CRAP SI SOMN IN DELTA DUNARII
Moderator: Sebastian
- cosmin mihut
- Veteran
Re: CRAP SI SOMN IN DELTA DUNARII
O poza de anul trecut pe cand Dunarea a fost la locul ei..
MERCEDES S
- cosmin mihut
- Veteran
Cosmine, ecluza lacului de acumulare, de langa mine, are 4 porti de eliberarea debitului prea mare de apa din lac. In 15 ani de cand locuiesc aici, o singura data am vazut toate cele 4 porti deschise pentru vreo 2-3 ore pe zi. Astazi am vorbit cu baietii de la punctul respectiv si au spus ca va sta deschisa total vreo 24 de ore, datorita debitului mare de apa care vine din amonte. Aproape toate ploile din tara asta si mult mai multe din Europa vor ajunge in Dunare. Sincer nu cred ca anul acesta nivelul fluviului va ajunge la cota multianuala normala. Este parerea unui locuitor de la ses. Ieri am fost la Giurgiu si apa era cam la limita inundarii fostului santier si a drumului de langa faleza. In rest va urez toate cele bune in privinta traiului zilnic
Ocroteste natura, merita!
............................................................................................iorgu scrie:Cosmine, ecluza lacului de acumulare, de langa mine, are 4 porti de eliberarea debitului prea mare de apa din lac. In 15 ani de cand locuiesc aici, o singura data am vazut toate cele 4 porti deschise pentru vreo 2-3 ore pe zi. Astazi am vorbit cu baietii de la punctul respectiv si au spus ca va sta deschisa total vreo 24 de ore, datorita debitului mare de apa care vine din amonte. Aproape toate ploile din tara asta si mult mai multe din Europa vor ajunge in Dunare. Sincer nu cred ca anul acesta nivelul fluviului va ajunge la cota multianuala normala. Este parerea unui locuitor de la ses. Ieri am fost la Giurgiu si apa era cam la limita inundarii fostului santier si a drumului de langa faleza. In rest va urez toate cele bune in privinta traiului zilnic
Nene Iorgule ,,sa schimbat calimera nene, clima de acum 20 de ani , e amintire veche nene,Astia tineri nici nu au apucat bre,,astia cred saraci ca asa a fost mereu,probabil,,,anul asta trebuie sa mergem pe ape mari ,,nu prindem ,,dar macar plecam de acasa acolo unde ne place. CA LA ANU ???? NU SE STIE CE VA M-AI FI?
Ioane, pe langa dezavantajele care conduc la pescuitul in regim sportiv, hai sa vedem si partea plina a paharului. Sunt sigur si voi mai mult decat mine (aveti mai multe informatii reale), ca perpetuerea speciei piscicole, cel putin in acest an va fii mai prolifica. Fac aceasta afirmatie, gandindu-ma la faptul ca fenomenul de braconaj nu va mai atinge acele cote criminale. Sau poate ma insel
si aruncau cu pepeni in somni sa stea frumos pe mal la poza si eu i-am vazut toti erau securisticrapari si unul singur era sef ,ala care intepa gonflabile
Ce atata liniste? Razboi...razboi!!
Marius, astea sunt cuvintele tale! Sorprodan nu a facut altceva decat sa-ti realizeze dorinta, nu te-a gasit acolo si te-a provocat aici, unde stie ca stai mai mult,datorita informatiilor reale referitoare la pescuitul crapului si somnului de Dunare
Marius, astea sunt cuvintele tale! Sorprodan nu a facut altceva decat sa-ti realizeze dorinta, nu te-a gasit acolo si te-a provocat aici, unde stie ca stai mai mult,datorita informatiilor reale referitoare la pescuitul crapului si somnului de Dunare
M-ai Sorpodane ,ce faci ma ? ,ai dat bani pe gonflabila,ma? ,pai ce ti-am zis ma ? fibra sau lemn,pai tu vrei sa dai din colacul ala la somn ?,vrei sa ramina nevestele tale ,,VADUVE,, ce dracu ma ? parca ai fi copil.sorprodan scrie:la mine acasa,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,special pt. scepticul de crapar sef
..............................................................iorgu scrie:Ioane, pe langa dezavantajele care conduc la pescuitul in regim sportiv, hai sa vedem si partea plina a paharului. Sunt sigur si voi mai mult decat mine (aveti mai multe informatii reale), ca perpetuerea speciei piscicole, cel putin in acest an va fii mai prolifica. Fac aceasta afirmatie, gandindu-ma la faptul ca fenomenul de braconaj nu va mai atinge acele cote criminale. Sau poate ma insel
Da nenicule ,,asa e,va fi peste m-ai mult.
