Da Adi se poate pescui si noaptea doar pe jumatatea de balta care este luminata!adidobre scrie:Stie cineva daca s-a dat drumul la pescuit si noaptea ? Saptamana trecuta am fost la pescuit si am inteles de la administrator ca urmeaza sa ii dea drumu la pescuit noaptea din data de 12.06.2010.
FLOAREA POPESTIULUI
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
Re: FLOAREA POPESTIULUI - BALTA NOUA !
"Mergi plin de încredere în direcţia pe care ai stabilit-o. Sigur, realizările vor veni."
Anghel Saligny
Anghel Saligny
- dianu marin catalin
- senior
si care-i pretul????
Tarife pentru pescuit de noapte :dianu marin catalin scrie:si care-i pretul????
1. 50 lei/12 ore C&R (pt cei care fac parte din cluburi de pescuit)
2. 60 lei/12 ore C&R (pt restu)
3. 120 lei/12 ore cu retinere 5kg
Cu toate ca nu prea am prins am fost multumit, e foarte bine amenajata balta, (1x4kg si 2 ciortani la 1kg la undita).
Se ajunge repede, ai de toate acolo, am fost sambata trecuta (n-a batut vantul )
Dezavantaje majore :
Se ajunge repede, ai de toate acolo, am fost sambata trecuta (n-a batut vantul )
Dezavantaje majore :
- locurile prea (foarte) inghesuite (la 10m)balta e ovala si foarte mica, dar noroc ca nu e aglomerata
- pretul (dar atata timp cat sunt balti care au 0 amenajare si cer 80RON mi se pare rezonabil)
- nu am vazut caras
- amenajarea (asfalt in jurul baltii, WC-uri curate, cosuri de gunoi, magazin, pontoane si casute)
- mult crap
- capturi mari - am vazut un ten la 14kg
- adancime mare si fara agataturi
Poti sta cu masina langa tine sau descarci calabalacul si duci auto intr-o parcare?
- Madalin Dirla
- Veteran
Masina sta obligatoriu in parcare !!Laurentiu scrie:Poti sta cu masina langa tine sau descarci calabalacul si duci auto intr-o parcare?
Fii mai explicit, te rog...
Adica duc calabalacul in carca?
Adica duc calabalacul in carca?
Mergi cu masina la locul pe care-l vei ocupa,descarci "carabalacul" si dupa aceea duci masina in parcare.
Cand pleci,anunti si dupa ce ai strans poti merge sa-ti iei masina pentru a incarca bagajele.
Daca te mai pot ajuta cu ceva da-mi un PM
Cand pleci,anunti si dupa ce ai strans poti merge sa-ti iei masina pentru a incarca bagajele.
Daca te mai pot ajuta cu ceva da-mi un PM
Mersi pt lamuriri Costelino.
Nu e balta pt mine sa nu am masina aproape. Daca ploua torential, incepe o furtuna, nu te poti adaposti si tu ca omu' in masina. Stai ca un bou afara..pana si cainii au unde se adaposti. Treaba asta au facut-o ca sa nu angajeze o gramada de paznici. Deci pana la urma tot pt profit este, nu pt relaxare.
Nu e balta pt mine sa nu am masina aproape. Daca ploua torential, incepe o furtuna, nu te poti adaposti si tu ca omu' in masina. Stai ca un bou afara..pana si cainii au unde se adaposti. Treaba asta au facut-o ca sa nu angajeze o gramada de paznici. Deci pana la urma tot pt profit este, nu pt relaxare.
- stan nicolae
- senior
si eu sunt de acord cu tine,dar vezi tu...e mica romania<cu r mic ,ca asa merita.
- Madalin Dirla
- Veteran
Laurentiu scrie:Mersi pt lamuriri Costelino.
vezi ca sunt si foisoare plus ca balta este mica si ajungi repede la masina si inca ceva,pe toate baltile consacrate de crap masina sta in parcare daca exista ,daca nu, o muti unde iti spun paznici .
Ok, mersi si tie pt atentie.
Poate am fost eu prea rautacios, dar sunt obisnuit cu masina langa mine, nu mai am 25 de ani sa iau bagajul in carca sute de metri....
Poate am fost eu prea rautacios, dar sunt obisnuit cu masina langa mine, nu mai am 25 de ani sa iau bagajul in carca sute de metri....
- carapavel florin
- senior
parca mas baga eu ai ceva noutati dupa balta ?Catalin Nastase scrie:Salut,
Se baga cineva marti noaptea 20-21 iulie la un pescuit pe Popesti? Deci un pescuit de 12 ore,noaptea.
Mai aveti vreo veste de pe acesta balta. Eu am fost acum 2 duminici si era cam dezamagita lumea. Erau cam 10-12 locuri ocupate si s-au prins doar 2 pesti. Adevarul e ca a si plouat pana pe la vreo 8 dimineatza si presiunea era tare ciudata. Eu unul nu am avut nici o trasatura, la ora 13.30 am plecat de pe balta
In data de 24-07-2010 pe balta Floarea -Popestiului sa facut populare cu crap romanesc de 6-10 kg si urmeaza si crap mai mare