Delta Dunarii...oamenii ei...discutii generale !

la pomul laudat...

Moderator: Sebastian

Scrie răspuns
Paun Ion
Veteran
Veteran

Re: Delta Dunarii...oamenii ei...discutii generale !

Mesaj de Paun Ion » 26 Iun 2010, 06:25

Bai nene,,va luat girla,,ce ati amutit asa ?
S-au ati emigrat ? pa sest .

timer
Veteran
Veteran

Mesaj de timer » 26 Iun 2010, 08:04

sorin1362 scrie:Bre Ionica, lasa arpagicu si treci pe telina... si sa vezi cum ti se indreapta germina aia :)) . Si chiar mai mult : ti-o face rubeziana... =)) de umbli ca Mitica de la liga cu felinaru in varf ziua in amiaza mare =)) =)) =))
Si nici n-are frecare,ca-i pe role.... #:-S

iorgu
Veteran
Veteran

Mesaj de iorgu » 26 Iun 2010, 08:47

Ioane, am ajuns atat de amarati, incat nici litere la tastatura nu mai avem bre #:-S
Vad ca tu nici somn nu mai ai :)) Mai are sa ne ia aerul si ,,gata'', scapam de toate necazurile :((
Ocroteste natura, merita!

Paun Ion
Veteran
Veteran

Mesaj de Paun Ion » 26 Iun 2010, 09:41

A sunat ieri un prieten,,pe un prieten al lui , localnic , care locuieste undeva pe Chilia aproape de Raduta (am uitat localitatea) si il intreaba: ia zi ma ?,e ceva ?ca am chef de un pescuit.
Ala ii raspunde: ma,, nu ai ce cauta pe aici,,ca si noi stam, ca pe craca ,cu bagajele pregatite de evacuare.

cosmin mihut
Veteran
Veteran

Mesaj de cosmin mihut » 26 Iun 2010, 09:52

Foarte nasol saracii oameni ,asteas necazuri mari fratilor...
MERCEDES S

Paun Ion
Veteran
Veteran

Mesaj de Paun Ion » 26 Iun 2010, 09:54

timer scrie:
sorin1362 scrie:Bre Ionica, lasa arpagicu si treci pe telina... si sa vezi cum ti se indreapta germina aia :)) . Si chiar mai mult : ti-o face rubeziana... =)) de umbli ca Mitica de la liga cu felinaru in varf ziua in amiaza mare =)) =)) =))
Si nici n-are frecare,ca-i pe role.... #:-S
..............................................................
Ma ,,da voi deja ati trecut la telina ,,de ma sfatuiti atit?

iorgu
Veteran
Veteran

Mesaj de iorgu » 26 Iun 2010, 10:00

Pe langa asta se asteapta o alta viitura la Portile de Fier. La fel de mare cantitativ :!:

Paun Ion
Veteran
Veteran

Mesaj de Paun Ion » 26 Iun 2010, 10:14

iorgu scrie:Ioane, am ajuns atat de amarati, incat nici litere la tastatura nu mai avem bre #:-S
Vad ca tu nici somn nu mai ai :)) Mai are sa ne ia aerul si ,,gata'', scapam de toate necazurile :((
Nu mor cai ,cind vor ciini,(astia sint pentru multi dintre noi,, o alta experienta acumulata,in afara de altele avute, ca: slugi la boier, cutremure,inundati ,razboi,lagar,canal,mineriade, comunism ,capitalism de japca si multe alte,,, in viata pe care o avem de trait ,,de fapt niste c.a.c.a.t.i pe care ii va lua lumea la pietre cit de curind).

iorgu
Veteran
Veteran

Mesaj de iorgu » 26 Iun 2010, 10:33

Ioane, nu mai este mult frate si vor disparea si astia :-q Dar prin ce au facut avem viitorul nepotilor deja vandut.
Romanica, a fost si mai este o tara bogata, dar cazuta pe mana cui nu trebuie a intrat in colaps : social, politic, moral, financiar. Oare cat mai este, sau deja se intampla sa fim cititi si pe site-urile de la net. La fel ca la telefon :)]
Nu ne-a ramas decat sa ne plangem unul la altul :((

