Delta Dunarii...oamenii ei...discutii generale !

la pomul laudat...

Moderator: Sebastian

Scrie răspuns
Paun Ion
Veteran
Veteran

Re: Delta Dunarii...oamenii ei...discutii generale !

Mesaj de Paun Ion » 28 Iun 2010, 22:41

sorin1362 scrie:
Paun Ion scrie:...ma bate gindul sa folosesc plute dinalea care stau in curentul apei ...
Probabil ca te referi la plutele cralusso... Nu se potrivesc cu "ciomegele" de alun. Daca vrei sa fii in totalitate traditional foloseste plute din cocean de porumb, ori dopuri de la sticlele de vin :)) .
Am pus deoparte deja vreo 3 dopuri de pluta,,dar vroiam sa vad pe cralusso,,ca zice ca sta in curent bine.
(nu merg 100% traditional,,asta ar insemna sa folosesc sfoara in loc de fir si cuie in loc de ace ,folosesc ciomegele doar pentru adrenalina ,in rest,, fire si ace de actualitate )
............................................................................................
La Tulcea pe faleza ,,azi
Ultima oară modificat 28 Iun 2010, 23:59 de către Paun Ion, modificat 1 dată în total.

pharaoh
site team
site team

Mesaj de pharaoh » 28 Iun 2010, 22:48

Paun Ion scrie:folosesc ciomegele doar pentru adrenalina
si muschi :)
Apropo`, ce greutate o sa aiba in final?
I Fish. Therefore I am.

sorin1362
Veteran
Veteran

Mesaj de sorin1362 » 28 Iun 2010, 22:55

Pai, mai Ionica, daca e s-o faci, fa-o pana in capat...nu umbla cu jumatati sau sferturi de masura. Eu zic sa mergi chiar si mai departe : renunta la salopete, veste, sepci cu cozoroc si alte echipamente si trage-ti bre o blana de ceva animal pe tine :)) , iar cu "ciomegele" de alun o sa arati in mod sigur ca un om de grota =)) ... si sa vezi atunci adrenalina =)) ... mai ales cand te vor lua tantarii de "hodrobele" =)) =)) =)) .
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin

Paun Ion
Veteran
Veteran

Mesaj de Paun Ion » 28 Iun 2010, 23:31

sorin1362 scrie:Pai, mai Ionica, daca e s-o faci, fa-o pana in capat...nu umbla cu jumatati sau sferturi de masura. Eu zic sa mergi chiar si mai departe : renunta la salopete, veste, sepci cu cozoroc si alte echipamente si trage-ti bre o blana de ceva animal pe tine :)) , iar cu "ciomegele" de alun o sa arati in mod sigur ca un om de grota =)) ... si sa vezi atunci adrenalina =)) ... mai ales cand te vor lua tantarii de "hodrobele" =)) =)) =)) .
.............................................................................................................
Ma ,,,special am postat asa,,,sa iti las tie loc de interpretare,,gata,,, asa voi face ,, paltonu,din blana de oaie,,caciula la fel,,un catelandru,linga mine ,,si eticheta,,,ciobanul pescar,, sus pe mal pusa,,eticheta,,

Paun Ion
Veteran
Veteran

Mesaj de Paun Ion » 28 Iun 2010, 23:34

pharaoh scrie:
Paun Ion scrie:folosesc ciomegele doar pentru adrenalina
si muschi :)
Apropo`, ce greutate o sa aiba in final?
............................................
Am m-ai avut unu si nu puteai sa arunci cu el ,,tinindul integral cu o mina,, trebuie sa sprijini capatul batului intre picioare. le cintaresc cind vor fi gata.

cosmin mihut
Veteran
Veteran

Mesaj de cosmin mihut » 29 Iun 2010, 17:46

Mama , mama mare-i Doamne ,daca o tine asa nici in august nu o sa pescuim pe acolo.....zic de Dunare la Tulcea,am vazut pozele puse de nea Ion..
MERCEDES S

pharaoh
site team
site team

Mesaj de pharaoh » 29 Iun 2010, 18:16

I Fish. Therefore I am.

