Delta Dunarii...oamenii ei...discutii generale !

la pomul laudat...

Moderator: Sebastian

Scrie răspuns
Paun Ion
Veteran
Veteran

Re: Delta Dunarii...oamenii ei...discutii generale !

Mesaj de Paun Ion » 27 Iun 2010, 13:48

Madalin007 scrie:As vrea sa fac si eu o iesire in delta mai in toamna(la stiuca) si vreau sa va intreb daca aveti ceva sugesti.
Multumesc anticipat!
............................................
Contactati pe dl.Marius ,e localnic, tel. 0723.658.807
O zi buna

Paun Ion
Veteran
Veteran

Mesaj de Paun Ion » 27 Iun 2010, 13:56

craparulsef scrie:Caut sponsor pentru 4 saltele de primire, englezesti, cu pernutele pe stanga, autogonflabile, si cu buzunaras in dreapta pentru spray dezinfectant...de preferinta pe baza de acool 98% de fabricatie ruseasca. Promit sponsorului reclama dezinteresata! A nu se intreba...la ce le folosesc!
............................................................................................
Ma contactati pe privat ,vi le trimit in 2 zile ,suport eu si transportul (sint verzi) e vreo problema ?,culoarea.
Nu este nevoie de reclama,oferim sponsorizari anonim.

Madalin Dirla
Veteran
Veteran

Mesaj de Madalin Dirla » 27 Iun 2010, 16:24

Paun Ion scrie:
Madalin007 scrie:As vrea sa fac si eu o iesire in delta mai in toamna(la stiuca) si vreau sa va intreb daca aveti ceva sugesti.
Multumesc anticipat!
............................................
Contactati pe dl.Marius ,e localnic, tel. 0723.658.807
O zi buna
Multumesc frumos dl. Paun,am notat numarul ;) !
Toate cele bune si sa auzim numai de bine!

cosmin79
membru activ
membru activ

Mesaj de cosmin79 » 27 Iun 2010, 22:19

Nu ma pricep prea bine dar din ce am vazut eu pe net, la Sulina a crescut cota cu 3 metri si daca ma uit mai bine in juru meu mai bine vin din Neamt la Sulina pe apa ca-i mai ieftin. :))
Nea craparesef ai mai fost la bazin? Cum e apa acolo? E limpede?

craparulsef
Veteran
Veteran

Mesaj de craparulsef » 28 Iun 2010, 09:18

sorin1362 scrie:...numai indreapta Doamne cursul vremii spre cel firesc...
Pot sa nu ma gandesc la locuitorii deltei, amenintati cu catel, cu purcel de nivelul apelor ? As putea, ca doar am casa la 225-(minus)3 m fata de cota de pericol. Si aici ne intoarcem la o discutie mai veche, privitoare la relatia cu locuitorul deltei...Eu, unul, ma inclin in fata lui cu respect ! Oare cati dintre noi, luati din "buricul targului", am putea rezista in conditiile deltei mai mult de un an ? Hmm ? Fara gaze, poate fara apa curenta, poate fara internet, sigur fara asfalt, benzinarii si cluburi de fitze. Si fara multe, multe, multe alte facilitati pe care noi le gasim firesti.
Si daca adaug crivatul care sufla iarna si, apoi, arsita verii,... tabloul e complet ...!!!

Te poti obisnui cu vicisitudinile din acest spatiu deltaic, oarecum izolat, in conditiile in care in care nu numai ca te gandesti tangential la aceste locuri si la oamenii lor, ci chiar iti doresti sa fii asimilat zonei din orice motiv ... ar fi acela. Cand am ajuns aici cu 24 de ani in urma, am fost si eu putin ingrijorat...veneam dintr-un oras mare, unde existau si atunci alte oportunitati de care chiar nu vreau sa fac vorbire acum si aici, pot aminti doar ce spunea prietenul nostru Sorin putin mai sus.
In principal te poti obisnui sa cumperi, atat butelia de gaz o data pe luna sa spunem, cu apa curenta s-a cam rezolvat in zonele principale, cu internetul chiar nu mai este o problema nicaieri pe teritoriul national, drumurile au ramas intradevar o problema, dar fereasca sfantul sa avem legatura pe uscat cu tara...ca s-a dus draqu toata frumusetea zonei... benzinarii plutitoare, avem suficiente, cluburi de fite nu, caci nu suntem fitosi! Cat priveste crivatul, da este o problema iar arsita vremii e mai usor suportabila in delta. Pe scurt m-am stabilit aici si nu as pleca pentru nimic in lume. Chiar daca nu ma simt un rege, ca sorprodan ma simt implinit in micul regat deltaic!!!
INFO SULINA !!! - 0723.658.807

craparulsef
Veteran
Veteran

Mesaj de craparulsef » 28 Iun 2010, 09:59

cosmin79 scrie:...Nea craparesef ai mai fost la bazin? Cum e apa acolo? E limpede?

