ALBELE
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
Re: ALBELE
ceva nou dupa albele ,va multumesc.
- radu vaduva
- utilizator
Caldura mare , locuri putie.Se sta la coada pentru un loc.cristi82 scrie:ceva nou dupa albele ,va multumesc.
Numai crap chinezesc (nici macar novac ) 1-3 kg si caras.
a fost cineva zilele acestea se poate intra? multumesc.
Pe albele daca ploua e dificil sa mai iesi cu masina, eu am patito, 3 ore de chin pentru 100 de metri.
Tel0762.865.274
buna seara
vreau sa ma duc saptamana viitoare pe albele si sa stau 6 zile si as dori daca poate cineva sa ma ajute cu un nr de tel al patronului sa cineva in masura cu care sa pot vorbi de pret .Ma gandesc ca la un pachet de 6 zile ar trebui sa fac o reducere . cine poate sa ma ajute ii raman recunoscator
vreau sa ma duc saptamana viitoare pe albele si sa stau 6 zile si as dori daca poate cineva sa ma ajute cu un nr de tel al patronului sa cineva in masura cu care sa pot vorbi de pret .Ma gandesc ca la un pachet de 6 zile ar trebui sa fac o reducere . cine poate sa ma ajute ii raman recunoscator
- stan nicolae
- senior
aoleu frate...te-a zgornit femeia de acasa?
partea mai frumoasa este ca vine si ea
Dupa 2 zile o sa vreti sa plecati Mai rau este daca mai ploua
Si nu prea plouase - janes romanes
- senior
da eu ca am prins o furtuna la inceputul perioadei de ploi de acum 2 saptamani.... frate am zis ca innebunesc ....la un moment dat de la atata forja si fortat cauciucurile la logan a sarit roata de pe janta am zis de nervi ca arunc totu in garla si pec acasa!!!! intr un final am iesit dupa garla cu 30 kile mai grei atat noroi am scos de la jentile rotilor si de sub masina la spalatorie!!! ASA BOTEZ PE LOGANU MEU D ASTA e frumos pescuitu!!! in alta ordine de idei nu va duceti niciodata pe albele daca se anunta ploaie ca e iad
- janes romanes
- senior
a si pt jenel frate vezi ca oamenii nu fac reduceri la pachet eu ma duc de 2 ANI si stiu ca nu prea se baga la asa ceva acum tarifu e de 120 ron/24ore/6 lansete deci 120 ron ori 6 nopti te duce la un 720 ron ....oricum daca te duci o saptamna se merita da sfatu meu e sa stai spre jumatatea cu satu ca de la ploile astea s a mai racit apa si crapalau se baga la apa mai mica ca sa se incalzeasaca de la orice raza de soare...in coada cu satu si aici ma refer si sub cimitir e bine de mers ....intreaba de golful de sub cimitir cum cobori din sat crede ma n o sa ti para rau... le plantezi exact in tipirigul din fata ta sunt cam 160 metrii pana acolo sa nu le bagi in interiorul golfului ca acolo e loc de salau ... e tare jos si de obicei crapu nu intra in golfu ala!!!!
multumesc mult ,,Janes'' ptr informatii raman dator cu un vin bun
si eu dau de multi ani pe albele ,stiu si locul la cimitir dar rezultate mai bune
am avut la ,, corcodus '' .am fost si acum 2 sapt exact pe furtuna ,noroc ca deja ne instalasem ca alfel era prapad
atunci am luat o salonta de 5 kg si am avut 2 rupturi cred ca din cauza firului 0,22
oricum ma duc asa ca te astept de duminica viitoare
si eu dau de multi ani pe albele ,stiu si locul la cimitir dar rezultate mai bune
am avut la ,, corcodus '' .am fost si acum 2 sapt exact pe furtuna ,noroc ca deja ne instalasem ca alfel era prapad
atunci am luat o salonta de 5 kg si am avut 2 rupturi cred ca din cauza firului 0,22
oricum ma duc asa ca te astept de duminica viitoare
am fost eu chiar astazi am venit.drumul e foarte bun.am stat 3 zile ,manca crapul si la apa mare dar e plin de icre.
unde ai dat cristi mai exact, si ce rezultate ai avut ?
si la ce ?
si la ce ?
imi cer scuze pt intarziere .am dat la maracinii , 2crapi la 7kg 1 crap 9 kg si 25 carasii la 800gr -1kg