Si cred ca pescari sportivi ,,,mai putini,, criza cred ca ne va tine m-ai mult prin batatura ?
Ultima oară modificat 23 Iun 2010, 23:30 de către Paun Ion, modificat 1 dată în total.
Ioane, hai ma frate nu-l mai amarati atata Eu sunt sigur ca lumea este invidioasa pe el. Ce tot va luati de barca lui cea alba. Voi nu aveti asa ceva in curte, poate nici curte nu aveti. Ce, voi sunteti in stare ca el sa pescuiti pe Dunare in fiecare zi?
@Sorprodane, din partea lui Iorgu ai toata sustinerea morala pentru investitia de viitor pe care ai facut-o, mai ales in aceste vremuri tulburi de criza
Apropo, ce tara ai sustinut financiar, referitor la articole sportive? Adica ce marca si provenienta este
@Sorprodane, din partea lui Iorgu ai toata sustinerea morala pentru investitia de viitor pe care ai facut-o, mai ales in aceste vremuri tulburi de criza
Apropo, ce tara ai sustinut financiar, referitor la articole sportive? Adica ce marca si provenienta este
................................................................................................Paun Ion scrie:M-ai Sorpodane ,ce faci ma ? ,ai dat bani pe gonflabila,ma? ,pai ce ti-am zis ma ? fibra sau lemn,pai tu vrei sa dai din colacul ala la somn ?,vrei sa ramina nevestele tale ,,VADUVE,, ce dracu ma ? parca ai fi copil.sorprodan scrie:la mine acasa,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,special pt. scepticul de crapar sef
Ma ,,acu daca ai luato,,asta e,,,ii pui un motoras de 2,3 cai si la treaba,,la crap e buna,,super,,la somn daca vine jupinu teai c***t pe tine,cred ca sti ?(si atunci i-mi vei da dreptate) dar fara motoras esti la mina vintului ,,vislele sint aproape degeaba,cind bate vintul tare.
Mai, parca ati fi copii... Pai pentru discutii de astea este un topic special de barci, morcovi, solarii si alte aberatii.
Iar pe Sorprodan il invit sa ne povesteasca despre barci, solarii si somni din Delta Dunarii. Ori sa se mute la "Pe rauri si Dunare". In caz contrar, Sorprodane, vei lua cartonasul rosu ! Parca ti-am dat cartonasul galben.
Iar pe Sorprodan il invit sa ne povesteasca despre barci, solarii si somni din Delta Dunarii. Ori sa se mute la "Pe rauri si Dunare". In caz contrar, Sorprodane, vei lua cartonasul rosu ! Parca ti-am dat cartonasul galben.
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin
........................................................................sorin1362 scrie:Mai, parca ati fi copii... Pai pentru discutii de astea este un topic special de barci, morcovi, solarii si alte aberatii.
Ii facem un rating m-ai amplu, lu Mihut, ca el o arde uneori ca pe mes,
Bre Ionica, ai uitat cum se face ratingul ? Mai baga cate o poveste de-a ta cu crapi si somni din delta. Mai presara cate o glumitza, bineanteles. Dar hai sa ne concentram si sa postam in functie de titlul topicului, altfel iese o legumicultura a la Sorprodan.Paun Ion scrie:........................................................................sorin1362 scrie:Mai, parca ati fi copii... Pai pentru discutii de astea este un topic special de barci, morcovi, solarii si alte aberatii.
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin
- cosmin mihut
- Veteran
Da dumneata cu o arzi mai nea Ioane...nu tot ca pe mes ,sau ai alta varianta ???Paun Ion scrie:........................................................................sorin1362 scrie:Mai, parca ati fi copii... Pai pentru discutii de astea este un topic special de barci, morcovi, solarii si alte aberatii.
MERCEDES S