craparulsef
Veteran
Veteran

Mesaj de craparulsef » 29 Iun 2010, 20:20

Paun Ion scrie:...Am m-ai avut unu si nu puteai sa arunci cu el ,,tinindul integral cu o mina,, trebuie sa sprijini capatul batului intre picioare. le cintaresc cind vor fi gata.
Periculos de frumos... sa sprijini intre picioare ditamai maciuca !!! >:D<
INFO SULINA !!! - 0723.658.807

iorgu
Veteran
Veteran

Mesaj de iorgu » 29 Iun 2010, 21:33

Marius, esti jovial ca intotdeauna :)) Chiar nu iti faci probleme cu atata apa care urmeaza sa treaca prin fata ferestrelor tale? Unde si cum ai asigurat barca? Noi nu avem probleme aici, dar sufleteste ne implicam in aceste calamitati. Acum nu se mai pune problema de pescuit. De la placere s-a trecut la supravietuire in anumite zone. Iti dorim sa treci cu bine peste aceste debite anormale.
Ocroteste natura, merita!

craparulsef
Veteran
Veteran

Mesaj de craparulsef » 29 Iun 2010, 22:01

iorgu scrie:Marius, esti jovial ca intotdeauna :)) Chiar nu iti faci probleme cu atata apa care urmeaza sa treaca prin fata ferestrelor tale? Unde si cum ai asigurat barca? Noi nu avem probleme aici, dar sufleteste ne implicam in aceste calamitati. Acum nu se mai pune problema de pescuit. De la placere s-a trecut la supravietuire in anumite zone. Iti dorim sa treci cu bine peste aceste debite anormale.

Singura mea problema...unde naiba prind un crap de 5-6 kile ca mi-e pofta de un protap, sau o musaca din burta de crap la cuptor. Brca e in stare de plutire, o spal la fiecare 2-3 zile sa fie curata pentru concediu. Multumesc ca va faceti griji pentru noi, macar voi cei de pe forum...de pescuit pescuiesc aproape zilnic pentru placerea de a etala in tigae capturile...ma rog zilnic, pentru sanatatea celor ce aplica stilul C&R! Voi trece cu bine si de data asta, peste cotele de inundatii, caci sunt obisnuit de mic...si daca tot nu s-a facut mai nimic in ultimii 50 de ani, ce rost mai are de aici inainte? Pai ce vreti ca nepotii nostri sa nu mearga si ei cu cizme lungi pe strada? Pai o sa ne creada ei, can le vom povesti despre tot ce a fost la inundatii?

sorprodan
Veteran
Veteran

Mesaj de sorprodan » 29 Iun 2010, 22:05

mie mi-e teama ca nepotii mei o sa locuiasca in case plutitoare [-(
cand sunt in mijlocul dunarii ma simt rege, nu dau senzatia asta pe toti banii din lume

craparulsef
Veteran
Veteran

Mesaj de craparulsef » 29 Iun 2010, 22:11

sorprodan scrie:mie mi-e teama ca nepotii mei o sa locuiasca in case plutitoare [-(
Pai nu stiu cine spunea ca-ti ei un yacht...il lasi mostenire! =))

craparulsef
Veteran
Veteran

Re: STIUCA IN DELTA DUNARII !!!

Mesaj de craparulsef » 29 Iun 2010, 22:20

Ce adancime are apa? Cat este de limpede? Cat de ridicata este iarba fata de suprafata? In ce perioada a zilei mergi la pescuit? Daca beneficiezi de influenta vantului? Explica pe larg conditiile de pe balta cu pricina. Ce stil practici si cu ce echipament?

iorgu
Veteran
Veteran

Mesaj de iorgu » 29 Iun 2010, 22:28

Marius iti apreciem stapanirea de sine si iti dorim sa treci cu bine peste acest, al catelea? moment de cumpana.
Avem si noi cei de la ses, odata la foarte multi ani, mingea la fileu, cred ca este unica ocazia-daca vrei un crap lenes de 5,6,7 kg, mai mare este prea gras, te asteptam cu toata logistica, locatiile, metodele si realizarea dorintei tale referitoare la ,,musaca din burta de crap la cuptor'' Cazarea, deplasarea pe balta respectiva, sprijin total in activitatea respectiva, toate sunt la dispozitia ta, fiind trecute de noi la protocol. Nu sunt vorbe, sunt realitati :">
Ocroteste natura, merita!

craparulsef
Veteran
Veteran

Mesaj de craparulsef » 29 Iun 2010, 22:41

Multumesc mult, nene Iorgule...de cand n-am mai plecat din Sulina, am si uitat sa merg la deal! Dupa ce ne maresc astia salariile, promit sa fac un tur, pana la intrarea Dunarii in tara...evident pe apa...sper sa reusesc sa fac impreuna cu cativa prieteni, un tandem de barci cu motor cu care sa facem tot sudul tarii in 2-3 saptamani...cu campari, pescuit, gratare, intalniri cu prieteni...un scurt concediu !!!

Scrie răspuns

Înapoi la “Delta Dunarii”