O sa tin cont de sfat data viitoare. Am mai fost anul trecut pe aceasta balta, ma declar la fel de multumit ca atunci, si cred ca este prima balta unde ma pot culca linistit fara sa imi fie teama ca dimineata nu mai gasesc nimic pe langa mine. Probabil datorita faptului ca nu ma cunosteau nici paznicii si nici patronul, cheia de la masina a stat in permanenta la paznic si numai ziua puteam sa merg sa imi mai iau ceva de acolo - nu m-a deranjat, chiar am apreciat regula asta, la urma urmei te superi daca aveai de gand sa bagi crapul la portbagaj. Am dormit acolo joi si vineri noaptea, si efectiv aveam telefoanele, actele, cheile de la casa puse pe masa si am dormit fara grija lor. Respect pentru dl George si pentru cum isi triaza pescarii.
Sambata dimineata a venit un pescar si l-a intrebat care e taxa, i-a spus ca este 30 ron c&r, si are dreptul la 5 kg de caras si daca vrea crap, 15 ron/kg. Pescarul a fost foarte deranjat de faptul ca nu are niciun crap inclus in aceasta suma uriasa si a spus ca daca stia ramanea la o balta pe langa Bucuresti decat sa bata atata drum. Voi stiti vreo balta pe langa Bucuresti de talia Cercani-ului unde cu 30 ron ai crap inclus??????
![dont know :-??](https://www.infopescar.tv/forum/images/smilies/106.gif)