan și NU sunt supărat. În balta de lângă Dunăre prindeau unii mârlițe.
PS. Nu am văzut niciuna eliberată.
PS. Nu am văzut niciuna eliberată.
pai asa e "normal" nu se elibereaza NIMIC
- craparulsef
- Veteran
Uite una ... eliberata azi !bogdan25 scrie:pai asa e "normal" nu se elibereaza NIMIC
... super Marius, da una ce? ... una da buna? Am tot "scanat" poza da n-am observat niciUNA . Ori e simulare pentru C@R ?craparulsef scrie: Uite una ... eliberata azi !
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin
- craparulsef
- Veteran
Ce simulare frate ... c-am şi pupat-o pe bune înainte de eliberare, să nu crezi că o haleam crudă ... caci eu iubesc natura în felul meu !sorin1362 scrie:... ... super Marius, da una ce? ... una da buna? Am tot "scanat" poza da n-am observat niciUNA . Ori e simulare pentru C@R ?
- craparulsef
- Veteran
UNDE ATI PRINS CRAP IN DELTA ?
..... Se prinde foarte mult crap (crăpceni) la intersecția canalului Musura cu braţul Chilia, din nefericire cel mai adesea sunt mici, aproximativ 1,5 - 2,5 kg, în rest foarte rar cei de 4 - 6 kg.
..... Se prinde foarte mult crap (crăpceni) la intersecția canalului Musura cu braţul Chilia, din nefericire cel mai adesea sunt mici, aproximativ 1,5 - 2,5 kg, în rest foarte rar cei de 4 - 6 kg.
In stanga cheului militar de la Victoria este o intinsura lata de vreo 6-8 metrii dupa care vine un prag abrupt. Acolo sunt multe alge si ierburi crapul vine sa se hraneasca, dar daca nu ai barca sa te ancorezi, de pe mal nu ai sanse sa tragi pestele la mal din cauza pragului (ma refer la crapi de peste 3-4 kg). Recordul meu in zona respectiva a fost de 7 Kg, l-am prins la mamaliga amestecata cu mazare.
- craparulsef
- Veteran
Estimare: anul acesta mult crap se va prinde, pe brațul Chilia !!!
- craparulsef
- Veteran
craparulsef scrie:Estimare: anul acesta mult crap se va prinde, pe brațul Chilia !!!
Se pare ca am avut dreptate ... o echipa din Vaslui ... prinde deja crapi frumosi intre obrizul 1 si obrizul 2 !!!
Maine voi avea mai multe informatii ...
buna seara.
imi cer scuze ca intervin sunt incepator.
se poate ajunge din murighiol? cam cat ar costa drumul cu barca ? se poate campa cu cortul ?
imi cer scuze ca intervin sunt incepator.
se poate ajunge din murighiol? cam cat ar costa drumul cu barca ? se poate campa cu cortul ?
- craparulsef
- Veteran
Unde doresti sa ajungi din Murighiol?
- craparulsef
- Veteran
Apropo de locuri unde se prinde crapul acum ... vi se pregatesc imagini ... pe data de 10 terminam prima etapa, facem o pauza cu refacere tonus la un pescuit de salau ... dar si despre asta pe un alt topic!