Paun Ion
Veteran
Veteran

Mesaj de Paun Ion » 26 Iun 2010, 10:36

iorgu scrie:Ioane, nu mai este mult frate si vor disparea si astia :-q Dar prin ce au facut avem viitorul nepotilor deja vandut.
Romanica, a fost si mai este o tara bogata, dar cazuta pe mana cui nu trebuie a intrat in colaps : social, politic, moral, financiar. Oare cat mai este, sau deja se intampla sa fim cititi si pe site-urile de la net. La fel ca la telefon :)]
Nu ne-a ramas decat sa ne plangem unul la altul :((
.....................................
Bre ,ar fi bine sa citeasca,ce zice lumea de ei pe siteurile astea,si poate chiar, citesc uni dintre ei,,,dar AROGANTA, HOTIA SI PROSTIA sint mari rau.(si ii doare in 14 ,da democratia asta)
Ultima oară modificat 26 Iun 2010, 11:01 de către Paun Ion, modificat de 2 ori în total.

iorgu
Veteran
Veteran

Mesaj de iorgu » 26 Iun 2010, 10:52

Da, Ioane, asa este si odata cu ele ne trecem si noi. Dar parca este cam dura ,,trecerea asta'' #:-S

Paun Ion
Veteran
Veteran

Mesaj de Paun Ion » 26 Iun 2010, 11:05

iorgu scrie:Da, Ioane, asa este si odata cu ele ne trecem si noi. Dar parca este cam dura ,,trecerea asta'' #:-S
Pai ce iti spuneam bre ? acu citeva luni? Traieste viata la maxim ,,ca ,,cu asta ramii

iorgu
Veteran
Veteran

Mesaj de iorgu » 26 Iun 2010, 11:11

Ioane, la ,,maxim'' bre, dar la ,,maxim'' cu sacrificiile. Avem noroc cat de cat ca am mai pus din lucrurile crestinesti cate ceva la punct. Cred ca ce am facut si pe unde am fost cu totii, cu asta ramanem. adica suntem sortiti sa ne plafonam la un anumit standard de viata. Si asta este la un nivel foarte mediocru :((

Paun Ion
Veteran
Veteran

Mesaj de Paun Ion » 26 Iun 2010, 11:33

iorgu scrie:Ioane, la ,,maxim'' bre, dar la ,,maxim'' cu sacrificiile. Avem noroc cat de cat ca am mai pus din lucrurile crestinesti cate ceva la punct. Cred ca ce am facut si pe unde am fost cu totii, cu asta ramanem. adica suntem sortiti sa ne plafonam la un anumit standard de viata. Si asta este la un nivel foarte mediocru :((
...........
Bre ,,de ce esti mai bogat ,,daia nu te m-ai sufera lumea (CONCLUZIA E VALABILA PENTRU ROMANIA )(uni pe buna dreptate,ca se afla ce ai facut in viata,alti din reflex) . Nivelul mediocru din anunite puncte de vedere ,nu e rau,,,cind vei muri ? poate?,, asa ca un moft, care iti va fi respectat,sa zici :bai copii tati sa ma ingropati cu alea 12 lansete Germina linga mine ,,sint sanse 99% sa iti fie indeplinita dorinta. Dar daca vei zice :bai copii tatii ,sa ma ingropati cu toti bani adunati de mine ,s-ar putea sa te duca copii direct la crematoriu si sa arunce cenusa. (100% nu iti va fi indeplinita dorinta). Concluzia o tragi singur.

iorgu
Veteran
Veteran

Mesaj de iorgu » 26 Iun 2010, 11:53

Ioane, e lucru mare daca vor pune una rosie in dreapta si una verde in stanga :)) Restul se vand pe un ,,ciur de malai mucegait'' Si cred ca asa va fi la toti ;)

Scrie răspuns

Înapoi la “Delta Dunarii”