diverse crap
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
diverse crap
cort/adapost ( relativ mic nu intra patul in el, folosit 1 singura data ) 100 lei
husa lansete sert, ptr lansete 3.90 ( intra 3 lansete cu mulinete , 3 lansete fara mulinete)
geanta jrc caryall foarte mare (vezi poza) 500 lei
toate produsele sunt in stare f buna,
cine cumpara toate produsele primeste bonus (portofel rig0uri, lanterna cap, mulineta big pit, catapulta)
husa lansete sert, ptr lansete 3.90 ( intra 3 lansete cu mulinete , 3 lansete fara mulinete)
geanta jrc caryall foarte mare (vezi poza) 500 lei
toate produsele sunt in stare f buna,
cine cumpara toate produsele primeste bonus (portofel rig0uri, lanterna cap, mulineta big pit, catapulta)
Re: diverse crap
Intra si bichonul la bonus ?
- stan nicolae
- senior
barosane,daca e fata ne legam,eu am baiat
si al meu e tot baiat, ii caut fata ca n-a vazut in viata lui saracu' . daca gasesti ceva zi si mie
nu intra nici bichonu, nici continutul gentii , ma mai gandesc la baiatu din cort - pe asta l-as baga la bonusmircea62 scrie:Intra si bichonul la bonus ?
Daca tot vrei sa dai mulineta aia bonus,trimitemi-o mie daca nu mai ai nevoie de ea .Platesc eu transportul.
Vorbesc serios.
Vorbesc serios.
cumpara si tu ceva si ti-o dau
de ce firma e facut minicortul ala ?
minicortul marca ROCKTRAIL dimensiuni 245*120*107emil_cj scrie:de ce firma e facut minicortul ala ?
pana la sfarstiul saptamanii reducere 500.000
sal!sunt incepator...am si eu 4 lansete 2.70 mulinete diamant 0,30 intra 240m!cel mai mare a fost la 6 kg un crap.trebui sa le schimb?sunt bune la ceva?as vrea niste sfaturi va rog mult!am pescuit pe multe balti in giurgiu.astept pareri,cine ar vrea sa ma ajute
Salut sunt interesat de cort , dar un raspuns sigur iti voi da saptamana care vine dupa ce sper sa reusesc si eu sa fc rost de bani (vand 2 uk carp eliminator si doua helikoane 5600 ).
daca vrei facem schimb, imi dai helicoanele si iti dau toata marfadanigrosu scrie:Salut sunt interesat de cort , dar un raspuns sigur iti voi da saptamana care vine dupa ce sper sa reusesc si eu sa fc rost de bani (vand 2 uk carp eliminator si doua helikoane 5600 ).