FOTO CAPTURI
Moderator: gor965
Re: FOTO CAPTURI
frumoase capturi ... tenu ala face tot.felicitari si Fir Intins !
- stefanflorin
- Veteran
- Allen Besnovich
- Veteran
- stefanflorin
- Veteran
Nu mai mananca, a fugit in aval, de acum o sa se prinda cand va reveni Jiul la cote normale, in zona Malu Mare, Varati, Teasc, Bratovoiesti, etc. Pe aici o sa inceapa timpul spinningului la clean, somn, avat, mreana.
Work is for people who can't fish!
- Allen Besnovich
- Veteran
Am fost astazi acolo cu un prieten, n-am luat decat carasei foarte mici. Am incercat si la porumb, si la mamaliga si la boilies solubil si degeaba. Doar peste mic.
C.S. OLTENIA FISHING
- stefanflorin
- Veteran
Boilies-urile uita-le ca faci risipa degeaba, foloseste mamaliga. Asteapta sa scada Jiul si sa se limpezeasca apa si cu putina insistenta apar si capturile. Amicii mei care frecventeaza zona aval de Malu Mare si pana la Bratovoiesti, Rojiste au prins crap in fiecare vara acolo, toata chestia e sa iti alegi cateva locuri cu copaci scufundati, gropane, si sa-i dai porumb inainte, nu mult, cat sa se invete el cu haleala, altfel sanse minime. Ai grija cu locurile sa nu ai probleme cu localnicii, ca aia au locurile lor unde pescuiesc tot timpul si fac galagie cand da altcineva acolo. Somnul l-au cam exterminat nenorocitii astia cu curentul, si nu prea se mai prinde (rar spre deloc) si din cate am auzit selecteaza numai bucatile (si de 60-70kg au luat), la aia de 2 kile nici nu se uita, ii omoara degeaba.
PS: foloseste monturi simple, culisant, opritor, carlig sau poti pune forfac din textil. Plumbi nu mai mari de 30-40g si carlige 1-4
PS: foloseste monturi simple, culisant, opritor, carlig sau poti pune forfac din textil. Plumbi nu mai mari de 30-40g si carlige 1-4
- Allen Besnovich
- Veteran
Daca folosesc plumb de 30-40 il ia apa si il duce la mal, cu tot cu montura. N-ar trebui sa pun unul mai greu , sa stea acolo unde il arunc?
C.S. OLTENIA FISHING
- stefanflorin
- Veteran
Vezi? asta n-ai inteles tu, pe rauri cu albii naturale,in general, dar mai ales pe Jiu, apa adanca intotdeauna o vei gasi langa maluri, in curbe ale albiei, acolo unde curentul sapa cuptoare sub maluri. Acolo va sta, si pe acolo va circula si pestele si implicit acolo trebuie cautat/momit. Eu cand dau dupa crap pe Jiu rareori folosesc plumbi mai mari de 20g si niciodata nu depasesc 40g. Ideea e ca odata lansat, plumbul va fi bagat de curent exact unde e apa adanca, si unde se face prag, daca pui nu stiu ce caramida de plumb, sperii si pestii din zona si nici nu vei avea momeala unde trebuie, ci va stationa undeva pe prunduri unde sansele la crap sunt minime. Pestii aia din poze sunt prinsi cu plumb culisant de 10g
- robertpescar
- senior
- Allen Besnovich
- Veteran
- stefanflorin
- Veteran
la ce a tras? din cate stiam , brunetele dau bine la rama cu galci
- stefanflorin
- Veteran
mai dezmortesc un pic topicul asta pe care se posteaza cam cu zgarcenie cu ultima captura, azi pe Jiu, 6.5 kg la magicul "boilies al saracului "... patratica
- Allen Besnovich
- Veteran
- cristian matei
- senior
crap 12.5 kg prins si eliberat de Vasile Andrei si Ionut in data de 08 oct 2010, balta Solacolu.
la mai mare baieti. felicitari!
la mai mare baieti. felicitari!
Cristian Matei
se poate si capturi capitale pe o balta ieftina si fara pretenti.greutatea apreciati voi