Cupa Carp-Quebec 2010
Moderator: vali003
Cupa Carp-Quebec 2010
Pe o vreme care nu se diferentiaza de ceea ce se intimpla in tara , adica la prinz 32 de grade , urmate de furtuna , a avut loc concursul de pescuit Cupa Carp-Quebec , au fost doar 12 participanti , furtuna anuntata , se pare, a taiat cheful de pescuit al unora , dar cei prezenti au avut parte de o atmosfera relaxanta , prieteneasca , udata cu multa bere , pestii s-au lasat asteptati , pina la urma Clubul Carp-Zone nu se dezminte , Vali cistigind premiul pentru captura si locul 1 .
Re: Cupa Carp-Quebec 2010
Iar ai castigat?! Mai lasa si pe altii, ca devine monoton...
Felicitari!
PS: captura unde-i?
Felicitari!
PS: captura unde-i?
Am promis sa nu mai particip , am sa ma ocup numai de organizare , participantii au remarcat acelasi lucru , astept ceva poze sa primesc de la cei care au facut , aparatul meu a cam decedat , multam de felicitari .
Important nu este sa participi, ci sa participi la castig ...Mult succes ca organizator!vali003 scrie:Am promis sa nu mai particip...
sal Vali, ai avut iar noroc , vinerea viitoare dupa Canada Day sunt in zona, ma gasesti la pini , stam pana duminica, am cazat niste prieteni la Jeff iar eu sunt 300 m spre est la Lion, te asteptam la o pescuiala si un bbq seara sa mai depanam amintiri, toate cele bune, pe curand
Ce-si face pescarul cu mana lui se numeste ....boillies
Voi fi prezent simbata , poate stau pina duminica .
Sa te porti frumos cu baietii si sa nu castigi prea detasat..ca au batut cale lungavali003 scrie:Voi fi prezent simbata , poate stau pina duminica .
- florentiniuga
- Master Admin
Bravo Vali! Daca renunti la concursuri, axeaza-te pe "braile" sau "quebec-uri" sau cum le ziceti pe-acolo , macar sa devina rentabila experienta acumulata.
Uite un articol interesant, ca sa stii de ce peste 2 ani o sa cumperi porumb cu aroma de papura http://news.yahoo.com/s/ap/20100624/ap_ ... reat_lakes
Unde o sa-ti gasesc fizicul sambata ? Te caut iar prin vreun loc intortocheat ?
Unde o sa-ti gasesc fizicul sambata ? Te caut iar prin vreun loc intortocheat ?
Pina simbata , ia si clateste-ti ochii , cind ne vedem i-ti spun si unde l-am prins
Ii numarai solzii..523,p-o parte....vali003 scrie:Pina simbata , ia si clateste-ti ochii , cind ne vedem i-ti spun si unde l-am prins
Eeee...grasunel parlamentaru' , din parinti campioni cu pedigree chart ?? Bravo Vali, bag de seama ca ai activitate intensa in weekend, sper sa fie la fel si cand ne vom vedea.
Numai bine
Numai bine