Sulina
Moderator: Sebastian
- craparulsef
- Veteran
Re: Info Sulina
Peisaj de ieri la Bazinul Mare Sulina...ca tot e la moda acum sa postam imagini ambientale!
INFO SULINA !!! - 0723.658.807
- craparulsef
- Veteran
Re: Sulina
Si inca ceva...pot prezenta echipament, folosit din 2001 care arata ca si cum ar fi fabricat maine. Apropos mulinetele le-am achizitionat in 2003...Shimano Aero Baitrunner 600 GTE. Cred ca nici nu se mai fabrica modelul asta!iorgu scrie:Mai mult imi plac manerele cu pluta care este curatica Am vazut manere identice care erau pline de pamant si mamaliguta
Cele 2 topicuri avand acelasi subiect (Sulina si Info Sulina ) s-au contopit !
- craparulsef
- Veteran
Sa traiesti Gore, bine-ai venit si pe la noi!
Cam rar...cred ca ai mult de lucru pe forum si cum Sulina e la capatul geografiei, e probabil si la capatul forumului.
Cei din urma, vor fi cei dintai!
Cam rar...cred ca ai mult de lucru pe forum si cum Sulina e la capatul geografiei, e probabil si la capatul forumului.
Cei din urma, vor fi cei dintai!
nea Crapare,in mod normal ar trebui sa dea ceva crap acum bazinul mare,n-ai incercat un pescuit de vreo doua zile dupa ce-ai momit in prealabil,ar trebui sa iei ceva cocosati,mai ales ca acum nu prea sant alternative !
- craparulsef
- Veteran
Ba chiar trei zile...in spatiul cuprins intre 15 - 80 m...canci, nimic la fund, la aproximativ 120-150m distanta fata de latura de sud, plesnituri puternice, la suprafata, cumva asemanatoare cu cele ale singerului ?! La mal pe sheffield, recital...babusca, taranca, platica, ceabac, biban, guvizi, ceva caras, ici colo cate un ciortanel la kil ?!dunareanu scrie:nea Crapare,in mod normal ar trebui sa dea ceva crap acum bazinul mare,n-ai incercat un pescuit de vreo doua zile dupa ce-ai momit in prealabil,ar trebui sa iei ceva cocosati,mai ales ca acum nu prea sant alternative !
Cred ca nu au revenit crapii din Baia de Nord...au acolo tot ce le trebuie, apa proaspata, adancime suficienta cu cotele astea, hrana....apa inca nu s-a stricat datorita caldurii ca in alti ani...ce motiv ar avea sa migreze? Mai nou de cateva zile la distante relativ mici de mal, cam spatiul cuprins intre 25-50 metri atacuri de avat...se observa si la distante mult mai mari...de ce ataca avatul, la suprafata, in centrul bazinului la 250 m fata de mal, unde adancimea medie e de 9 metri?
E o intreaga aiureala anul asta!!!!
raspunsul la intrebare este ffffff.simplu:din cauza rodpodului a fost confundat cu afetul dar fara tun
- craparulsef
- Veteran
Tunul, l-am vandut la voi pe Covaci ... Lipscani, ca e criza si aveam nevoie de ceva boabe ... pentru a da la crap!bogdan25 scrie:raspunsul la intrebare este ffffff.simplu:din cauza rodpodului a fost confundat cu afetul dar fara tun
mergi pe burta cu covaciul da uite ca a aflat 'cineva ' ca ai dat cu tunu la dabuleni
- craparulsef
- Veteran
Am obosit Bogdane, pentru moment nu mai raspund la provocari ...
sa fie varsta............sa fie criza...............sau cota dunarii??????????? Capul sus pieptul-nainte gandul catre DV
- craparulsef
- Veteran
Sa fii convins, ca toate gandurile mele sunt indreptate catre DV. Pana atunci ma mai incant si eu, cu ceva caras de bazin....
- craparulsef
- Veteran
Azi in Sulina, au fost opturate toate gurile de canal cu folie si saci cu nisip...vedem ce va fi pana maine! Ne mai despart cativa centimetri de inundarea falezei!
Cred ca saptamana viitoare sar din barca direct in balconul camerei de la pensiune ... macar ajung mai repede de la Tulcea. Nu ma intrebati cum ma tarasc inapoi
- craparulsef
- Veteran