Buna ziua
Pt 1 kilogram de mix cat sirop de porumb se foloseste si cu cata apa se dilueaza? Exista o legatura intre cantitatea de sirop folosita si mix? Ce se intampla daca supradozez si anume fac concentratia mai vascoasa si ce se intampla daca scad vascozitatea si pun apa mai multa?
Pt arome, aditivi am concetratiile de la producatori si acolo nu e problema insa la sirop de porumb nu am gasit informatia.
Am mai intrebat si pe alt forum la fel tocmai ca sa a vad mai multe pareri.
Multumesc si astept raspuns va rog
(Dle Iuga intru 2 saptamani in concediu si o sa fac bile dupa mixurile prezentate de dvs si o sa testez direct cu laptele de porumb facut de George)
calcul parte lichida pt mixuri
Moderator: florentiniuga
- cristea radu
- senior
Re: calcul parte lichida pt mixuri
pt. 3 kg de mix 0,5l de sirop si 0,5 l apa.daca pui mai mult sirop timpul de solubiltate al bilelor creste
- george-alexandru
- Veteran
teoretic diluare siropului se face in parte egala cu apa,supradozarea siropului nu face nimic altceva decat creste un pic timpul de solubilitate,face mixul mai lipicios si bila isi va pastra mai mult timp fragezimea .cantiatea de parte lichida difere un pic de la mix la mix,nu toate absorb aceeiasi cantitate.
- iulian petre
- Veteran
"normal" se face 250 "lapte porumb " cu 250 ml. apa la 1 kg de mix dar daca e "produs GEORGE" merge 200 ml. lapte cu 300 ml apa.... dar conteza si ce mai adaugi in partea lichida ;;CSL,ATRACT NATURAL,AMINO PPC etc