Delta Dunarii...oamenii ei...discutii generale !
Moderator: Sebastian
Re: Delta Dunarii...oamenii ei...discutii generale !
Este foarte frumoasa intentia voastra si va doresc sa o realizati, dar nu vreau sa te dezamagesc, ,,marirea de salarii in Romanica'', cel putin la ora, ziua,luna,anul,deceniul, actual imi pare un vis cel putin utopic. cred ca am devenit ai nimanui si ne descurcam pe picioarele, bratele si materia cenusie pe care fiecare dintre noi le avem.
Ocroteste natura, merita!
- craparulsef
- Veteran
iorgu scrie:...cred ca am devenit ai nimanui si ne descurcam pe picioarele, bratele si materia cenusie pe care fiecare dintre noi le avem.
Pai ce brate, ce picioare? Ca sunt batrane! Cu materia cenusie ne mai ajuta poate... fosforul din peste Oare la LOTO nu merge din prima?
INFO SULINA !!! - 0723.658.807
Teoria probabilitatii ne comfirma ca mai repede prinzi un peste pe uscat decat 6/49. Mai ales cand softul jocului este controlat si in situatie de criza este mult mai mare numarul novicilor care cred in ,,minuni''.
- craparulsef
- Veteran
Mie imi place ala cu joker-ul!iorgu scrie:Teoria probabilitatii ne comfirma ca mai repede prinzi un peste pe uscat decat 6/49...
Dupa mine,jokerii sunt cei care se desavarsesc la prea bine cunoscutul tau cuptor cu microunde. Si rezultatele pe care le expui in forma culinara cu ajutorul platourilor,farfuriilor,tavilor, de ne-ai omorat de tot
- craparulsef
- Veteran
Ma opresc aici... caci daca mai raspund de 14 ori devin veteran cu 5 cirese galbene...si flacarile violete stau la panda ca stiucile !!!
Odihna placuta si o zi lipsita de grija apelor iti doresc
Re: STIUCA IN DELTA DUNARII !!!
apa are 2,5 3 metri e iarba la margine plutitoare e stuf pe margine de toate
cand sunt in mijlocul dunarii ma simt rege, nu dau senzatia asta pe toti banii din lume
Bai vere,,astea nu sint ploi,furtuni si alte alea,,,Asta e ,,,Potopu lu Noe,,
e suparat DOMNUL nu vedeti cum s-au inrait bre oamenii, de parca nu ma fii toti pe un pamant
cand sunt in mijlocul dunarii ma simt rege, nu dau senzatia asta pe toti banii din lume
fratilor,luati-va gandul sa mai pescuiti anul asta in delta,poate prin noiembrie,am citit undeva ca in 1816 a fost anul in care in lunile iunie si iulie era ger si ningea in Europa din cauza unei eruptii f.puternice a unui vulcan de pe undeva,se pare ca si de data asta e vorba de schimbari climaterice din cauza vulcanului islandez,da-l in colo de peste, sa nu avem parte de alte nenorociri si mai mari,poate se va potolii potopul !!!!!!!!
Multam fain de incurajari Costine ... raman dator !!!
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin
e bine si prin noiembrie decat deloc
I Fish. Therefore I am.
Dar daca in septembrie vor fi cele mai scazute cote, ce vei zice ? Scuze ca v-am agresat psihic ? Mai alarmist mic...
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin
La mine iesitul va fi conditionat de aceste cote. Mai nasol este pentru cei care-si programeaza dinainte concedii si toate cele. Dar sper sa treaca si viiturile astea, caz in care cotele cred ca vor scadea vertiginos. Om trai si-om vedea.
I Fish. Therefore I am.