Oricum mult mai limpede decat pe brat, a inceput mai bine la pluta, aproape de mal, carasul, momit cu grau si pescuit cu rama rosie...in rest platica si babusca la 15-20m de mal, ceva ciortan, oricum nesemnificativ cel din urma...

P.S. ...Madalin, astept telefonul tau.
INFO SULINA !!! - 0723.658.807

cosmin mihut
Veteran
Veteran

Mesaj de cosmin mihut » 28 Iun 2010, 10:45

Da am inteles ,multumesc S.
MERCEDES S

cosmin mihut
Veteran
Veteran

Mesaj de cosmin mihut » 28 Iun 2010, 19:22

Mai nea Ion nu ai mai zis nimic d-le de betele de alun pe care le-ai pus la uscat is drepte sau is strambe ??? :)) :))Si nea Mircea multumesc ptr. mesaj ,dar eu ti-am pus o intrbare si nu mi-ai raspuns...
MERCEDES S

Paun Ion
Veteran
Veteran

Mesaj de Paun Ion » 28 Iun 2010, 20:02

cosmin mihut scrie:Mai nea Ion nu ai mai zis nimic d-le de betele de alun pe care le-ai pus la uscat is drepte sau is strambe ??? :)) :))Si nea Mircea multumesc ptr. mesaj ,dar eu ti-am pus o intrbare si nu mi-ai raspuns...
.........................................................................................................
Am uitat sa dau detali despre ciomege,,,s-au uscat,le-am scos de la indreptat,,le-am legat in 3 znopuri :cotoare,mijloace si virfuri.am facut si o simulare ,,vor iesi 2 ciomege cam la 7 m ,, momentan nu am timp,trebuie sa le duc la un strungar sa ia cote pentru mufe.Ce vrei ,la 7m lungime ,ca batul sa fie echilibrat, ,cotoarele zici ca sint bite de ciobani,,,vor fi putin cam grele,,,dar asta nu se simte decit atunci cind arunci ,,ca in rest vor sta pe suporti solizi.(ma bate gindul sa folosesc plute dinalea care stau in curentul apei ,,dar m-ai e pina acolo,,) Pun poze cind vor fi gata.

sorprodan
Veteran
Veteran

Mesaj de sorprodan » 28 Iun 2010, 20:42

auzi bre nea IOANE , poate incropezi si vreo afacere te apuci de productie bre o:-)
cand sunt in mijlocul dunarii ma simt rege, nu dau senzatia asta pe toti banii din lume

sorin1362
Veteran
Veteran

Mesaj de sorin1362 » 28 Iun 2010, 20:57

Paun Ion scrie:...ma bate gindul sa folosesc plute dinalea care stau in curentul apei ...
Probabil ca te referi la plutele cralusso... Nu se potrivesc cu "ciomegele" de alun. Daca vrei sa fii in totalitate traditional foloseste plute din cocean de porumb, ori dopuri de la sticlele de vin :)) .
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin

cosmin mihut
Veteran
Veteran

Mesaj de cosmin mihut » 28 Iun 2010, 20:58

In regula deabia astept sa le vad nea Ioane sunt sigur ca vei face minuni cu ele ... :)) ptr. ca astea sunt lucru de arta si stii vorba aia ce-si face omu cu mana lui lucru manual se numeste...Sa traiesti si fire intinse iti doresc ....bineinteles daca ai pe unde.... :))
MERCEDES S

sorprodan
Veteran
Veteran

Mesaj de sorprodan » 28 Iun 2010, 22:16

na acu da cu ele in piscina , :)) ca cica s-au ieftinit =))
cand sunt in mijlocul dunarii ma simt rege, nu dau senzatia asta pe toti banii din lume

sorprodan
Veteran
Veteran

Re: CRAP SI SOMN IN DELTA DUNARII

Mesaj de sorprodan » 28 Iun 2010, 22:19

apropo de gratar , saramura de puscarie ati mancat? >:)

bogdan25
membru activ
membru activ

Re: CRAP SI SOMN IN DELTA DUNARII

Mesaj de bogdan25 » 28 Iun 2010, 22:28

ce urari ne faci Sorine,ba cu securisti ba cu parnaia,ce naiba crezi ca ddtv a mai lasat ceva pe acolo? =)) =)) ,hai mai bine la o ciorba de fasole

Scrie răspuns

Înapoi la “Delta Dunarii”